Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

І, не кажіть шо непопереджав!!!!!!!!.🙂.p.s...хотів би почути думку тих 11 чоловік які поставили під моїм вчорашнім постом "червоні кружечки", чим обгрунтовується ваша позиція,головне насолити я так вас розумію "бо хотілки у вас інші",чи може хтось з вас хоть раз дав вірний прогноз,ааааа?

Давайте конструктивно. До якої позначки, на Вашу думку, зараз просяде готівковий долар? Мається на увазі "на продаж", звісно.

Опубліковано
4 хвилини тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

І, не кажіть шо непопереджав...p.s...хотів би почути думку тих 11 чоловік які поставили під моїм вчорашнім постом "червоні кружечки", чим обгрунтовується ваша позиція,головне насолити я так вас розумію "бо хотіли у вас інші",чи може хтось з вас хоть раз дав вірний прогноз,ааааа?

Олеже, шановний наш Оракул!

Я Ваші пости не мінусую, тому прошу, відкрийте мені істину: що то таке сьогоднішнє "тріском донизу"?

Чесно, це скільки?

У мене трошки затрималося гривні, от і вичікую :blush:

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 2
Опубліковано
5 хвилин тому, Mozart сказав:

Давайте конструктивно. До якої позначки, на Вашу думку, зараз просяде готівковий долар? Мається на увазі "на продаж", звісно.

Немає смислу називати вам конкретну цифру,тому шо ви незацінете сказане і інші форумчани,а тільки з презирством "ухмилкою"начнете мені пальцем тикати за "ті копійки",мається на увазі коли я раніше називав 37 з копійками,ви сказали шо немає ніяких копійок,бо там чуть чуть не "38",но 37 з копійками все ж таки було,хотя ніхто тут вже не чекав такого ходу подій,тому буду щитати за потрібне тримати язик за зубами,якось так......🤔

• Хаха 3
  • Подобається 3
  • Не подобається 17
Опубліковано
5 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Сьогодні Єврокомісія виплатила перші 4,5 млрд євро Україні, - Боррель.😉https://interfax.com.ua/news/general/974692.html.  p.s..просто так я ніколи слова на вітер непускаю як що шо.......

добре, напрямок тренду ви вгадали, але -0,14 грн це не з "тріском донизу", навіть рівень 39 не пробили

Опубліковано
23 минуты назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

І, не кажіть шо непопереджав!!!!!!!!.🙂.p.s...хотів би почути думку тих 11 чоловік які поставили під моїм вчорашнім постом "червоні кружечки", чим обгрунтовується ваша позиція,головне насолити я так вас розумію "бо хотілки у вас інші",чи може хтось з вас хоть раз дав вірний прогноз,ааааа?

кстати, была сегодня мысль, если курс отъедет хотя бы на 37,99 в этом году, готовы ли минусовальщики сесть и кропотливо поснимать все свои минусы оракулу?😁

Опубліковано
1 хвилину тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

Немає смислу називати вам конкретну цифру,тому шо ви незацінете сказане і інші форумчани,а тільки з презирством "ухмилкою"начнете мені пальцем тикати за "ті копійки",мається на увазі коли я раніше називав 37 з копійками,ви сказали шо немає ніяких копійок,бо там чуть чуть не "38",но 37 з копійками все ж таки було,хотя ніхто тут вже не чекав такого ходу подій,тому буду щитати за потрібне тримати язик за зубами,якось так......🤔

про те, що 37.98 - це не 37 з копійками, а 38 без двох копійок написав я, а не @Mozart, тож можете висловити претензії мені)

але поряд із претензіями можете також розтлумачити своє загадкове "тріском..."

П.С. до речі, після "37 з копійками" долар вирушив за 39, чи не так?

• Лайк 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано
1 минуту назад, dimox сказал:

кстати, была сегодня мысль, если курс отъедет хотя бы на 37,99 в этом году, готовы ли минусовальщики сесть и кропотливо поснимать все свои минусы оракулу?😁

а если будет 40 какие ожидать действия от оракула?

Опубліковано
4 минуты назад, Moskit сказал:

але поряд із претензіями можете також розтлумачити своє загадкове "тріском

Може це відбудеться завтра,  до обіду.. 

Опубліковано
В 19.03.2024 в 17:32, Hyrma сказав:
В 19.03.2024 в 15:47, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

Гривні немає,заледве злив по 39.10,маяк на завтра "Тріском донизу".........p.s ..Андрійко дав можливсть злитись кому потрібно по хорошому курсу,всі наїлись........

Сегодня на межбанке спрос на валюту был в 4 раза больше её предложения.
Скажите, пожалуйста, уважаемый кто (если не секрет), начиная с завтрашнего дня начнёт заливать валютой этот перекос, чтоб мы увидели «с треском вниз»?

Ну, шо побачили хто заливав валютою??? НБУ активно лив, Експортери невідставали,+ на додачу Боррель зі своїми 4,5млрд 💶 p.s ...я незпроста згадував "Андрійка"у вчорашньому пості,хто хотів зрозуміти той зрозумів......😉

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...