Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 часов назад, Mozart сказал:

И мне ДИКО интересно, почему сдвинулось на 2 месяца. Вот в чем вопрос, как сказал бы Шекспир

Мені теж дико цікаво - чому в п'ятницю покинули міжбанк а тепер доводиться ставити кордон на 39,30 щоб не було паніки  і палити купу валюти - чому зами голови казали, що якщо інтервенція менше 150 млн в день, то курс буде знижуватись, а не навпаки... і ще багато таких чому, відповіді на які ми навряд чи отримаємо. Думаю, у них немає чіткого логічного плану і діють суто нераціонально - по ситуації.

Опубліковано
15 часов назад, gosha сказал:

Подаскажите, а смельчаки продавшие на прошлой неделе никому не нужный $ уже откупились или ушли под воду с гривной от продажи $ . ???. 

А то смелые тут маяковали продавать $ , а откупать почему то никто не маякнул, я запутан перепутан. :unknown:

Я наприклад уйшов у гривню до кінця червня з точкою беззбитковості на той час в 40, 69. Доживемо до того часу, порахуємо курчат, от тоді будете і зловтішатися.  

P.S. і за ті декілька днів, що я у гривні, вже підзаробив по 13 копійок на одному зданому доларі. Тобто тоді я здав по 39,20, що те саме, що зараз би я здав по 39,33

• Лайк 2
  • Подобається 7
  • Не подобається 2
Опубліковано
8 часов назад, Gennadiy08 сказал:

Думаю, у них немає чіткого логічного плану і діють суто нераціонально - по ситуації.

Хочу добавити, що на цьому фоні непогано себе почувають банки  спекулянти, які працюють по схемі - в середу продавай, а в п'ятницю фіксуйся.

Опубліковано
11 часов назад, gosha сказал:

А то смелые тут маяковали продавать $ , а откупать почему то никто не маякнул, я запутан перепутан

Twin же писав про п'ятничний фікс ще у середу.

Опубліковано
13 часов назад, gosha сказал:

Подаскажите, а смельчаки продавшие на прошлой неделе никому не нужный $ уже откупились или ушли под воду с гривной от продажи $ . ???. 

А то смелые тут маяковали продавать $ , а откупать почему то никто не маякнул, я запутан перепутан. :unknown:

У вас почему-то символ смелости =глупости, но тут я думаю таких нет особо, в пятницу была у всех возможность откупиться по 38.95-39, и это не 10 коп…

Опубліковано
11 минут назад, Koshechka сказал:

У вас почему-то символ смелости =глупости, но тут я думаю таких нет особо, в пятницу была у всех возможность откупиться по 38.95-39, и это не 10 коп…

По разным городам разный курс, не стоит говорить за всех!

Опубліковано
1 минуту назад, TalkiWalki сказал:

По разным городам разный курс, не стоит говорить за всех!

Не буду спорить, смысл был не в этом, и вообще почему у кого -то болит голова за бедных неоткупившихся форумчан) у каждого своя голова…

Опубліковано
10 годин тому, gosha сказав:

Ключи у меня есть свої, ваших мне не надА , переживаю за смелых которые походу застряли в гривне. :blush:

Ну,я ще застряг від минулого літа- осені на 19%-20.5% річних ,і шо ? я не жалію аж ніяк,бо процентів таких вже давно немає,тут дехто ще недавно пробував 18% найти на 3 місяця,і тих вже немає......

Опубліковано
2 часа назад, Koshechka сказал:

Та да, возможности была у всех, только почему-то никто тут об этом не написал.  Я понимаю так, если хватило смелости писать про слив, то тогда пиши уже и про откуп по факту . Если слил на депозит, то при сливе об этом написать , а не в прошедшем времени. B)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...