Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Простите за дерзость..А почему никто не пишет???или я чегото не знаю ???

В этой теме первые 10 страниц писали полтора года. К этому и вернемся. Болото с курсом доллара очень надолго.

Опубліковано

Фінансові аналітики вважають прогнози МВФ щодо гривні занадто оптимістичними

«Через це ми залишаємо за собою право скептично ставитися до базових макроекономічних прогнозів МВФ щодо темпу зростання реального ВВП у середньостроковій перспективі на рівні 4% на рік, а також до прогнозу, що обмінний курс гривні буде в діапазоні 25-25,5 грн за дол у 2018-2020 роках.

Источник---http://finbalance.com.ua/news/Finansovi-analitiki-vvazhayut-prohnozi-MVF-shchodo-hrivni-zanadto-optimistichnimi

Опубліковано

В этой теме первые 10 страниц писали полтора года. К этому и вернемся. Болото с курсом доллара очень надолго.

Хочу заметить, что времена изменились и это затишье перед штормом.Или это только я так считаю.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...