Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 минут назад, Fura! сказал:

Чисто щоб задовільнити інтерес, чи може хтось сказати, про які суми йде мова у контексті не/лох?

за себе - беру 0.5-1.5т дол на місяць, аби були. Мені однаково, чи 41, чи 38. А тим більше однаково чи 37.5 чи 38.20.  Глобально це не вирішує нічого. Який курс є на моменті можливості купити - по такому і купую.

Ну, звичайно, я заглядаю сюди і все читаю, щоб зрозуміти хоча б тенденції. Тенденції завжди одакові - падіння гривні. Тому коли б я не купив долар, тоді я і не лох.

Речь шла о том, что НЕ НАДО покупать доллар на ту гривну, что может БЫСТРО понадобиться. 
Тогда не придется купленный по 41 доллар сдавать по 37. 

Также речь шла о том, что есть РАЗНЫЕ способы покупки доллара (в прошлом году их было очень много), и ЕСЛИ есть возможность купить по 37,40, то зачем покупать по 41. 

Что касается тенденций. НЕТ графика "только вверх" или "только вниз", есть колебания, есть мелкие тренды (внутри месяца, внутри недели и т.п.). Их желательно учитывать. 

Вот и все, собственно.

Опубліковано

Хочу сказать от себя.С первого июля акциз на топливо поднимется и ВСЕ товары,неважно доларовые или гривнивые ПОДНИМУТСЯ.Поетому,если есть свободная гривна,сделайте  небольшой запас.У каждого он будет свой.У кого прод товары а у кого промтовары.И на небольшой период это будет выгоднее,чем купить долары или положить на депозит.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, сказкин сказал:

Хочу сказать от себя.С первого июля акциз на топливо поднимется и ВСЕ товары,неважно доларовые или гривнивые ПОДНИМУТСЯ.Поетому,если есть свободная гривна,сделайте  небольшой запас.У каждого он будет свой.У кого прод товары а у кого промтовары.И на небольшой период это будет выгоднее,чем купить долары или положить на депозит.

не обовязково, на величезну кількість товару діють РРЦ. РРЦ як правило міняють з затримкою або не міняють взагалі, в залежності від рівня росту витрат (паливо, податки, крси..)

Змінено користувачем andyss_ua
Опубліковано

Банк LVIV продавали синенькі по 37.25 ,наливали стільки потрібно,прям як Приват банк в який зайшов наприкінці робочого дня раді інтересу запитав валюта є бери нехочу,но вся 1996 року,тай таке

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не подобається 4
Опубліковано
58 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Банк LVIV продавали синенькі по 37.25 ,наливали стільки потрібно

Почему бы и не наливать, когда есть ценник ниже и без ограничения суммы?

Ладно бы наливали как раньше - по цене приёма этой же валюты в обменниках... по 37.1 например... 

изображение_2023-06-21_191501262.png

Опубліковано (змінено)

А вот Ваш Львов, если вдруг зайдёт разговор о местоположении. Причём, думается, возможен торг при массе... в район 37.15

Кому эти баксы из банка Львов нужны по такой цене?) 

Opera Снимок_2023-06-21_193015_minfin.com.ua.png

Змінено користувачем Helios2
Опубліковано
1 година тому, Helios2 сказав:

А вот Ваш Львов, если вдруг зайдёт разговор о местоположении. Причём, думается, возможен торг при массе... в район 37.15

Кому эти баксы из банка Львов нужны по такой цене?) 

Opera Снимок_2023-06-21_193015_minfin.com.ua.png

Не факт що на малюнку бакси 1996 року,щоб потім вам неприйшлось на 10 копійок дешевше здавати синіго😁

Опубліковано
1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

факт

Если откроете приложение в своём городе и заметите, что весь Львов отдавал по 37.2.. за одно поймёте ценность своего первого поста.

Опубліковано
34 хвилини тому, Helios2 сказав:

Если откроете приложение в своём городе и заметите, что весь Львов отдавал по 37.2.. за одно поймёте ценность своего первого поста.

Якщо відкриєте карту філій банку Львів ,то вони є і не тільки у Львові ,а і в інших містах України,це я до відома що я не у Львові находжусь,ну і Українською розмовляють також не тільки у Львові

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...