Mozart 668 981 Опубліковано: 8 березня, 2022 07.03.2022 в 04:46, Alexey83 сказал: А подскажите, если на валютной карте есть евро, то можно где-то в банке снять именно евро? Официально Нацбанк разрешает снятие валюты в размере не более 30000 грн (в эквиваленте) в сутки. На практике выдача валюты - крайне проблематична. Узнавал, например, в местном Укргазбанке, ответили: "Валюту получите после войны". Поскольку ее нет физически. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aviruss 1 220 Опубліковано: 27 квітня, 2022 14 часов назад, gellium сказал: гривня падає це факт. але і те,що долар росте теж факт. і такими темпами місяць-два і буде паритет долар-євро... Про паритет доллар-евро один к одному, ещё 3 месяца назад говорил наш друг Денка😉 Может был прав?😉 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergiy123 95 Опубліковано: 27 квітня, 2022 7 хвилин тому, Aviruss сказав: Про паритет доллар-евро один к одному, ещё 3 месяца назад говорил наш друг Денка😉 Может был прав?😉 Про паритет ще близько семи років тому всі говорили і писали,коли Греції кредитів навидавали для рятування від дефолту.Але євро згодом відіграло свої позиції 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
volodumur volodumur 84 Опубліковано: 27 квітня, 2022 1 година тому, gellium сказав: гривня падає це факт. але і те,що долар росте теж факт. і такими темпами місяць-два і буде паритет долар-євро...ні на що не натякаю але думаю всі знають, що зробив ленд-ліз і план Маршала для економіки США після Другої Світової... Ви думаєте ,що для економіки США вигідний паритет? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
flex1973 193 Опубліковано: 27 квітня, 2022 еще примечательно, что в мире евро к доллару падает, а у нас (по крайней мере в Киеве) - растет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Танчик 105 Опубліковано: 27 квітня, 2022 4 часа назад, Aviruss сказал: Про паритет доллар-евро один к одному, ещё 3 месяца назад говорил наш друг Денка😉 Может был прав?😉 Думаю что евро, на этом росте можно продать. Что я и сделаю, завтра. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 28 квітня, 2022 14 хвилини тому, Танчик сказав: Думаю что евро, на этом росте можно продать. Что я и сделаю, завтра. Ви впевнені, що євро росте і його зараз варто продавати, а не купляти? 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Танчик 105 Опубліковано: 28 квітня, 2022 21 минуту назад, Moskit сказал: Ви впевнені, що євро росте і його зараз варто продавати, а не купляти? Впевнений що треба продавати. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
artem_416 317 Опубліковано: 28 квітня, 2022 20 часов назад, volodumur volodumur сказал: Ви думаєте ,що для економіки США вигідний паритет? ФРС и ЕЦБ между ними договорняк, дорогой долар весь капитал в США , серье в низ и евро вниз бонус для експорта. А вот потом думаю будет на оборот . 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
volodumur volodumur 84 Опубліковано: 28 квітня, 2022 16 хвилин тому, artem_416 сказав: ФРС и ЕЦБ между ними договорняк, дорогой долар весь капитал в США , серье в низ и евро вниз бонус для експорта. А вот потом думаю будет на оборот . Але це бонус для Європейских експортерів , а для експортерів США ні , тому я і запитав чи вигідний паритет для США . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах