Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Гривні немає,заледве злив по 39.10,маяк на завтра "Тріском донизу".........p.s ..Андрійко дав можливсть злитись кому потрібно по хорошому курсу,всі наїлись........

Тріском це наскільки?

Опубліковано
33 минуты назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Гривні немає,заледве злив по 39.10,маяк на завтра "Тріском донизу".........p.s ..Андрійко дав можливсть злитись кому потрібно по хорошому курсу,всі наїлись........

У нас прием по городу 39,30 у всех почти

Опубліковано (змінено)
20 хвилин тому, kmk сказав:

У нас прием по городу 39,30 у всех почти

У нас 39.25 ,продають "синій",валом ,"бери нехочу"🤔💵Оптовий курс валют (від 1 000) :

Валюта      Купівля  Продаж
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🇺🇸USD-🇺🇦UAH   39.10- 39.25🔵
🇺🇸USD-🇺🇦UAH   39.00- 39.20
🇪🇺EUR-🇺🇦UAH   42.60 - 42.70

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано

В 16.03.2024 в 23:24, Mozart сказав:

Судячи з прочитаного, Ви вважаєте, що зараз - пік девальвації? Тобто вище, ніж зараз, долар вже не коштуватиме? Я правильно зрозумів? 

Мене теж цікавлять довгострокові прогнози :) І судячи з усього, Ви за боковик, і зараз ми на верхній межі, я правильно прочитав чи ні?

На девальваційному тренді НБУ знизив облікову ставку. Я писав про повзучу девальвацію.  Про піки я теж писав. Вони будуть. Стрибків які ви очікуєте по 2-3 гривні не буде. Стосовно конкретної ситуації, - це реакція ринку на зниження облікової ставки, НБУ незабаром покаже, хто в домі хазяїн. Схоже що НБУ тестує ринок на спроможність саморегуляції в умовах зниження облікової ставки. Знижувати її треба.

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Подобається 5
Опубліковано (змінено)

то, что еженедельные интервенции НБУ резко сократились в 3-4 раза (с $800 млн до 200) так же говорит о том, что выпустили  когото большого по социальному курсу. возможно под него и давали бесконечную (казалось бы) помощь. есть статистика по нерезам?

а деполюди будут выскакивать, как всегда, когда уже будет поздно. когда девал превысит прибыльность депозитов (средний депо 15%-20% налог=12%), то-есть курс 36.66+12%=41.0 uah/usd. вернее будут пытаться выскочить, врядли им так просто это разрешат  :)

Змінено користувачем Moneta
  • Сумно 1
  • Подобається 9
  • Не подобається 2
Опубліковано
7 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Сегодня на межбанке спрос на валюту был в 4 раза больше её предложения.
Скажите, пожалуйста, уважаемый кто (если не секрет), начиная с завтрашнего дня начнёт заливать валютой этот перекос, чтоб мы увидели «с треском вниз»?

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
1 час назад, qwerty2 сказал:

На девальваційному тренді НБУ знизив облікову ставку. Я писав про повзучу девальвацію.  Про піки я теж писав. Вони будуть. Стрибків які ви очікуєте по 2-3 гривні не буде. Стосовно конкретної ситуації, - це реакція ринку на зниження облікової ставки, НБУ незабаром покаже, хто в домі хазяїн. Схоже що НБУ тестує ринок на спроможність саморегуляції в умовах зниження облікової ставки. Знижувати її треба.

Хотілось би вже побачити  стабілізуючі дії від регулятора бо паніка яка росте в  геометричній прогресії на валютному ринку відверто кажучи не надихає...

Опубліковано
39 минут назад, alex790579 сказал:

Хотілось би вже побачити  стабілізуючі дії від регулятора бо паніка яка росте в  геометричній прогресії на валютному ринку відверто кажучи не надихає...

Это не паника, просто реальность нельзя вечно задвигать в тёмный угол.

• Лайк 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
7 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Я не знаю где вы живёте что там из ваших слов гривны нет чтобы продать никому не нужный $ по 39,10, но в Киеве пА-слухам пА 39,20/  гривну вагонами отгружали. :blush:

На вечер Отчаянные поставили покупку 39,25/ ...... Явно шото знают....:rolleyes:

И ещё , стесняюсь спросить, а ваш маяк на завтра "с треском вниз" - это обещанный вами доллар по 37 ,  Да . ???

Опубліковано
1 час назад, alex790579 сказал:

Майте терпіння завтра середа) 

Пс на вечір 39,30 синій віддають,  якщо пошукати є 39,25

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 5

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...