Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
30 минут назад, Twin сказал:

І знову 24,50 пройдемо чи відскочимо:rolleyes:

Не помню точно, но кажется на последнем чаепитии, Бориспольском или каком-то другом, вроде ж пришли к соглашению , что пока курс 24,5 всех устраивает.

Об этом здесь писалось где-то ранее.

Поэтому будут искусственно моделировать график курса вблизи этой цифры. ИМХО.

Змінено користувачем PHARMEXIMSUPPLY
Опубліковано (змінено)
25 минут назад, PHARMEXIMSUPPLY сказал:

Поэтому будут искусственно моделировать график курса вблизи этой цифры. ИМХО

А як же твердження пана Моцарт, що на всіх долара не хватає це при курсі 25,15?

25 минут назад, PHARMEXIMSUPPLY сказал:

что пока курс 24,5 всех устраивает.

А вже при курсі 24,5 всіх все задовольнило, та долара стало так богато, що НБУ все викуповував?

Ех опять всіх несвідомих загнали в дорогий бакс...

До речі заскрінив собі на пам'ять твердження: що такої просадки яка була у прошлому році, в цьому ну ніяк не буде...🤣

Змінено користувачем focus63
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано

а що скажуть наші шановні форумчани стосовно такої думки одного починаючого "експерта", яку побачив на іншому форумі :

"Скажу так — пересічному громадянину, і навіть обізнаним валютним спекулянтам зараз грати з НБУ у валютні спекуляції — це все одно, що грати в карти з шулєром, який до того ще є й директором фабрики по виробництву гральних карт — обує будь-кого. І розвертати тренди, коли майже всі впевнені в протилежному русі — НБУ вже показав, як він вміє.Тож, щоб заробити на валютних коливаннях, як раз потрібно діяти не так, як вважають більшість валютних гравців, щоб не бути в стаді оленів, яких в чергове обує НБУ. Єдине, що можна більш менш передбачити,і з чим важкувато боротися навіть і Нацбанку — це сезонність курсу. Тож вважаю, що з різноамплітудними коливаннями, але до кінця літа тренд вниз приблизно до 22 гривень, а потім до зими до 25-26 гривень. А піврічні депозити у відповідних валютах при очікванні чергового сезону — ще збільшать профіт від такої помірної гри на коливаннях валюти ) Особисто я, суму в доларах, яку заради спортивного інтересу визначив для гри на курсах злив по 24,8 в двадцятих числах січня і вклав на півроку на депо. Щоб вже в липні увійти в долар по привабливій ціні — і знову на піврічний длепозит до січня. Тож, шановні, продавайте валюту, поки ше більш-менш приваблива ціна. І — в гривневий депо на півроку. Бо напевно, 25 вже до осені не буде, ну а якщо в якісь моменти і буде — то все одно перекриєте це відсотками по депозиту."

Як вам таке ?

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
3 минуты назад, focus63 сказал:

................................................

Я ж не настаиваю, я указал, что ИМХО. Просто я несколько саркастически отношусь к графическим приметам в наших условиях. И больше доверяю инсайдам. А инсайды, кстати, бывают и ложные.

Опубліковано
2 часа назад, Кремень сказал:

Ну здравствуй пятница-фиксатница :dance4:

День обещает быть ОЧЕНЬ интересным, если снова не вмешаются третьи силы :scratch_one-s_head:, которые могут ту же самую пятницу превратить и в пятницу-лосятницу:wink::yes3:. Сегодня советы давать сложно ибо каждый рискует только своими деньгами, особенно сложно будет тем, кто ОПЕРАТИВНО не видит движения на МБ :yes3:. Но как я писал ранее, только Вам коллеги решать нужна подписка или нет , я свое мнение высказал ранее и повторяться не буду, но точно знаю, что не будь у меня оперативного доступа до МБ и (что не менее важно) комментариев операторов наличного рынка , то сейчас имел бы я лося, а не профит с вероятностью в 90%

Посему принимайте правильные решения сами, я никого никуда как не загонял так и не загоняю, всего лишь по-прежнему делюсь своими мыслями и выводами. Кто внимательно следит за моими постами последние 3 недели думаю это понимают и уже удостоверились кое в чем. :ok:

Еще раз всем профитного дня! :victory:

Откупились уже или еще ждете?

Опубліковано
1 hour ago, PHARMEXIMSUPPLY said:

Я ж не настаиваю, я указал, что ИМХО. Просто я несколько саркастически отношусь к графическим приметам в наших условиях. И больше доверяю инсайдам. А инсайды, кстати, бывают и ложные.

Ну если у вас в субботу был инсайд про слив 300 мультов на этой неделе и откат курса на 50 копеек, то можно было и поделиться.

А то приходится, блин, с графиками этими дурацкими голову ломать.

Будто это удовольствие кому либо приносит...

Опубліковано
1 час назад, valutominyailo сказал:

а що скажуть наші шановні форумчани стосовно такої думки одного починаючого "експерта", яку побачив на іншому форумі :

"Скажу так — пересічному громадянину, і навіть обізнаним валютним спекулянтам зараз грати з НБУ у валютні спекуляції — це все одно, що грати в карти з шулєром, який до того ще є й директором фабрики по виробництву гральних карт — обує будь-кого. І розвертати тренди, коли майже всі впевнені в протилежному русі — НБУ вже показав, як він вміє.Тож, щоб заробити на валютних коливаннях, як раз потрібно діяти не так, як вважають більшість валютних гравців, щоб не бути в стаді оленів, яких в чергове обує НБУ. Єдине, що можна більш менш передбачити,і з чим важкувато боротися навіть і Нацбанку — це сезонність курсу. Тож вважаю, що з різноамплітудними коливаннями, але до кінця літа тренд вниз приблизно до 22 гривень, а потім до зими до 25-26 гривень. А піврічні депозити у відповідних валютах при очікванні чергового сезону — ще збільшать профіт від такої помірної гри на коливаннях валюти ) Особисто я, суму в доларах, яку заради спортивного інтересу визначив для гри на курсах злив по 24,8 в двадцятих числах січня і вклав на півроку на депо. Щоб вже в липні увійти в долар по привабливій ціні — і знову на піврічний длепозит до січня. Тож, шановні, продавайте валюту, поки ше більш-менш приваблива ціна. І — в гривневий депо на півроку. Бо напевно, 25 вже до осені не буде, ну а якщо в якісь моменти і буде — то все одно перекриєте це відсотками по депозиту."

Як вам таке ?

Одно и тоже запостили на нескольких ресурсах одновременно вчера и сегодня.Шли бы лучше на ветку гривнедепозитчиков там вас тепло примут.

Опубліковано (змінено)
12 минут назад, escobar сказал:

Ну если у вас в субботу был инсайд про слив 300 мультов на этой неделе и откат курса на 50 копеек, то можно было и поделиться.

А то приходится, блин, с графиками этими дурацкими голову ломать.

Будто это удовольствие кому либо приносит...

Упс......где было написано, что у меня был этот конкретный инсайд? Я повествовал относительно общей ситуации и никак о какой-то конкретике. А о Бориспольском чаепитии писали здесь же, ранее. Но я про эту инфу вспомнил , когда сопоставил с ней реальную ситуацию по факту. ))) Кстати, я даже не уверен, связан ли этот договорняк с определением "Бориспольское чаепитие", а не с каким-то другим определением, т.е., с каким-нибудь другим договорняком. )))

Змінено користувачем PHARMEXIMSUPPLY

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...