Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Зважаючи на новину про підтримку України на 90 ярдів, це що виходить, тепер нахабні гривневі ОВДПшніки схоже ще мінімум два роки будуть отримувати двозначну дохідність в доларах? А рєпа нє трісне від такої дохідності??? Напевно також застрибую в цей вагон ! )))

Змінено користувачем valutominyailo
Опубліковано
1 час назад, valutominyailo сказал:

Зважаючи на новину про підтримку України на 90 ярдів, це що виходить, тепер нахабні гривневі ОВДПшніки схоже ще мінімум два роки будуть отримувати двозначну дохідність в доларах? А рєпа нє трісне від такої дохідності??? Напевно також застрибую в цей вагон ! )))

Звісно, частково,  якщо маєте таку можливість,  їх же можна продавати коли завгодно. 

Опубліковано
11 минут назад, БетховенTi сказал:

Опять НБУ красиво уложил всех ..... в лужу , и опять с понедельника . Как я предупреждал " ногоднее ралли " в самом разгаре .... Далi буде...

Що ви маєте на увазі під "далі буде"?

Опубліковано (змінено)
6 годин назад, valutominyailo сказав:

Я вам скажу більше,я  вже два роки і отримую,до того в депозитах отримував поки були максимальні ставки,і всіх тута вас попереджав про свої наміри,но мене засміювали,тролили,дизлайкали,і казали що моя гривня превратиться в фантіки,тай таке.Пам'ятаєте мій  соовнозвісний вислів "хто сміється,той сміється останній",він збувається вже.......Еххх....далі буде....

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, udaleser сказал:

Що ви маєте на увазі під "далі буде"?

Напевно, "буде тільки дешевше..."

Зливайте бакс і мерщій у облігації та депозити 

Змінено користувачем Digger
  • Хаха 8
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано

Люди приїхали з Європи відсвяткувати Різдво, Новий рік з родиною...привезли мільйони доларів та євро ....їх поголили за допомогою НБУ...

Подивлюся як буде перед москальским різдвом, їм НБУ дасть відсвяткувати щоби скинути валюту по доброму курсі?

Спостерігаю....

• Хаха 4
  • Подобається 2
  • Не подобається 3
Опубліковано (змінено)

У цьому році якесь антиралі.

"Бюджетну гривню" частково вже роздали, іншу частину залишили на 29-30 грудня. У січні повинен бути якийсь підскок з наступним відкатом.

Питання лише коли і на скільки.

Змінено користувачем sergeipo

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...