Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

14 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
      0
    • Более 46,00
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продолжаю работать от клиента. 

Для меня не было сюрпризом ,что клиент на наличке ускоряется на покупке зелёного. Всю неделю мб влиял никак . Минус десять копеек в какой-то день на продаже это ничто. 

Параллельно со спросом уменьшилось предложение. Возможно это всплеск спроса и дальше будет по-другому ,но вспоминая про анонсированное повышение тарифов думаю будет спрос. Даже если это краткосрочный спрос ,возможно  курс закрепится на более высокой ступеньке.

Практически всю неделю курс был /40.20 и /40.00 в зависимости от цвета .

Закрывала гривну  от 39.99 до 39.65.

Вчера утром  выкупила по 39.85 ,после обеда было продано много по 40.20 , ушла на выходные с лишней бумагой. Причина -после 12 час банки не работали из-за тревог.

Пока в этом не вижу особого армагеддона .

• Лайк 2
  • Дякую 3
  • Подобається 4
  • Не подобається 2
Опубліковано
2 часа назад, Gennadiy08 сказал:

Також є заядлим риболовом, але я більше по хижаку). В ваших краях успішно ловив щуку в районі Деріївки, Кишеньок - траплялись екземпляри до 8кг, судака біля Келеберди. Карась запечений з цибулькою, дуже смакує, тому ні хвоста, ні луски!:hi:

Ой не згадуйте болючу тему,  я вже забув,  коли на хижака ходив і відчуття 'удару'... 

Пс вчора дурницю зробив,  відмовився взяти білий в Півд.,  зараз міг би віддати по 39,90)

• Лайк 2
  • Сумно 1
  • Подобається 5
Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Євро у зоні продажу за гривню і майже у зоні продажу за долар

Я вважаю, що євро в тренді на зростання, тому логічно його купувати. Є звичайно ризики - зниження облікової ставки ЕЦБ, новий воєнний конфлікт, зростання інфляції в Америці і там же вибори президента - але в перспективі цього та наступного року ФРС буде знижувати облікову ставку, а значить євро рости.  Мати його в корзині валют варто.

• Дякую 2
  • Не розумію 1
  • Подобається 4
Опубліковано
1 час назад, Gennadiy08 сказал:

Я вважаю, що євро в тренді на зростання, тому логічно його купувати. Є звичайно ризики - зниження облікової ставки ЕЦБ, новий воєнний конфлікт, зростання інфляції в Америці і там же вибори президента - але в перспективі цього та наступного року ФРС буде знижувати облікову ставку, а значить євро рости.  Мати його в корзині валют варто.

Я б додав, ще шо навколо шуміхи в США щодо допомоги нам та Ізраїлю, влада в передвиборчий рік забули про дефіцит бюджету 6,2% при нормальному рівні десь 2%.

Опубліковано

Откуда Вы знаете что будет делать ФPC ? На графике инфляции м/м нарисовали двойное дно и оттолкнулись от него , а сейчас на жаргоне Fat " откат валютчика ". Разве что будет тройное дно , но тем не менее рост инфляции - это всего лишь вопрос времени . Так что не вижу смысла держать евро.

• Лайк 2
  • Дякую 5
  • Не розумію 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано
4 часа назад, Mихаил сказал:

а сейчас на жаргоне Fat " откат валютчика "

Ссылочку плиз ,где я писала   _"что сейчас откат валютчика ",если цитата ниже там  другой смысл. Если ссылки нет -тогда это наговор.:)

11.05.2024 в 08:56, Fat Point сказал:

потом наступит понедельник и окажется ,что накануне был откат валютчика , стоп-стоп ,а у нас и такого отката не наблюдается .

Опубліковано (змінено)
6 часов назад, Mихаил сказал:

Откуда Вы знаете что будет делать ФPC ?

Ринок знає, бо зараз передбачає 2 зниження облікової ставки ФРС в цьому році, а ставати проти ринку, це як робити проти вітру). Інфляція навряд чи виросте - тому підверження, погані показники ринку праці.

Змінено користувачем Gennadiy08

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...