Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Общий вопрос: Все пишут что импортеры не могут выходить на межбанк, мои знакомые через ПриватБанк покупали в пятницу 30000$ по курсу 24,5 и проблем не было(покупали для оплаты импорта). Бензин начал дешеветь, хотя все пишут что нефтетрейдеры не выходят на межбанк для покупки валюты. Я не строю иллюзий про курс 20, но и 30 за $ выглядит как кто не очень... 

Так почему должен быть рост?? Про спад экономики, инфляцию и тд писать не надо, реальные факты давайте! 

Опубліковано

Сьогодні глянув сюжет новин на ІСТV...показали про проблеми на виробництві на льонокомбінаті у Рівному, що фурнітуру та багато чого не можуть закупити....через неможливість купівлі валюти на міжбанку....

далі сюжет про мітинг біля Дельти.....та про жіночку з 30т. долларів, що збирались на будівництво....Н-да і це людина чекала до фінішу і вклад навіть не розбила....

А про курс валют наче забули!!!! 

....по факту - тенденція до росту....та і надто вже залежить від законів, які розглядатимуть! 

Опубліковано (змінено)

Общий вопрос: Все пишут что импортеры не могут выходить на межбанк, мои знакомые через ПриватБанк покупали в пятницу 30000$ по курсу 24,5 и проблем не было(покупали для оплаты импорта). Бензин начал дешеветь, хотя все пишут что нефтетрейдеры не выходят на межбанк для покупки валюты. Я не строю иллюзий про курс 20, но и 30 за $ выглядит как кто не очень... 

Так почему должен быть рост?? Про спад экономики, инфляцию и тд писать не надо, реальные факты давайте! 

Я конечно не специалист по межбанку но не пойму как они по такому курсу в пятницу купили если там был значительно ниже :mellow: , а бензин наверное хороший запасик имеет :) .А про причину роста чуть выше Моцарт написал :) .

Змінено користувачем dinar
Опубліковано

Я конечно не специалист по межбанку но не пойму как они по такому курсу в пятницу купили если там был значительно ниже :mellow: , а бензин наверное хороший запасик имеет :) .А про причину роста чуть выше Моцарт написал :) .

Пробовали другие банки, не стабильно, курс плавает и валюта не всегда есть, а у привата фиксация курса на весь день + доллары всегда в нужном количестве есть! 

Опубліковано

Чуйка есть, что Петя и Ко после взлета до 32-37 (в течение 2 нед), введут еще какую хрень, которая напрочь завалит экономику. Бабла поднимут верхи, а тушить то как?

Опубліковано

Пробовали другие банки, не стабильно, курс плавает и валюта не всегда есть, а у привата фиксация курса на весь день + доллары всегда в нужном количестве есть! 

Вы написали что ваши знакомые купили валюту на межбанке  :mellow: , я поинтересовался почему такой курс ,ведь на межбанке в пятницу курс был по моему около 22. Быстрей всего просто приват продал :) без всякого межбанка. :mellow: 

Опубліковано

Чуйка есть, что Петя и Ко после взлета до 32-37 (в течение 2 нед), введут еще какую хрень, которая напрочь завалит экономику. Бабла поднимут верхи, а тушить то как?

Мне чуйка подсказывает что быстрого взлета не будет, в прошлый раз нбу сглупил и теперь такого недопустит :mellow: , научился гайки закручивать :) , рост будет постепенный и возможно с маленькой стабилизацией. Но это только мое видение нынешней ситуации. :) 

Опубліковано

И это значит что? А то что ваши знакомые купили валюту не на межбанке, а у Привата. По его курсу. :) Хорошо Приват наваривается, однако ;)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...