benderr 4 158 Опубліковано: 5 листопада, 2016 4 минуты назад, Кремень сказал: Володя так таки блесна чи вертушка??? Точно. Упоминание Мэпс несколько меняет ситуацию. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 5 листопада, 2016 1 хвилину тому, Кремень сказав: СТОП!!! Володя так таки блесна чи вертушка??? Це суттєва різниця у вазі приманки хоча якщо замість трійника не блешня а самє вертушка тоді я ще якось це розумію бо сам на такий ТАНДЕМ пробував ловити але в мене вертушка йде на пів метра вище воблера на поводку і тоді складається враження що воблер (більш велика риба) женеться за більш малою (вертушка) але там ж свої нюанси з тим що часто трава чіпляється тому я не полюбляю цей тандем. Його можна тягати лише на руслі річки де течія і вимиває траву... різне парував, і на різне ловилось..... але трофеї все ж таки запам'ятались на вертушку, і зараз (два останні роки) саме її чіпаю, той самий Мепс чи щось друге в тому роді, деколи кладу вертушки навіть з двома лепестками.. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 5 листопада, 2016 Только что, Jurist сказал: різне парував, і на різне ловилось..... але трофеї все ж таки запам'ятались на вертушку, і зараз (два останні роки) саме її чіпаю, той самий Мепс чи щось друге в тому роді, деколи кладу вертушки навіть з двома лепестками.. Блін ну обов'язково спробую на наступній рибалці таке чудо. Можливо так здивую нашу Дніпрову рибу, що якщо і не злапаю жодної то думаю що хоч одна вилізе до мене в лодку щоб сказати мені "Старий! Ти що сказився? Ти таки визначись ти тролінгуєш на воблер чи на вертушку, бо ми не знаємо що за диво плаває у воді і за що його хватати зубами? 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 5 листопада, 2016 Тільки що, Кремень сказав: Блін ну обов'язково спробую на наступній рибалці таке чудо. Можливо так здивую нашу Дніпрову рибу, що якщо і не злапаю жодної то думаю що хоч одна вилізе до мене в лодку щоб сказати мені "Старий! Ти що сказився? Ти таки визначись ти тролінгуєш на воблер чи на вертушку, бо ми не знаємо що за диво плаває у воді і за що його хватати зубами? Знімете на відео. я би хотів то бачити От такий мепс 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 5 листопада, 2016 (змінено) В мене в фаворитах N3 розкрас "Окунь" якщо тягати ТАНДЕМ. Саме цей розкрас найбільш уловистий... Тільки я тягаю не МЕПС, а ВІБРАКС з погремушкою Змінено 5 листопада, 2016 користувачем Кремень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 11 грудня, 2016 5 хвилин тому, красуня 31 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VeNoM_13 521 Опубліковано: 14 грудня, 2016 У друга отец вытянул сома 16 кг, р. Коломак (в черте города Полтава) 27.11.16. Вытянул через лунку сам после 40 минут борьбы + три штуки 7, 4 і 3 кг. 10 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 14 грудня, 2016 На драч наверняка ловил? По другому сома зимой не взять... 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VeNoM_13 521 Опубліковано: 15 грудня, 2016 12 часа назад, Кремень сказал: На драч наверняка ловил? По другому сома зимой не взять... Даже не знаю на что ловил. Охотники-подводники говорят что там ещё бОльшие брёвна лежат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 15 грудня, 2016 6 часов назад, VeNoM_13 сказал: Даже не знаю на что ловил. Охотники-подводники говорят что там ещё бОльшие брёвна лежат. Зато я с вероятностью в 99% могу утверждать, что в осенне-зимний период, когда сом собирается большими стаями на зимовальных ямах, его оттуда можно достать только УЗ сомоловками, драчами либо же подвохи ныряют и выбивают все маточное поголовье! И такая ситуация не только с сомом, но и с судаком, карпом, толстолобиком, крупной щукой. А потом НОРМАЛЬНЫЕ рыбаки удивляются, куда пропал хищник и куда делась крупная рыба Есть же ОФИЦИАЛЬНЫЙ ЗАПРЕТ на рыбалку после 15.11. КАЖДОГО ГОДА!!! нафига выбивать рыбу когда она беззащитная? Что потомкам останется??? 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах