benderr 4 158 Опубліковано: 5 листопада, 2016 51 минуту назад, Кремень сказал: Если соберемся у Нирваны то места там 100% рыбные!!! Про какие места говорим? Я как то пропустил информацию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 5 листопада, 2016 17 хвилин тому, benderr сказав: Про какие места говорим? Я как то пропустил информацию. Про Черкаси мова! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 5 листопада, 2016 31 минуту назад, Jurist сказал: Ну спортивна так спортивна Сом 4.6 кг. річка Дністер, Івано-Франківщина, липень 2015р. на воблер+блешня (задній гачок воблера знімаю, і туди взамін чепляю блешню) Блешню замість трійника??? Володя! Я щось не так прочитав, чи ти не так написав??? Адже якщо до воблера причипити БУДЬ ЩО ( а тим більше цілу блешню) то він просто перестане бути воблером бо втратить свою гру.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
benderr 4 158 Опубліковано: 5 листопада, 2016 25 минут назад, Кремень сказал: Блешню замість трійника??? Володя! Я щось не так прочитав, чи ти не так написав??? Адже якщо до воблера причипити БУДЬ ЩО ( а тим більше цілу блешню) то він просто перестане бути воблером бо втратить свою гру.... Пошли разборки спиннингистов 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 5 листопада, 2016 2 хвилини тому, Кремень сказав: Блешню замість трійника??? Володя! Я щось не так прочитав, чи ти не так написав??? Адже якщо до воблера причипити БУДЬ ЩО ( а тим більше цілу блешню) то він просто перестане бути воблером бо втратить свою гру.... Я чекав від вас, саме такої реакції мене це зовсім не здивувало, майже ніхто не вірить, поки не побачить на свої очі..... Якось з другом поїхали, не клювало взагалі, я почав експериментувати як завжди, і він стояв в штопорі, питав що я таке роблю. Я тоді на такі снасті, взяв 5 щук і він ніодної! І цього Сома я так взяв, хлопці що були зі мною не вірили, я за чаркою другою, розказував і показував на, що зараз буду ловити, а вони тільки хі хі та ха ха вірив тільки кум, бо бачив це не вперше..... Після кількох чарок, десь близько 2-гої ночі, я взяв спініг і пішов вздовж берега, йти прийшлось довго, бо вони вже майже добу сиділи на тому Дністрі, весь берег в два боки заставлений їхніми спінінгами (пружини і фідери), а бліснили вони із лодки і то тільки вдень. Коли закінчились їхні спінінги, я почав кидати оцей воблер з блісною, за разом третім клюнув Сом, я без фонарика, тільки телефон, довго кричав і нарешті вони почули і прибігли всі зараз, то й хто був першим, заскочив у воду по коліна і найперше, що зроби це відкрив рота моєму Сомові, і крикнув, Бял тут дійсно воблер з блісною і як він тільки на це клюнув пізніше я ще на те саме взяв щуку.... а вони так і поїхали додому із трьома окунями на лодошку Отакої.... я завжди експериментую і це приносить результати а може я просто фартовий....хто ж його знає.... 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 5 листопада, 2016 (змінено) Володя! для мене це РЕАЛЬНО ШОК!!! Я не перший рік ловлю на воблери і теж багато експериментую АЛЕ... блешня замість трійника - це за межами мого розуміння і протирічить і законам фізики і воблеротворення, адже кожен воблер має свою неповторну гру і спеціально в басейнах тестується виробниками, доки ті не доведуть тіло воблера до того стану коли його гра нагадує живу рибку. Навіть зміна тріників!!! змінює як гру воблера так і глибину його занурення через зміну його ваги. а тут цілий якор на нього чіпляєш . Хоча можливо ти знайшов то, до чого ніяк не допетрають виробники аби їхні приманки були найкращими і найвловішими . Тому в мене немає поводу тобі не вірити АЛЕ ... поки я на свої очі цього не побачу я на 100% не повірю і не зрозумію ЗА РАХУНОК ЧОГО рибі може подобатися саме такий варіант блешнєвоблера Змінено 5 листопада, 2016 користувачем Кремень 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
benderr 4 158 Опубліковано: 5 листопада, 2016 (змінено) 7 минут назад, Кремень сказал: А РАХУНОК ЧОГО рибі може подобатися саме такий варіант блешнєвоблера Я встречал упоминания о подобных монтажах приманок. Правда речь шла точно не о воблерах. Создаётся имитация атаки рыбки другим хищником. И это работает. Пищевая конкуренция. Совершенно не обязательно, чтоб ведущим был воблер. Сойдёт и силиконка. Змінено 5 листопада, 2016 користувачем benderr 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 5 листопада, 2016 (змінено) 7 минут назад, benderr сказал: Я встречал упоминания о подобных монтажах приманок. Правда речь шла точно не о воблерах. Создаётся имитация атаки рыбки другим хищником. И это работает. Пищевая конкуренция. Совершенно не обязательно, чтоб ведущим был воблер. Сойдёт и силиконка. Согласен что ловят на так называемые ТАНДЕМЫ когда на одном шнуре висит по 2-3 приманки как-то силиконина или вертушка, или козья бородка и действительно создается иммитация либо стайки рыб, либо иммитация что одна рыбка гонится за другой (я сам иногда применяю нечто подобное) , НО ... там совершенно другой монтаж. Меня убило наповал именно жесткое соединение воедино воблера и блесны! Змінено 5 листопада, 2016 користувачем Кремень 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 5 листопада, 2016 11 хвилину тому, Кремень сказав: Володя! для мене це РЕАЛЬНО ШОК!!! Я не перший рік ловлю на воблери і теж багато експериментую АЛЕ... блешня замість трійника - це за межами мого розуміння і протирічить і законам фізики і воблеротворення, адже кожен воблер має свою неповторну гру і спеціально в басейнах тестується виробниками, доки ті не доведуть тіло воблера до того стану коли його гра нагадує живу рибку. Навіть зміна тріників!!! змінює як гру воблера так і глибину його занурення через зміну його ваги. а тут цілий якор на нього чіпляєш . Хоча можливо ти знайшов то, до чого ніяк не допетрають виробники аби їхні приманки були найкращими і найвловішими . Тому в мене немає поводу тобі не вірити АЛЕ ... поки я на свої очі цього не побачу я на 100% не повірю і не зрозумію ЗА РАХУНОК ЧОГО рибі може подобатися саме такий варіант блешнєвоблера Всі свої трофеї я впіймав саме на таку бадягу воблер самий дешевий який є в магазині, в районі 40 грн. (найліпше працює із червоною окраскою) і замість гачка блісна мепс тройка срібний. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 5 листопада, 2016 1 минуту назад, Jurist сказал: Всі свої трофеї я впіймав саме на таку бадягу воблер самий дешевий який є в магазині, в районі 40 грн. (найліпше працює із червоною окраскою) і замість гачка блісна мепс тройка срібний. СТОП!!! Володя так таки блесна чи вертушка??? Це суттєва різниця у вазі приманки хоча якщо замість трійника не блешня а самє вертушка тоді я ще якось це розумію бо сам на такий ТАНДЕМ пробував ловити але в мене вертушка йде на пів метра вище воблера на поводку і тоді складається враження що воблер (більш велика риба) женеться за більш малою (вертушка) але там ж свої нюанси з тим що часто трава чіпляється тому я не полюбляю цей тандем. Його можна тягати лише на руслі річки де течія і вимиває траву... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах