dimox 2 574 Опубліковано: 12 березня куда бежим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 1 квітня 3 часа назад, Otass сказал: Укргаз попользовал по евро. Там была хорошая разница с наличкой. А БИС за компанию с Укргазом использовали по евро, ведь там было даже лучше, а именно /42.35? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Otass 3 214 Опубліковано: 1 квітня 7 минут назад, Modestus сказал: А БИС за компанию с Укргазом использовали по евро, ведь там было даже лучше, а именно /42.35? БИС у нас нет, а в Полтава банк купил по 42.35 и продал сразу 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 6 квітня Вітаю. Давненько не писав вам тут. Пишу поки є час. Курс євро в Херсоні.за вчора 5 квітня та на ранок сьогодні такий. Купують по 42.50 - але в основному у більшості по 42.60 грн. Продають чомусь не всі. Курс на продаж реальний знаю тільки один - це 43.10 грн. Чому так не знаю. На весні операцій по євро стало більше у порівнянні з зимою. Поки це все. Дещо ширше написав за ситуацію загалом у гілці курс долара. Хто бажає прочитайте мій напис і там. Тримаємося разом. Все буде Україна. 2 5 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 9 квітня Вітаю. В Херсоні курс євро дуже чіткий вже не перший день. Наразі вчора та сьогодні купують 42.50 - 42.60 ( в основному) грн. Продають всі чітко по 43.00 грн. Операцій по євро вистачають. Приблизно порівну купують та продають. Так само до речі як і по долару наразі. У мене поки все. До зв'язку. 2 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 9 квітня А я от думаю, євро завтра продавати? Якщо гривня піде на укріплення... 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 10 квітня 11 часов назад, Twin сказал: А я от думаю, євро завтра продавати? Якщо гривня піде на укріплення... сегодня статка выходит и ФРС . может это важнее?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 10 квітня 33 минуты назад, dimox сказал: сегодня статка выходит и ФРС . может это важнее?) Так, якщо знати куди стрільнемо) 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 10 квітня 31 минуту назад, Twin сказал: Так, якщо знати куди стрільнемо) ну по идее, если инфляция выше, то будет обеспокоенность и dxy должен вверх) не пойму на чем евро пока вверх пытается 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 10 квітня 59 минут назад, dimox сказал: не пойму на чем евро пока вверх пытается На ожиданиях оглашения статистики по инфляции цен потребителей в США и протоколов крайнего заседания ФРС сегодня, а также заседания ЕЦБ завтра. Судя по тому, что нефть подросла в цене, то общая инфляция, которая учитывает энергоносители, должна увеличиться. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах