Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
8 минут назад, orest777 сказал:

Мова йде про обсяг, який треба буде закачати в ПГС. З огляду на залишок на кінець опалювального сезону в 2021 році і практично 0, який буде цієї весни, закачувати треба буде багато і інтенсивно. Навіть якщо імпортувати доведеться 4-6 млрд куб за короткий термін (чому короткий - написав) і в період, не найкращий для торгбалансу - це відчутно може вплинути на курс. Навіть при гіпотетичній ціні в 500 уо. Гляньте, як зараз впливає кожен додатковий 0,7-1 млрд грн в день від нерезидентів чи енергетиків, а це всього 20-30 млн уо...

Мій прогноз на кінець опалювального сезону (перехід в режим закачування) - 8,5 млрд. куб. м. Імпортувати справді доведеться не більше 6 млрд. куб. м. але влітку, а не в опалювальний сезон.

https://kurs.com.ua/forums/topic/1457-anergetika-i-ugolnaja-promishlennost-ukraini/?page=383&tab=comments#comment-833171

Поки що все відповідно до прогнозу.

Пропоную повернутися до обговорення поточного питання тоді, коли запаси в ПХГ впадуть зоча б до рівня 10 млрд. куб. із поточних 12,3 млрд. куб. м 

Змінено користувачем Denka
Опубліковано
15 минут назад, Denka сказал:

Мій прогноз на кінець опалювального сезону (перехід в режим закачування) - 8,5 млрд. куб. м. Імпортувати справді доведеться не більше 6 млрд. куб. м. але влітку, а не в опалювальний сезон.

https://kurs.com.ua/forums/topic/1457-anergetika-i-ugolnaja-promishlennost-ukraini/?page=383&tab=comments#comment-833171

Поки що все відповідно до прогнозу.

Пропоную повернутися до обговорення поточного питання тоді, коли запаси в ПХГ впадуть зоча б до рівня 10 млрд. куб. із поточних 12,3 млрд. куб. м 

Т.е. уже не 3 а 6 а мой прогноз от 5 до 7 в корне не верен?

IMG_20220121_145414.jpg

• Лайк 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)

По факту переговоров и гривна и рубль укрепляются, но окончательных договоренностей пока нет. Будем надеяться, что, когда был панический спрос, накопилось отложенное предложение, и на следующей неделе мы его увидим.

Кстати, неплохой сайт, для просмотра ожиданий по заседаниям фрс - https://www.cmegroup.com/trading/interest-rates/countdown-to-fomc.html#

Змінено користувачем Otass
Опубліковано
6 минут назад, Аид сказал:

Т.е. уже не 3 а 6 а мой прогноз от 5 до 7 в корне не верен?

Прогноз импорта все равно 3 (по крайней под потребление в Украине, а не под спекуляции на европейском рынке), так как начальные запасы газа как этом сезоне 18,85 - избыточные. При падении потребления на 1 млрд. куб. потребления входить можно с запасами что-то типа 16-17 млрд. куб.  Только придется держать +1 млн.т. угля на случай похолодания, а не с полупустыми складами как в этом году.

• Дякую 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 3
Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, Denka сказал:

Прогноз импорта все равно 3 (по крайней под потребление в Украине, а не под спекуляции на европейском рынке), так как начальные запасы газа как этом сезоне 18,85 - избыточные. При падении потребления на 1 млрд. куб. потребления входить можно с запасами что-то типа 16-17 млрд. куб.  Только придется держать +1 млн.т. угля на случай похолодания, а не с полупустыми складами как в этом году.

Ну я не зря про ужа на сковороде...

Я вот не знаю, что будет через месяц и могу только предполагать, в идеальных условиях и согласно прошлых лет +/- можно думать.

Змінено користувачем Аид
Опубліковано

А пока все как я писал. Агроэкспортеры отгрузили еще +1 млн. т. за 4 дня и "накормили" пугливых нерезидентов.

1766525787_ScreenShot2022-01-21at3_08_44PM.png.c419848e37293c28568f7a4916369b29.png

Агроэкспорт действительно идет почти в 2 раза быстрее, чем год назад.

https://kurs.com.ua/forums/topic/5171-ukrzaliznicja-sostojanie-perspektivi-novosti/?do=findComment&comment=838358

• Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 4
Опубліковано
1 минуту назад, Аид сказал:

Ну я не зря про ужа на сковороде...

Я вот не знаю, что будет через месяц и могу только предполагать, в идеальных условиях и согласно прошлых лет +/- можно думать.

@Аид если Ваша цифра 5-7 миллиарда импорта реальна при морозах -20 на месяц, например, если они случатся. 

то цифра Ореста не лезет ни в какие ворота

3 часа назад, orest777 сказал:

на наступний сезон потрібно буде закачати 15-20 млрд куб. Значна частина цього обсягу - імпорт.

Опубліковано
27 хвилин тому, Twin сказав:

Дістаю бубен, щоб п"ятницю закрити свічкою червоною:ph34r:

У вас не погано виходить.

Форекс вже 28.22

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...