Moskit 6 743 Опубліковано: 8 серпня як насправді має вигладати "косяк" 9 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 8 серпня 2 часа назад, Moskit сказал: як насправді має вигладати "косяк" Косяк — скупчення риб у період нересту. Косяк — розмовна назва одвірка чи бічної лутки вікна. Косяк — розмовна назва зграї. Косяк — самокрутка або цигарка з марихуаною. Так, це вони, F-16. І це також можна вважати "косяком", тому що це зграя, тобто юрба людей, об'єднаних спільною дією, спільним заняттям. 5 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIV 3 942 Опубліковано: 8 серпня 5 1 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIV 3 942 Опубліковано: 8 серпня 4 1 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Helios2 5 318 Опубліковано: 9 серпня 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 9 серпня 6 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 9 серпня Давно хотел поднять тему пост-обработки фотографий. Все разговоры - что она не нужна - не более, чем разговоры. Потому что бывают ситуации, когда некоторые объекты не очень вписываются в кадр. Мешают, грубо говоря. Например, было так: Немного повозился (вспомнил уроки рисования), стало так: Поэтому мое мнение следующее - если Вы считаете, что постобработка (в том числе удаление, ретушь, прочее) сделают Ваш снимок более гармоничным - смело действуйте. Главное, что бы нравилось лично Вам. Остальное - это уже условности. Желаю удачных кадров, друзья! 5 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 028 Опубліковано: 10 серпня 7 часов назад, KPECT сказал: Давно хотел поднять тему пост-обработки фотографий. Все разговоры - что она не нужна - не более, чем разговоры. Потому что бывают ситуации, когда некоторые объекты не очень вписываются в кадр. Мешают, грубо говоря. Например, было так: Немного повозился (вспомнил уроки рисования), стало так: Поэтому мое мнение следующее - если Вы считаете, что постобработка (в том числе удаление, ретушь, прочее) сделают Ваш снимок более гармоничным - смело действуйте. Главное, что бы нравилось лично Вам. Остальное - это уже условности. Желаю удачных кадров, друзья! 3 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 10 серпня Было бы правильнее убрать столб и провода, те, что справа. А елочки все же оставить, без них лысовато... Но спасибо за старания! Не могу понять, какой формат кадра в данном случае более подходит: Или все же "киношный"? Ирина_ что скажете? 4 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 10 серпня (змінено) 4 часа назад, KPECT сказал: Не могу понять, какой формат кадра в данном случае более подходит: Или все же "киношный"? что скажете? "Please do not shoot the pianist. He is doing his best“. Змінено 10 серпня користувачем SG_ 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах