Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
4 години тому, Otass сказав:

Приват держит курс продажи на +-20коп меньше курса покупки опта Киева. Плохие купюры так и стоят. Утром выставили продажу 37.6, то есть ожидали роста черного рынка на 10 коп. Ошиблись, как и райф. Кстати, наличка за межбанком идти не хочет.

Невелике містечко, Західна Україна.Сьогодні хотів придбати деяку суму в $ в Приватбанку.На касі повідомили що в наявності тільки старого зразка (1996).Прийшов спеціально перед інкасацією,зранку.Інкасація відбулась,валюти в касі не прибуло(.Знайома дівчина "знайшла-вибрала" 2006р.Така ж історія була влітку...але тоді після інкасації з'явились $ нового зразка (сині),-пачка.Понаглядав доки стояв у черзі - люди купляють $€, продавців не було.

Змінено користувачем Arbitr
Опубліковано (змінено)
39 минут назад, InGodWeTrust сказал:

Если маятник качнется в другую сторону и помощи будет мало я думаю грн это самая малость то о чем вам надо будет беспокоиться, это вопрос выживания, дальше мысль я продолжать не буду, а то если я о меланхолии начну говорить плакать  будем все

Прям байка виходить про мураху та бабку (басня про муравья и стрекозу). Нормально гуляєм, всажуємо по $2млрд в місяць на гарний курс "36", паралельно жухаємо куркулєй (аграріїв, айтішників і інший нікому непотрібний експорт). Але раптом виявляється що допомогу можуть зменьшити...

Змінено користувачем dimmustranger
typo
  • Лайк 3
  • Дякую 2
  • Хаха 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)
9 минут назад, dimmustranger сказал:

Прям байка виходить про мураху та бабку (басня про муравья и стрекозу). Нормально гуляєм, всажуємо по $2млрд в місяць на гарний курс "36", паралельно жухаємо куркулєй (аграріїв, айтишнікив і інший нікому непотрібний експорт). Але раптом виявляється що допомогу можуть зменьшити...

Мы и без этого каждый месяц стабильно продает нбу 2 ярда, хоть при 36 хоть при 38, но пересичному  это трудно понять

нбу вообще может ничего не продавать и экономить максимум резервы, проведите аналогию какой курс будет через месяц, а вы все на экспортеров смотрите, но зато резервы на месте, смешные вещи говорите 

Змінено користувачем InGodWeTrust
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 4
Опубліковано

Товарищи знающие,
если обменка берет белый и синий доллар по разным курсам, то с ними не стоит иметь дела, так?

Я понимаю, если бы просто НЕ брали белый, но 2 курса, имхо, наглость
@Mozart

Опубліковано
3 минуты назад, InGodWeTrust сказал:

Мы и без этого каждый месяц стабильно продает нбу 2 ярда, хоть при 36 хоть при 38, но пересичному  это не объяснить 

Чисто теоретично. Може була можливість всадити $1,5млрд замість $2млрд і лишити курс 38? Трошки меньше "дешевого імпорту" для населення? Трошки більше пір'я лишити на експортній гусці? Може варто послухати, наприклад Кухара, і девальвувати на 10% красиву? Щоб потім не довелось робити кратну девальвацію у найкращих традиціях?

Опубліковано (змінено)
8 минут назад, dimmustranger сказал:

Чисто теоретично. Може була можливість всадити $1,5млрд замість $2млрд і лишити курс 38? Трошки меньше "дешевого імпорту" для населення? Трошки більше пір'я лишити на експортній гусці? Може варто послухати, наприклад Кухара, і девальвувати на 10% красиву? Щоб потім не довелось робити кратну девальвацію у найкращих традиціях?

Лично у меня нет времени слушать экспертов, Я не председатель нбу но если бы я им был не факт что я бы поступал по другому, в частности что вижу я. Но я вижу с высоты своего дивана, и политика нбу мне понятна и прогнозирована, а вы хотите чтоб нбу слушал экспертов , а с задачей мощного сокращения инфляции нбу справляется на отлично и ставка 16 а не 30 кредиты дешевеют цена дол отличная 

• Хаха 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 4
Опубліковано
1 час назад, InGodWeTrust сказал:

Если маятник качнется в другую сторону и помощи будет мало я думаю грн это самая малость то о чем вам надо будет беспокоиться, это вопрос выживания, дальше мысль я продолжать не буду, а то если я о меланхолии начну говорить плакать  будем все

2 минуты назад, InGodWeTrust сказал:

нбу справляется на отлично и ставка 16 а не 30 кредиты дешевеют цена дол отличная 

Щось у вас не зійшлося. Якщо НБУ чудово працює, то чого плакати зібрались?
Подобається "жити в кредит" і залежати від допомоги - не подобається зменьшувати залежність від допомоги?
Зараз буде шок контент - частина допомоги це кредити, їх ще віддавати треба буде. Уявляєте що буде коли НБУ потрібно буде відкупати з ринку щоб віддавати кредити, замість того що є зараз - продавати з безлімітного кредитного карману?

Опубліковано (змінено)
13 минут назад, dimmustranger сказал:

Щось у вас не зійшлося. Якщо НБУ чудово працює, то чого плакати зібрались?
Подобається "жити в кредит" і залежати від допомоги - не подобається зменьшувати залежність від допомоги?
Зараз буде шок контент - частина допомоги це кредити, їх ще віддавати треба буде. Уявляєте що буде коли НБУ потрібно буде відкупати з ринку щоб віддавати кредити, замість того що є зараз - продавати з безлімітного кредитного карману?

кто автор и спонсор этих плакатов не указали, я не заангажирован всякими экспертами, и мне не давит на мозг чужое мнение, конструктивные аргументы будут, будем говорить.
дешевле дефолт обьявить, задачи сейчас намного глубже и глобальннее а не 36 или 38 я уже писал, для того чтобы аграрии рабортали нужны дешевые кредиты внутри страны, а не 30 процентов, 
чем ниже ставка тем выше экономика, но для того чтобы экономика работала нужно зерно продавать и пропускать через грнаницу транзитом, я писал летом что нам нужен этот транзит, а тут писали что опять нетак и нафиг этот транзит давайте с поляками дружить без транзита(дружить естественно нужно , не в ущерб экономике ), если никто ничего не делает и читает плакаты 
вас полслушать то не 38 а 138 надо делать потому что такой в стране платежный баланс и читать плакаты от неизвестных авторов, 

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Не розумію 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 4

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...