Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тим не менш, не можу знайти пояснень чому "Єдиний банк, який зміг нормально налагодити роботу з подібними депозитами, – «Акордбанк» – довіри у більшості населення не викликає "
Виглядає як якийсь саботаж або небажання через відсутність вигоди банків організувати відкриття депозитів в валюті по міжбанківському курсу.
Очікування що всі поступово підтягнуться явно затягнулись.
Таке враження що банкам чи більший курс ти краще.

Опубліковано
4 минуты назад, kursman27 сказал:

то вам сказав  "заместитель председателя Совета Национального Банка Украины Фурман:   «Каких-то макроэкономических оснований, чтобы наличная гривна, как мы видели на прошлой неделе, ослабла, не было. Это был более психологический фактор со стороны покупателей, разогнанный спекулятивно продавцами небанковских финансовых учреждений. Я убежден в том, что гривна усилится. Сегодняшний безналичный курс, который зафиксирован 36.6 грн за долл., он максимально приближен к рыночному. И наличная гривна должна плюс-минус колебаться в этих пределах»

Мені це кажуть індикатори, аналіз ринку і психологія.         

Опубліковано
2 хвилини тому, user03 сказав:

Мені це кажуть індикатори, аналіз ринку і психологія.         

а можна ваше пояснення індикаторів, пояснення графіків подивитись? 

Опубліковано
21 минуту назад, Twin сказал:

Ви розумієте,  щоб курс був 37 на готівці НБУ треба коридор понижати з 36,9Х а це знову приведе до зростання відриву 8грн

Відрив це спекулятивна складова яка входить в перелік причин, рано чи пізно вона буде нівельована.

Опубліковано
43 минуты назад, user03 сказал:

Тим не менш занотуйте цифру 37 

Это без проблем. Сделали. Главный вопрос: что Вы готовы съесть если эту цифру на продажу не увидим в течении указанных Вами двух недель? )  А то многие прочитают прогноз и побегут сливаться... объяснение в виде: 

1 час назад, user03 сказал:

Звичайно без форс-мажорних обставин

Их вряд ли удовлетворят..... устали они..... поймите..)

Опубліковано
1 минуту назад, Helios2 сказал:

Это без проблем. Сделали. Главный вопрос: что Вы готовы съесть если эту цифру на продажу не увидим в течении указанных Вами двух недель? )  А то многие прочитают прогноз и побегут сливаться... объяснение в виде: 

Их вряд ли удовлетворят..... устали они..... поймите..)

Головна відповідь -що це форум по прогнозуванню, і це моя особиста думка так як і у Вас є беззаперечно своя. Я не даю порад.

Опубліковано
5 минут назад, user03 сказал:

Мені особисто байдуже курс дол. ми з євро працюємо.

Но прогнозируете вы именно курс доллара...

Можно вопрос? и какой, как вы думаете, будет курс на 1 сентября?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...