Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 минут назад, vvvvv сказал:

Я ж говорю: Хороший человек.

Я не уверен, что Пиночет был плохим человеком. А вот про его любовь или не любовь к волейболу я ничего не знаю.

Опубліковано
28 минут назад, benderr сказал:

Я не уверен, что Пиночет был плохим человеком. А вот про его любовь или не любовь к волейболу я ничего не знаю.

В общем это не Пиночет. Хотя бы по любви к волейболу определили. :)

Вообще нехорошо обсуждать людей за их спиной. Пришли вот к человеку сейчас друзья, сидят они за столом, а ему икается...

Расскажите лучше, как день рождения провели? Вам яхту для рыбалки не подарили? Ну удочку хотя бы... :)

Опубліковано (змінено)
59 минут назад, vvvvv сказал:

Расскажите лучше, как день рождения провели? Вам яхту для рыбалки не подарили? Ну удочку хотя бы... :)

Да ладно Вам с удочкой! Знакомому вон целую команду барышень пожелали, а benderr чем хуже?!?!

:D

Змінено користувачем Обыватель
Опубліковано
1 час назад, Обыватель сказал:

Да ладно Вам с удочкой! Знакомому вон целую команду барышень пожелали, а benderr чем хуже?!?!

Бендерр как-то никогда волейболом не интересовался, он по рыбалке обычно выступает...

:P

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...