Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 час назад, udaleser сказал:

хтось вчора кричав що на 39 йдемо) Чи ще є шанс побачити 41 на мб?

Той хто кричав, той учора скуплявся.

А шанс звісно є, і не один))

Змінено користувачем asti
Опубліковано

Вечер добрый, уважаемые форумчане.

Почему-то складывается впечатление, что находиться в гривне безопаснее, чем в долларе, НО гривна-то привязана к доллару. Такого от США, думаю, никто не ожидал.

18–19% в евро, 80% в долларе, гривна – 1%, и почему-то начинаю опасаться за свои сбережения и прошлые решения оставить такой эквивалент в «умной». Кто что думает? Цель стоит не заработать, а не потерять больше.

Опубліковано

Доброе утро всем! Честно я не знаю как здесь на эту тему можно прогнозировать.Все меняется с такой скоростью.Трамп  ввел пошлины   на Китай 104%.Американский флот поплыл в район панамского канала.Этих две новости достаточно,чтобы курс долара изменился.Но наш курс будут держать ,пока есть чем...Фондовые рынки то падают,то восстанавливаются.Прогноз очень тяжело сделать даже на один день...

Опубліковано
50 минут назад, сказкин сказал:

Доброе утро всем! Честно я не знаю как здесь на эту тему можно прогнозировать.Все меняется с такой скоростью.Трамп  ввел пошлины   на Китай 104%.Американский флот поплыл в район панамского канала.Этих две новости достаточно,чтобы курс долара изменился.Но наш курс будут держать ,пока есть чем...Фондовые рынки то падают,то восстанавливаются.Прогноз очень тяжело сделать даже на один день...

Рынки падают, а у нас курс растет вверх🤔

Опубліковано (змінено)
3 минуты назад, udaleser сказал:

Рынки падают, а у нас курс растет вверх🤔

ну не може татко зразу 39 намалювати, щоб паніки не було. Треба ж самому по нормальному курсу продатися.

Змінено користувачем sergeipo
Опубліковано
1 час назад, C4SWAP сказал:

... взагалі не емоції, А про сухий технічний аналіз пари UAH/USD , з урахуванням: Індексів, звітів міжнародних фінансових установ, рішень світових лідерів... обов'язково з огляду на реальні  події в світі... навіть погода (доречі температурі коливання, як що на графік тех аналізу підкинути - все як мало бути...)...

Так от я про Закінчення Війни... Все вказує на високу вірогідність ЗАКІНЧЕННЯ - той самий маятник... Ми на "дні" пройшли корекції та розгубили ліквідність... Тепер, по ВСІХ ЗАКОНАХ (всесвіту😏) маємо закінчити звиздец та піти в протилежному від падіння напрямку --- В ГОРУ!!!

Тут ніяких емоцій, можливо лише внутрішнє величезне бажання, все інше МАТЕМАТИЧНИЙ РОЗРАХУНОК ТА ТЕХНІЧНИЙ АНАЛІЗ (4-5 курс економіка/фінанси як що не помиляюсь).

А як що додати позитиву динаміку "портфеля" за останні 7 років який додав 340% за рахунок звичайої торгівлі, відповідно моїх розрахунків☝️

... обов'язково повернемось за 3-4 місяці на цю сторінку, та впевнений - я буду дуже задоволений собою 😄☝️

Так что таки ракета на старт ???

Опубліковано
2 години назад, C4SWAP сказав:

... взагалі не емоції, А про сухий технічний аналіз пари UAH/USD , з урахуванням: Індексів, звітів міжнародних фінансових установ, рішень світових лідерів... обов'язково з огляду на реальні  події в світі... навіть погода (доречі температурі коливання, як що на графік тех аналізу підкинути - все як мало бути...)...

Так от я про Закінчення Війни... Все вказує на високу вірогідність ЗАКІНЧЕННЯ - той самий маятник... Ми на "дні" пройшли корекції та розгубили ліквідність... Тепер, по ВСІХ ЗАКОНАХ (всесвіту😏) маємо закінчити звиздец та піти в протилежному від падіння напрямку --- В ГОРУ!!!

Тут ніяких емоцій, можливо лише внутрішнє величезне бажання, все інше МАТЕМАТИЧНИЙ РОЗРАХУНОК ТА ТЕХНІЧНИЙ АНАЛІЗ (4-5 курс економіка/фінанси як що не помиляюсь).

А як що додати позитиву динаміку "портфеля" за останні 7 років який додав 340% за рахунок звичайої торгівлі, відповідно моїх розрахунків☝️

... обов'язково повернемось за 3-4 місяці на цю сторінку, та впевнений - я буду дуже задоволений собою 😄☝️

Невпевнений що математичний розрахунок зараз діє та і до закінчення війни ще далеченько...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...