Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, RiK сказал:

Я Вам взагалі не буду нічого пропонувати😁 Ваш капітал - Ваша стратегія управління.

Інформація на поверхні, знаходить той, хто шукає. Однобоке трактування поняття "олень" вважаю недоречним.

Судячи з вашого допису, ви наче ведете зі мною вже довготривалу дискусію, причому упереджену, але уявну. Проте я не маю до цього ніякого відношення, і де ви бачили у мене щось про «оленей» та їх трактування?

І не будьте таким «злим» – що ж ви соромитись поділіться з товариством тою «поверхневою» інформацією про «валютні депо, де відсотки вище за гривневі», не для мене – я не буду читати:biggrin:

Опубліковано
6 годин назад, Т.С. сказав:

Судячи з вашого допису, ви наче ведете зі мною вже довготривалу дискусію, причому упереджену, але уявну. Проте я не маю до цього ніякого відношення, і де ви бачили у мене щось про «оленей» та їх трактування?

І не будьте таким «злим» – що ж ви соромитись поділіться з товариством тою «поверхневою» інформацією про «валютні депо, де відсотки вище за гривневі», не для мене – я не буду читати:biggrin:

Веселі смайлики, які ми з Вами використовуємо, свідчать про те, що ні я ні Ви до "злих" не належимо.

Щодо валютних депо.

12% річних чистими, щомісячна капіталізація відсотків, підсумок за рік 12.6825%. На дохід не впливає показник девальвації гривні до долара чи євро, нема потреби вираховувати курс беззбитковості.

Сподіваюсь, Ви не прочитаєте😁

• Лайк 1
  • Не розумію 3
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
3 часа назад, RiK сказал:

Веселі смайлики, які ми з Вами використовуємо, свідчать про те, що ні я ні Ви до "злих" не належимо.

Щодо валютних депо.

12% річних чистими, щомісячна капіталізація відсотків, підсумок за рік 12.6825%. На дохід не впливає показник девальвації гривні до долара чи євро, нема потреби вираховувати курс беззбитковості.

Сподіваюсь, Ви не прочитаєте😁

Ні-ні, як і обіцяв – не читав, але мені добрі люди переказали суть вашої відповіді, дякую)):hi:

Чудові показники в 12%, але якщо з нормального та з гарантіями, то що це таке, причому на поверхні?

Кредитна спілка, біржа, фонда, акції відпадають по різним причинам. Ставки в банках та ОВДП теж добре знаємо – не воно.

Інвестування в якісь будівельні проекти (бізнеси), по типу тих, що активно просуває Карпіловський з Укрінвестклуба? Але ж там все на віру невідомим вам людям – ніяких реальних гарантій. Щось не заладиться – все пропало :scratch_one-s_head:

Опубліковано
4 часа назад, Fat Point сказал:

нбу суетится

https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-gotoviy-pidkripiti-kasi-bankiv-gotivkovoyu-inozemnoyu-valyutoyu

но 9-10 число дни без подкреплений касс.)

И что вы хотите сказать, что в банках не будет валюты? Так нбу подкрепит... Завозить в Украину можно и по-другому маршруту, через Польшу

Опубліковано
4 часа назад, Alex_777 сказал:

И что вы хотите сказать, что в банках не будет валюты? Так нбу подкрепит... Завозить в Украину можно и по-другому маршруту, через Польшу

Нбу структура на 100 процентов зависимая от офиса. Какая будет методичка оттуда так и сделает .

А ещё есть человеческий фактор ,совпадение или что-то другое ,но сегодня спрос вырос ,не стабильно в течении дня ,а шли волны покупок - не розница.

Значит спрос может с понедельника быть и в банках.

п.с. хотя там запутанная история с валютой и золотом и не так ,как преподносят украинские сми .

• Лайк 6
  • Дякую 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 4

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...