Ниу11 Опубліковано: 22 червня, 2016 Опубліковано: 22 червня, 2016 Я не знаю где вы смотрели такие цены, я просмотрел на https://dom.ria.com/ru/Новостройки/Область/Львовская/Город/Львов/цена за м² в новостроях от 19 300 грн и выше, это если брать центр Львова 1 Цитата
Straight Edge Опубліковано: 22 червня, 2016 Опубліковано: 22 червня, 2016 Про ЖК Національнийhttp://zaxid.net/news/showNews.do?firmi_vasyunika_ne_dozvolili_zvoditi_16poverhovi_budinki&objectId=1395573 1 Цитата
AlexFil Опубліковано: 30 червня, 2016 Опубліковано: 30 червня, 2016 tyUSD, 2. ЖK Aмерикa будує Pіел. Як казав "класик": не читал, но осуждаю! Якщо ви не цікавилися комплексом, нічого не знаєте про компанію, що ви можете рекомендувати? )) 1 Цитата
AlexFil Опубліковано: 30 червня, 2016 Опубліковано: 30 червня, 2016 Domochevsky, Компанія РІЕЛ успішно працює вже більше 10 років, побудувала понад 25 будинків. Думаю, якщо б вони погано працювали, то опинилися б поза ринком вже давно. Вони пропонують ідеальне співвідношення ціна-якість, тим і приваблюють покупців 1 Цитата
tyUSD Опубліковано: 1 липня, 2016 Опубліковано: 1 липня, 2016 tyUSD, 2. ЖK Aмерикa будує Pіел. Як казав "класик": не читал, но осуждаю! Якщо ви не цікавилися комплексом, нічого не знаєте про компанію, що ви можете рекомендувати? )) Я звичайно не класик, але Ви не уважно читаєте, бо справу з Ріелом я мав і можу Вам багато цікавого розказати по об'єкту на Бучми. Просто після цього я їх обходжу стороною і іншим раджу. P.S. Привіт офісу Ріел! 1 Цитата
AlexFil Опубліковано: 4 липня, 2016 Опубліковано: 4 липня, 2016 tyUSD Багато цікавого можна розказати про все на світі. Я не захищаю їх, але в мене особисто проблем з працівниками офісу не виникало. Мені дуже подобаються люди, які в усьому бачать зраду. Тільки ті і дописують на форумах. А чому не написати, коли ти задоволений працею інших? 4 Цитата
tyUSD Опубліковано: 4 липня, 2016 Опубліковано: 4 липня, 2016 tyUSD Багато цікавого можна розказати про все на світі. Я не захищаю їх, але в мене особисто проблем з працівниками офісу не виникало. Мені дуже подобаються люди, які в усьому бачать зраду. Тільки ті і дописують на форумах. А чому не написати, коли ти задоволений працею інших? Так і пишіть про Ваш досвід роботи з менеджерами і які вони хороші(до речі вишколені вони дійсно добре, дівчата гарні і в мене особисто до них претензій нема - все розкажуть, кавою напоять, але не менеджери потім за Ваші гроші будують і здають в експлуатацію будинки, у яких не та поверховість, що була у проекті, з несучими конструкціями/колонами посеред кімнати, неробочими ліфтами і т.д.), а не намагайтесь зробити з когось дурня, рекламуючи свою фірму, яка, на мою думку, не заслуговує моїх рекомендацій, тому що особисто зі мною в конкретному випадку поступили непорядно. Ми один одного не переконаємо і кожен залишиться при своїй думці, але знаєте, тут сидять не дурні люди і бачать коли Ви зареєструвались і скільки постів в якій темі написали... тому моя з Вами переписка завершена, а інші нехай роблять висновки. А Вам успіхів і багатих покупців! 6 Цитата
panas Опубліковано: 5 липня, 2016 Автор Опубліковано: 5 липня, 2016 К вопросу о "Риэле": Я раньше хотел у них купить квартиру на Кн. Ольги. И в этом почти достроенном комплексе погиб подросток. Вместо двора там огромный затопленный котлован с торчащей из воды арматуры. Застройщик замечательно "позаботился" о безопасности детей и благоустройстве. Котлован принадлежит центру занятости, поэтому застройщик далеко посылает. А жители могут бесконечно любоваться котлованом, бояться за своих детей. Цитата
AlexFil Опубліковано: 5 липня, 2016 Опубліковано: 5 липня, 2016 tyUSD,Я все таки не розумію, в чому проблема. Якщо вас щось не влаштовує, ви не приймаєте квартиру до того часу, поки не усунуть всі недоліки. Про ліфти часто говорять, але така ситуація в усіх забудовників: поки мешканці не зроблять ремонти, ліфти не підключають, бо інакше ті ліфти при культурі нашого народу будуть працювати кілька годин, не більше. Те саме стосується стін в під'їздах, які люди безпощадно нищать своїми будматеріалами, бо головне, щоб в квартирі був порядок, а далі порога хоч потоп. Цитата
Andrey27 Опубліковано: 5 липня, 2016 Опубліковано: 5 липня, 2016 Подросток погиб на территории центра занятости. Центр занятости долгое время обещает решить вопрос с котлованом и не разрешил застройщику вмешиваться на свою территорию. Стройка окружена забором, охраняется. Двор комплекса огромный и уже ведутся работы по его окультуриванию. Не надо обвинять всех подряд в том, что подросток выпил лишнего и решил поэкстремалить. Цитата
Рекомендовані повідомлення