Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

147 користувачів проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

Никого не заганяю😂

На выходных были распродажи , без предложения. Проходняк совсем слабый. Курс  41.50/ 70 поменялся на 41.50/75( 80)

А теперь думаем распродажи были - предложения не было. Гривна появилась и завтра лишняя отправится в финустановы. Ждать куда сработает мб никто не будет ,имхо ,риск выше предполагаемого навара. 

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Не розумію 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 3

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Нацбанк зменшив продаж доларів на міжбанку
З початку року Нацбанк продав на міжбанку 17,2 млрд доларів, а придбав – лише 118 млн доларів.
На поточному тижні Національний банк України зменшив продажі валюти на тлі помірного зростання курсу гривні. Про це свідчать дані на сайті регулятора у суботу, 27 липня.
Так, за п’ять робочих днів НБУ продав 785 млн доларів на міжбанківському валютному ринку, що приблизно на 20% показника минулого тижня (950 млн доларів).

Також за тиждень регулятор купив на міжбанку 510 тисяч доларів.

Загалом з початку 2024 року Нацбанк продав на міжбанку 17,2 млрд доларів, а придбав – понад 118 млн доларів.

Як відомо, останнім часом курс долара регулярно оновлював історичний рекорд. Загалом за липень офіційний курс гривні впав на 2,6%, або на 1,04 грн. Від початку 2024 року долар за офіційним курсом став дорожчим на 9,2%, або на 3,49 грн.

Але в останні дні тенденція змінилася – гривня дещо відіграла позиції у долара. Сьогодні голова Нацбанку Андрій Пишний заявив, що стійкість валютного ринку відновлена.

https://ua.korrespondent.net/business/financial/4704519-natsbank-zmenshyv-prodazh-dolariv-na-mizhbanku

• Подобається 3

Поділитися повідомленням

5 часов назад, Mихаил сказал:

Вы имеете ввиду 3 дня до обновления онлайн лимитов и то что курс за это время врядли вырастет . Возможно ...

И так зашли в область 4х часового ордер блока 41.08 - 41 . Хорошо бы протестить его в ноль  - на 41 .

Уточню: на биде неделю закрыли 40,99/. Это "в ноль", о котором говорите Вы, или я чего-то не понимаю?
Не думаю, что Вы про оффера пишете.

Поділитися повідомленням

А на офферах где закрыли ? Да я пишу про оффера и рисую с Укрдилинга .Блумберг со своими гэпами и разрывами в 10/20/30 коп. меня не интересует. По моему я уже где-то объяснял свою систему анализа и то почему я беру оффера. Собственно по Укрдилингу свечи идентичные почти всегда в отличие от Блумберга , но я беру оффера. 

• Дякую 1

Поділитися повідомленням

27 минут назад, Mихаил сказал:

А на офферах где закрыли ? Да я пишу про оффера и рисую с Укрдилинга .Блумберг со своими гэпами и разрывами в 10/20/30 коп. меня не интересует. По моему я уже где-то объяснял свою систему анализа и то почему я беру оффера. Собственно по Укрдилингу свечи идентичные почти всегда в отличие от Блумберга , но я беру оффера. 

Не знаю, конечно, в чем смысл брать оффера, это вообще не ориентир, как по мне, ну да ладно. 
Закрыли 40,99/41,125. Минимальный оффер в пятницу был /41,035. 
На Укрдилинге проходит пара процентов от общего объема сделок, и я думаю, котировки они тоже берут с Блумберга (в смысле, с торговой системы, а не с сайта).

Поділитися повідомленням

Райф онлайн на місці 41,29, що там МБ, куди дивиться ? бо "согрішів" сьогодні,  таки взяв нв 50к в Райфі ))

Причин декілька. як-то, місяць закінчується, ліміти обнуляться знову, якщо буде нижче теж не переймаюсь, сильно нижче не буде мабуть...треба зберегти що є.. Бо бачимо яка складна ситуація на фронті та в енергетиці все не  райдужно..

Ще одне, пишуть що вже врожай зібрали, та щось вивезли, так от мої спостереження за полями, що проїзжаю, то кукурудза дуже слабий врожай дасть, по 1 початку замість двох на стеблі, а є зовсім без початка, та початки слабі, меньші в 2 рази від минулого року, тобто уржай дуже слабий кукурудзи, соя стоїь гарна, може повезе більше, зерно (пшениці чи інше, не уточнив) теж кажуть не налилось, дуже некондиційне... так що не так оптимістично по врожаю. 

Змінено користувачем AlexM
  • Лайк 1
  • Сумно 2
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

22 хвилини тому, AlexM сказав:

Райф онлайн на місці 41,29, що там МБ, куди дивиться ? бо "согрішів" сьогодні,  таки взяв нв 50к в Райфі ))

Причин декілька. як-то, місяць закінчується, ліміти обнуляться знову, якщо буде нижче теж не переймаюсь, сильно нижче не буде мабуть...треба зберегти що є.. Бо бачимо яка складна ситуація на фронті та в енергетиці все не  райдужно..

Ще одне, пишуть що вже врожай зібрали, та щось вивезли, так от мої спостереження за полями, що проїзжаю, то кукурудза дуже слабий врожай дасть, по 1 початку замість двох на стеблі, а є зовсім без початка, та початки слабі, меньші в 2 рази від минулого року, тобто уржай дуже слабий кукурудзи, соя стоїь гарна, може повезе більше, зерно (пшениці чи інше, не уточнив) теж кажуть не налилось, дуже некондиційне... так що не так оптимістично по врожаю. 

Райф 41.24

Поділитися повідомленням

22 минуты назад, AlexM сказал:

Ще одне, пишуть що вже врожай зібрали, та щось вивезли, так от мої спостереження за полями, що проїзжаю, то кукурудза дуже слабий врожай дасть, по 1 початку замість двох на стеблі, а є зовсім без початка, та початки слабі, меньші в 2 рази від минулого року, тобто уржай дуже слабий кукурудзи, соя стоїь гарна, може повезе більше, зерно (пшениці чи інше, не уточнив) теж кажуть не налилось, дуже некондиційне... так що не так оптимістично по врожаю

Тут уже писали, что хотелось бы услышать мнение человека в теме. Tartakovsky(извиняюсь, если написал неправильно)

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз