Кремень 17 434 Опубліковано: 30 квітня, 2015 знакомый программист и сеошит немного. его жена была беременна и он ей просто сказал что делать, там статьи писать для поисковых систем. И что это такой доходный бизнес, или лишь бы не спать? Мне просто интересно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
columbus 61 Опубліковано: 30 квітня, 2015 (змінено) Зависит от того, где публикуешь. Seeking Alpha платит 30 USD за статью и 10 USD за тысячу просмотров. Змінено 30 квітня, 2015 користувачем columbus 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kotэ 2 329 Опубліковано: 30 квітня, 2015 знаю женщину , была вынуждена по ночам мыть полы в подъездах. так хотелось родить что не подумала о запасной подушке . жалеет 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jános1 111 Опубліковано: 30 квітня, 2015 видеоблогер на youtube (смело и креативно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 709 Опубліковано: 30 квітня, 2015 видеоблогер на youtube (смело и креативно) А что, за это еще деньги платят? Нет, я не шучу, я не в курсе просто. Сам смотрел серию блогов по одному вопросу... хм... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lena 38 Опубліковано: 30 квітня, 2015 (змінено) Моя знакомая пекла торты на заказ, сначала ее клиентами были знакомые, затем стала в социальных сетях давать рекламу. Я так счит Змінено 30 квітня, 2015 користувачем Lena Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Іван88 151 Опубліковано: 30 квітня, 2015 А что, за это еще деньги платят? Нет, я не шучу, я не в курсе просто. Сам смотрел серию блогов по одному вопросу... хм... Платять. Тільки спочатку має бути певна кількість переглядів і підписників, а потім або на рекламі чи на кількості переглядів заробляєш. Раніше Зі штатів приходив чек і потім його можна була перевсти в готівку на карту ПБ. Зараз порядок трохи змінився. В мене знайомий таким займається для себе, десь 150 дол виходить в 3 міс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lena 38 Опубліковано: 30 квітня, 2015 Думаю, что если необходим заработок, пока находишься в отпуске по уходу за ребенком, проще всего подумать, обо всем, что ты умеешь делать, все свои хобби перечислить, выбрать наиболее подходящее и выполнять это дома, как пример с бухгалтером, выпечкой тортов и пошивом одежки для кукол.А вот насколько этот заработок будет большим, зависит от того, как хорошо человек выполняет свою работу и насколько ему будет удаваться убедить потенциальных клиентов, чтоб его услуги заказывали)) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ironsamson 1 074 Опубліковано: 1 травня, 2015 (змінено) Смотрю на свою жену (декрет 3.5 и 10 мес. мальчики) и вижу, что свободного времени ей НЕ хватает. Когда старший в садике- занимается огородиком и растениями- нравится ей земля. Подрабатывает визажистом по набитой клиентуре. Однако повторюсь: когда оба ребёнка дома- какое там свободное время?? P.S: в Киеве мой друг- менеджер (верующий) имеет 6 (!) детей (старшая девочка 2008г.р, младший сын 12 мес.). На мой вопрос КАК они справляются, он отвечает, что справляемся и бодро. Надо заметить вкалывает он сутками, а в помощь лишь тёща, только живёт далеко и соответственно помощь с её стороны не постоянна. Змінено 1 травня, 2015 користувачем ironsamson 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Astronom 1 643 Опубліковано: 1 травня, 2015 Чернівчанка перетворила хобі на джерело заробітку http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/chernivchanka_peretvorila_hobi_na_dzherelo_zarobitku/ Ірина Ільчук почала заробляти, перебуваючи у декретіПротягом семи років чернівчанка Ірина Ільчук працювала у страховій компанії, була директором центру обслуговування клієнтів банків.- Робота навіть дуже непогана і зарплата досить пристойна. Принаймні була. Але вже кілька років перебуваю у декретній відпустці. Маю таку вдачу, що сидіти без діла не можу, тож аби чимось себе зайняти у вільний час, почала робити обручі та віночки. Зрештою, рукоділлям займалася і раніше – оформляла декупажем різні елементи інтер’єру, - розповідає Ірина Ільчук.- Отже, як вже сказала, зараз роблю обручі та віночки, розшиваю їх тільки натуральним камінням, мінералами, скляними намистинками-перлинами тощо. Матеріали збираю. Так би мовити, з миру по нитці. Багато привозять друзі із різних виставок чи ярмарків, інше купую сама.Останнім часом почала робити і різні прикраси в пару до обручів, оскільки багато моїх клієнток хочуть мати такий собі гарнітур.В умовах кризи чернівчани перетворюють хобі на заробітокПочалося із того, що зробила кілька обручів для себе. Моя робота сподобалась і мені запропонували дати кілька на продаж у салон. Згодом ще кілька магазинів звернулися до мене із таким проханням. Окрім того, відправила кілька робіт до Італії, там хенд-мейд добре цінують. А ще добре продаються в Інтернеті. Відтак лише за рік вдалося хобі перетворити на джерело прибутку. Оскільки маю двох маленьких дітей, працювати можу тільки пізно ввечері або вночі. Часто доводиться засиджуватися і до 3-4 ранку, якщо є багато замовлень. Загалом, аби зробити один обруч, звісно, залежно від складності роботи, потрібно приблизно 5 днів. Пам’ятаю, свій перший обручик вишивала близько двох тижнів.Доки захоплення стало приносити прибуток, пройшло досить небагато часу. Однак, скільки саме на цьому заробляю, підрахувати не можу, бо постійно вкладаю ці гроші у матеріали. Залежно від того, що замовили, вартість матеріалів у ціні виробу може сягати і 70 відсотків. У такому разі за роботу беру небагато, оскільки у підсумку ціна може вийти такою, що обруч не зможуть купити. Буває, продаю виріб майже за собівартістю, якщо, приміром, зробила його у якомусь незвичному кольорі.Загалом, у декреті пробуду ще півтора року, але вже зараз досить серйозно думаю над тим, аби згодом відкрити свій власний салон-магазин. Мені дуже подобається робити щось своїми руками, тепер планую розвиватися у цьому напрямку, навчитися робити ще щось, наприклад, прикраси, - розповіла Ірина Ільчук. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах