Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Gennadiy08 сказал:

Не буду здивований, коли НБУ побачить відток депозитів в гривнях і почне осінню ревальвацію. Тоді і побачимо 40,00)

на превеликий жаль, але саме осіння ревальвація це із області фантастики, тим паче в листопаді в США вибори і там з Байденом ..., самі знаєте що відбувається

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 2
Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

:) Ваші слова - та до Бога у вуха... Але насправді НБУ на це не буде зважати. Його (як і Мінфін) більше цікавить, щоб не було відтоку з ОВДП. 
Що ж до 40,00... теоретично... при співпадінні кількох умов... можу допустити.Я писав, що нижче - вже ні... 

НБУ як і Мінфін цікавить саме ОВДП і саме гривня, чим більше і надовше зв'яжуть її таким чином тим для них краще, тут без варіантів

а депозити НБУ майже не цікавлять від слова зовсім

Опубліковано
10 часов назад, yoszef сказал:

НБУ як і Мінфін цікавить саме ОВДП і саме гривня, чим більше і надовше зв'яжуть її таким чином тим для них краще, тут без варіантів

а депозити НБУ майже не цікавлять від слова зовсім

Я те ж саме і мав на увазі. От якщо почнеться серйозний відтік з ОВДП... тоді, можливо, у НБУ почухають за лівим вухом... Але поки що про це не йдеться.

Опубліковано
2 часа назад, Mozart сказал:

Я те ж саме і мав на увазі. От якщо почнеться серйозний відтік з ОВДП... тоді, можливо, у НБУ почухають за лівим вухом... Але поки що про це не йдеться.

Турбує не сам процес планової девальвації, а якими темпами вона відбувається - 8% за 3-4 місяці як зараз, то до кінця року точно будуть проблеми з гривневими ОВДП. Думаю, треба було НБУ до минулого Нового року робити курс 40,00 - з 5 %девальвацією курс станом на сьогодні був би 42,00. 10% в рік це нормальний показник і всіх  влаштовує. 

Опубліковано
15 часов назад, Gennadiy08 сказал:

Можна подумати, що там сліпі сидять і не бачать куди курс рухається. Навіщо на малих об'ємах загоняти вище 41,00. Був пенсійний Ощад, а тепер і пенсійний НБУ(

Не очень понял Ваш комментарий. Я привел скрин с телеги (Труха) и пишу о том, что НБУ, весьма вероятно, болезненно реагирует на подобного рода публикации о проблемах с курсом и начинает реагировать - больше лить. Управляемая девальвация предполагает отсутствие панических настроений. На следующей неделе такой повод, тем более, есть. 16 июля - все понимают о чем речь. Какая может быть реакция на первую публикацию о штрафе и блокировке счета?

У нас до сих пор 41.17 - за синий. Немного сдал.

Опубліковано
21 час назад, Mozart сказал:

:) Ваші слова - та до Бога у вуха... Але насправді НБУ на це не буде зважати. Його (як і Мінфін) більше цікавить, щоб не було відтоку з ОВДП. 
Що ж до 40,00... теоретично... при співпадінні кількох умов... можу допустити.Я писав, що нижче - вже ні... 

А кто же будет покупать ОВГЗ в гривне кроме фанатиков . Я например уже не буду . Даже равновесного курса не вышло , а убыток я вовсе не считал . Хотя какие - то условные 100$ на 200 тысяч - тоже деньги  , можно было тихо сидеть и не ставить эксперименты. А 40 ещё вполне может быть при слабеющем DXY,  что уже предрешено .

• Дякую 2
  • Сумно 1
  • Подобається 3
Опубліковано
2 години тому, Mихаил сказав:

Просто интересно сколько смельчаков , причём здесь заговаривания курса .

Трохи скинув білого 41.1, так чисто пофарбувати. За синій дають 41.2 це обмінка. Завтра поспілкуюсь з валютниками, що у них почому. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...