Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Twin сказал:

Пс таке враження,  що Нбу дає комусь вийти по гарному курсу,  завтра подивимось...

Швидше за все, для держказначейства, яке могло продавати валюту для виплати грошового забезпечення офіцерського складу.

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Twin сказал:

38,79 середній

Для перезахода ниже - маловато будет. Но если с точки зрения фикса 60 копеек профита - вполне...)). В марте выходить в гривну, как по мне , есть смысл рискнуть, если будет выше 39.2 / (на нале) и то не более  чем 10% валютного портфеля.  

Змінено користувачем Digger
  • Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 3
Опубліковано
1 минуту назад, olmasss сказал:

Где Ваш Профит?

Спасибо. Всё вы правильно излагаете. Я имел ввиду слив с целью перезахода на уровне 38.6 и ниже (если получится). Это конечно риск. Но вполне уравновешенный. Как по мне...))

Опубліковано
19 минут назад, olmasss сказал:

На Растущем Рынке считать профит в гривне - это Самоуспокоение... Когда грн укрепляется - тогда ещё имеет смысл... 

Вискажу свою думку - я згоден, що рахувати ще зарано, але  є і спортивна складова - продавати дорого на зростаючому ринку, це якби мовити - вищий пілотаж, а продавати, коли всі продають, це ще той головняк - самі знаєте. Ризик більше, але і профіт більше. Можна звичайно і частинами тоді і ризиків менше.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, olmasss сказал:

На Растущем Рынке считать профит в гривне - это Самоуспокоение... Когда грн укрепляется - тогда ещё имеет смысл... 

Вот у Вас условно было 100 Долл - Вы продали по 38,50 - откупили по 38,19... Ваш Профит 31 копейка или 31 грн в нашем примере... Допустим сегодня Вы продали по 38,79 - а завтра Мб и наличка на 39+ пошли... Где Ваш Профит?

Вот тут и начинают некоторые себя успокаивать - я на депозит на 3 месяца положу, овгз куплю или в товар вложу и потом товар дороже продам.... Эээх!

Все Имхо как обычно...

как правило , это делают не "на все"...в целом не более 20-40 % ...доллары слитые по 38,9-39,2 в конце декабря- начале января и на 3 мес на депо 17-18 % , дадут неплохой гешефт в начале апреля , в какой валюте не считай , по сравнению с 3-литровой банкой...принесет ли сегодняшнее слитие дол по 38,9-38,95 - такой гешефт , далеко не факт ..но вариантов , не много..если есть идеи более доходные / безпроиграшные , поделитесь... 

Змінено користувачем lincoln21
Опубліковано
2 часа назад, lincoln21 сказал:

но вариантов , не много..если есть идеи более доходные / безпроиграшные , поделитесь... 

Є ще військові облігаціїї з дохідністю до 19% річних. Наприклад в Сенс банку - можна купувати і коли завгодно продавати в будь якій кількості. Показує дохід при погашенні і за кожний день. Є валютні. долар до 4,4%, євро - 3,0%

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...