rudenman Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 10 минут назад, Samurai сказал: строго по графику по плану трамп вишел и все сказав ТРАМП ДРУЗЯКА Жаль, я это пропустил. Нужно было продать евро, так вот я это сделал в 14,00. Ну, бывает... 1 2 1 Цитата
Modestus Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 9 минут назад, rudenman сказал: Жаль, я это пропустил. Нужно было продать евро, так вот я это сделал в 14,00. Ну, бывает... Это не Трамп, а Федеральное бюро статистики труда США. В 15-30 по Киеву был оглашен отчет Nonfarm payrolls. Но неблагоприятный прогноз Nonfarm payrolls был известен заранее. Вам нужно было заглянуть в прогноз и не спешить с продажей евро: https://www.investing.com/economic-calendar/ 1 1 3 Цитата
Twin Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 22 минуты назад, Modestus сказал: Но неблагоприятный прогноз Nonfarm payrolls был известен заранее. Чому не виклали до 15:30 це) Якби ж так все просто було, от я мав надію, що підемо на 1,13 хоча відчуття були проти і шепотіли фіксуй і так вийшло більше ніж планував) 1 4 Цитата
rudenman Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 40 минут назад, Modestus сказал: Это не Трамп, а Федеральное бюро статистики труда США. В 15-30 по Киеву был оглашен отчет Nonfarm payrolls. Но неблагоприятный прогноз Nonfarm payrolls был известен заранее. Вам нужно было заглянуть в прогноз и не спешить с продажей евро: https://www.investing.com/economic-calendar/ Спасибо за информацию, никогда бы не подумал, что прогноз Федерального бюро статистики труда может оказать такое влияние на курс. Почитал страшилки на предыдущих страницах про паритет и т.д., вот и принял поспешное решение. Самое неприятное, что это евро пришло по пиковому курсу. 2 Цитата
Digger Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 (змінено) В 28.07.2025 в 21:10, Digger сказал: В 28.07.2025 в 21:03, Twin сказал: Пс виникає питання, а 1,20+ в силі? Имхо Пока круги по воде расходятся, волатильность будет высокой По технике пока всё чётко Волатильность просто чудовищная Рынок очень нервный Трейдеры реагируют на новости и выход данных мгновенно Змінено 1 серпня, 2025 користувачем Digger 1 1 3 Цитата
Digger Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 Американський ринок знову «перемкнувся» у режим risk-off Слабкий звіт по зайнятості (лише 73 тис. нових робочих місць, безробіття 4,2 %) повернув дискусію про дострокове пом’якшення ФРС. Ф’ючерси на S&P 500 просіли на 1,1 %, Nasdaq-100 – на 1,2 %; водночас дохідність 2-річних Treasuries обвалилась на 15 б.п. до 3,80 %, а 10-річних – до 4,29 %. Долар здав шестиденне зростання, золото оновило локальний максимум. Новий тарифний пакет Трампа (середня ставка 15 %, подекуди – 25 %) додає не аби яких нервів. 3 1 2 Цитата
Twin Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 4 часа назад, Otass сказал: В одном интересном банке на букву А, имеющем отношение к послу в США, до сих пор можно купить евро по 47.84 или по кроссу 1.148 в неограниченном размере. Вони вже почали торгувати євро? Колись курси були просто індикативні. 1 Цитата
Столетов 1961 Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 16 хвилин назад, Twin сказав: Вони вже почали торгувати євро? Колись курси були просто індикативні. Ще з весни, десь з березня. 2 Цитата
Twin Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 3 минуты назад, Столетов 1961 сказал: Ще з весни, десь з березня. Глянув в додатку, бачу ще 0,5% ввели за зняття? 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.