Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
44 минуты назад, Mozart сказал:

Зараз взагалі будуть відбуватися дуже цікаві речі. Деякі свої думки я навіть ще не можу чітко сформулювати, вони ще не викристалізувалися... Але...є шанс, що похід вище 40-а дійсно трохи відтермінують. Не відмінять, а лише відтермінують. Дадуть шанс тим, хто застряг у гривні, зменшити збитки. 

Скоріш за все, хто зараз в гривневих ОВДП на відносно стабільному періоді зароблять 6-8% в доларі. А період традиційного осіннього зростання курсу скоріше за все буде атиповим та відтермінованим, бо значну частину потенціалу росту вже реалізовано.

Опубліковано
35 хвилин тому, Denka сказав:

Скоріш за все, хто зараз в гривневих ОВДП на відносно стабільному періоді зароблять 6-8% в доларі. А період традиційного осіннього зростання курсу скоріше за все буде атиповим та відтермінованим, бо значну частину потенціалу росту вже реалізовано.

Не кажіть Гоп поки не перескочите (с) Все може бути.

Прогнозування курсу невдячна справа.

Набагато більше результату дасть проста диверсифікація та праця (не має значення чи це наймана робота, ФОП, бізнес, чи ЗСУ). Якщо все весь час вкладати в долар, тоді по відношенню до гривні не втратиш, але як ви правильно пишете що робити із доларовою інфляцією? Її ніхто не відміняв. Плюс (як свідчить історія) періоди ревальвації гривні також присутні і в ці періоди долароматрасники взагалі без прибутку.

У вигляді диверсифікації, сьогодні почав купувати ОВДП із погашенням на початку літа наступного року. Гривня для цього використана із онлайн обміну в банках на вихідних. Про фізичний обмін валют я забув ще десь в далекому 2019. За це велике дяку нашій банківській системі та НБУ.

Опубліковано
1 час назад, gosha сказал:

Походу нарослись . :beach:

Можливо... Або нападались...Це як міряти співвідношення грн/$ чи навпаки..

Один з "шустрих" банків (це мої мікро-маячкі)  +0,2 на покупці (зараз стало 39,5/40)  Чого б так ?

Свято продовжується в Райф,  /39,63 онлайн

Опубліковано
1 час назад, Interesting сказал:

Плюс (як свідчить історія) періоди ревальвації гривні також присутні і в ці періоди долароматрасники взагалі без прибутку.

Періоди ревальвації гривні дуже рідкі, але ніхто не скасовував традиційного (при зростанні, або просто сильних сировинних ринках) - гривнєва інфляція приводить до зростання доларового ВВП. 

Зараз ситуація повторюється. Якщо з початку року ціни як залізної руди так і зерна падали до початку квітня. То на моменті ціни вже відскочили від мінімумів. Нижче 200 зерно не впаде (бо в Канаді та США стане збитковим його виробництво) так і залізна руда не впади нижче 100 - по тоді вже закриються весь видобуток в Китаї з бідних родовищ.

Опубліковано
22 часа назад, Twin сказал:

Головна пара пробила 1,07 якщо втримаємось до завтра можна перевірити теорію по зміцненню грн. 

Тобто завтра на міжбанку протиснемо 39,50

Евро когда откупать собираетесь?

Опубліковано
4 часа назад, Denka сказал:

хто зараз в гривневих ОВДП на відносно стабільному періоді зароблять 6-8% в доларі

ще б мати уявлення про початок і тривалість "відносно стабільного періоду"

Опубліковано
6 минут назад, Кремень сказал:

Колего, переверніть екран монітора, бо ви щось у якомусь паралельному світі знаходитесь. 

Щодо теми гілки : не сподобався мені післяобідній МБ тому трохи гривні (в межах фінмону) прибив у Райфу по 39.7 щоб не так боляче було стрибати у потяг що завтра може рушити в неочікуваному напрямку. Маю на моменті лише 45коп. на зеленому, але якщо поталанить докупити більшу частину по 39.5 то вийде гарно. Мрії про обіцяний Моцартом курс нижче за 39.5 наразі здаються все більш примарними, АЛЕ ... як писав маестро "треба почекати" :smile:. Ну що ж, почекаю, запасу на чекання наразі вистачає, але кеди напоготові в залежності від ситуації на МБ я тримаю. Якось наразі так :hi:

Я так поняла, вы с Кременчуга, и у вас так просто купить в авале на 400000? У нас только по предзаказу, Белки сегодня продавали евро по 42.66 и белый хороший доллар по 39.69, но очень быстро курс поменяли, что для них нехарактерно, они очень в этом отношении тяжелые, удивил кредиагриколь, на вечер евро продавал по 42.73, и можно было купить, ситуация неопределенная, с утра была уверенность в снижении хотя бы до 39,6 на нале, но очень тяжело идет наличный рынок, может ждут заседание , мешает этот системный банк для понимания ситуации, который обязан быть во все посвящен, но при этом покупал на пиках…

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...