Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, Digger сказал:

Особенно этот: "События, происходящие в последние дни на валютном рынке, удивляют даже опытных финансистов."

Ну так,  бо хто б ризикнув на кінець року зробити,  так би мовити ставку дурня)  а вона на моменті зіграла... 

Опубліковано
1 час назад, Striker сказал:

У кого є гривня - затарюйтесь по акції від НБУ, хто і так в валюті - сидіть на попі рівно (ще буде шанс, але попізже). 

Хто уже в ОВДП - рахуйте накапані %. 😉

У мене є і гривня і валюта і ОВДП, що мені робити??? 🤒🤒🤒

Опубліковано
57 минут назад, Twin сказал:

Ну так,  бо хто б ризикнув на кінець року зробити,  так би мовити ставку дурня)  а вона на моменті зіграла..

Просто, не только лишь все знали, что НБ будет так жёстко таргетировать курс евро 

Держат ниже 50

А курс бакса, соответственно, телепается по форексу как вторая производная 

Опубліковано
В 22.12.2025 в 14:22, Digger сказал:

Щодо валюти ринок залишається досить спокійним. 

Медіанний прогноз курсу на кінець 2026 року становить 44,4 грн/$. Здається, аналітики вірять у здатність НБУ гасити будь-які пожежі резервами. Проте прогнозовану дірку в бюджетному фінансуванні у $6 млрд, яку не перекривають партнери, треба буде якось закривати.

За інфляції 10% тримати курс фіксованим…чи не занадто дорого для резервів? Реалістичніше очікувати курс ближче до верхньої межі прогнозів (45+). 

З  таким курсом, як у дядька Трампа політ нашого і американсського літака поки йде паралельним курсом. Можливо до середини літа і змін суттєвих стосовно сьогоднішнього курсу не буде( не більше 1 грн). Такі передчуття.

Опубліковано

Та ви почекайте, скоро треба буде запрягати оленів в дорогий долар, так що курс ще підніметься до району 43, можливо навіть до 44. Потім на півроку точно вниз. 

Опубліковано
24 хвилини назад, Twin сказав:

То навіщо Ви по 42 здавали) 

Щоб мені на форумі ставили дурні питання. 😉 

Коли дійде до 43 (якщо взагалі дійде в найближчі місяці) в мене вже буде за рахунок ОВДП не менше 43 в курсовому еквіваленті. І +/- 50 коп стратегічно не мають ніякого значення на довгострок в 2.5 роки, до фінального розрахунку по ОВДП. 

• Дякую 1
  • Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
5 часов назад, PHARMEXIMSUPPLY сказал:

Дуже цікаво, під кого ж учора так курс знизили. Ну прям десь на пару годинок. Ну просто неможливо, щоб не з'явилася така думка у пересічного громадянина. )))

Чесно, навіть я не знаю. Більш того: цього майже ніхто не знає... 

Опубліковано

Сегодня же в США короткий рабочий день, а Европа вся закрыта, и поэтому обилетили по хорошему курсу вчера.

И чтобы не досталось любителям ОВГЗ, у которых сегодня после 17-00, если не ошибаюсь, погашение на 3 млрд. и проценты сверху.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...