Kometa Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 25 минут назад, abcd сказал: На 9 июня соцзахист еще не определился с формами заявлений,просят подойти с июля. Если решили получать через Приват - то у него есть карта КДВ Социальная + к ней в отделении надо попросить распечатать Заявление о зачислении соц выплат на ваш счет. Именно Заявление,а не бумажку с реквизитами карты! Спасибо большое! Це у будь-якому місті? Чи краще вже зробити цю картку, взяти заяву та з ними звертатися до соцзахисту? Цитата
Іван88 Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 1 час назад, Kometa сказал: Доповісти треба протягом місяца від дня купівлі-продажу (про зміну місця реєстрації - від дня продажу, про купівлю - від дня купівлі). Що значить доповісти? У який спосіб і кому? Цитата
abcd Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 11 минуту назад, Kometa сказал: Спасибо большое! Це у будь-якому місті? Чи краще вже зробити цю картку, взяти заяву та з ними звертатися до соцзахисту? Да,скорее всего. Я узнавал у себя в Днепре. Не особо торопясь оформите все в Привате - 10 мин. максимум все оформление. А потом в в соцзахист. 1 Цитата
Kometa Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 (змінено) 4 минуты назад, Іван88 сказал: Що значить доповісти? У який спосіб і кому? Треба довідку про реєстрацію, копію договіру купівлі-продажу, за яким ви продали житло. Це я пишу, знаючи, що при працевлаштуванні треба довідку з місця роботи з указанням ідентифікаційного коду. Привезти до соцзахисту. Вони повинні припинити виплату субсидії за попередньою адресою. А потім через рік після купівлі житла подавати заяву на субсідію за новою адресою. Змінено 9 червня, 2017 користувачем Kometa 1 Цитата
Іван88 Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 4 минуты назад, Kometa сказал: Треба довідку про реєстрацію, копію договіру купівлі-продажу, за яким ви продали житло. Це я пишу, знаючи, що при працевлаштуванні треба довідку з місця роботи з указанням ідентифікаційного коду. Привезти до соцзахисту. Вони повинні припинити виплату субсидії за попередньою адресою. А потім через рік після купівлі житла подавати заяву на субсідію за новою адресою. Дякую. Це точна інформація чи можливо ще хтось щось скаже? Цитата
Іван88 Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 Просто от що я прочитав 1. Продаж квартири або будинку не входить в перелік критеріїв, які позбавляють права на отримання субсидії. Більш того, про факт продажу квартири громадяни не зобов'язані інформувати органи соцзахисту. У той же час, дохід від продажу квартири повинен бути задекларованим у наступному році. Він буде враховуватися при розрахунку розміру субсидії на наступний період. Тож хотілося дізнатися детально. Цитата
Kometa Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 7 минут назад, Іван88 сказал: Просто от що я прочитав 1. Продаж квартири або будинку не входить в перелік критеріїв, які позбавляють права на отримання субсидії. Більш того, про факт продажу квартири громадяни не зобов'язані інформувати органи соцзахисту. У той же час, дохід від продажу квартири повинен бути задекларованим у наступному році. Він буде враховуватися при розрахунку розміру субсидії на наступний період. Тож хотілося дізнатися детально. Він продає і виписується, я так зрозуміла. Інакше хто купуватиме? Якщо він виписався, то змінився склад сім'ї. А про це треба повідомляти у місячний термін. Він може подати на субсідію по місту нової реєстрації. Але після річного терміну по придбанні товару вартістю понад 50000 грн. тобто, він може зареєструватися будь-де, там отримати субсидію, але у місячний термін сповістити про придбання вартістю 50000 грн. Я так розумію. Щодо доходів, ваша правда. Зміна місця роботи у 2016 вказується приоформленні субсидії у 2017му році. Про це не треба доповідати одразу. А ось про склад сім'ї треба. 1 Цитата
vova-vovan Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 18 минут назад, Іван88 сказал: Просто от що я прочитав 1. Продаж квартири або будинку не входить в перелік критеріїв, які позбавляють права на отримання субсидії. Більш того, про факт продажу квартири громадяни не зобов'язані інформувати органи соцзахисту. У той же час, дохід від продажу квартири повинен бути задекларованим у наступному році. Він буде враховуватися при розрахунку розміру субсидії на наступний період. Тож хотілося дізнатися детально. Вы прочитали правильно, но там идёт речь только про продажу, а Вы спрашиваете и про продажу и про покупку квартиры, Вам Kometa всё правильно написал, если квартира которую купили стоит больше чем 50 тыс грн, то субсидию, человек который потратил 50 тыс грн ( или больше ) за один раз, можете начать получать, через год от момента покупки. Цитата
vova-vovan Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 п.с. я не юрист, но кроме продажи и купли квартиры, есть ещё: обмен, дарения. Но как эти способы " получить" квартиру - влияют на субсидию, я не знаю. Цитата
snezha Опубліковано: 9 червня, 2017 Опубліковано: 9 червня, 2017 Это все теория. На практике читал, что пенсионерка продала трешку и купила двушку. Подала заявление на субсидию и получила ее. Но ее заявку рассматривала комиссия, которая решила, что можно дать субсидию. Пенсионерка аргументировала тем, что ей тяжело платить за трешку и она таким образом уменьшила жилплощадь. 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення