Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
10 часов назад, Т.С. сказал:

Якщо Райф, то в ньому можна замовити на наступний день, якщо встигнути напередодні до 15:00, що я сьогодні і зробив.

Це я кажу все про Київ.

Але якщо у вас інше місто, і саме у вашому місті «свої правила» у названих мною банках, то про них можуть знати виключно ті, хто там проживає, а тому, те що вам вочевідь, іншим буде просто не зрозуміло.

UPD

Поки набирав цей текст, відповідь вже надали.

От бачите, у вас Райф замовляє тижнями, а в Києві – день-два)

НЕ Київ, але схема приблизно така ж в Райфі як ви написали , але сам замовляю в чатику, після обміну пишешь суму та адресу відділення, де бажаєшь забрати, видає дату від мінімальної(+2 дні десь)  до дати яку забажаєшь, вибираєшь час також... вже пару років користуюсь цим методом, один раз телефонував касир вже з віддлення - переносили на іншу дату на декілька днів, але це тоді як завезли мало готівки, у всіх банках не було готівкового. Весь час видаюсь сині, на відміну від ПБ, який став як курс вищий ставити та ще видавати сині + білі (по народному кажучі "махлювати") ...

Валютчики свої у всіх відділеннях любого банка, "отоварюються" в першу чергу. Після інкасації спостерігав в ПБ є така каса "для великих клиєнтів" , ось вони туди заходять і отримують свою суму в пачках, щоб не привертати увагу тих, хто в касу стоїть... всі в шоколаді, як банк(не безплатно ж таке роблять при обмеженні 50к), так і валютники- весь час синій мають скільки замовили...

Опубліковано:
13 часов назад, sergeipo сказал:

і що по вашим підрахункам в акцію Райф скидує -10 коп. (зараз 41.37)? Будь те чесними, принаймі перед собою. В акцію скидки більше 10 коп..

І як отримали більше)  

41,25 ройф розщедрився... 

Опубліковано:
34 минуты назад, AlexM сказал:

НЕ Київ, але схема приблизно така ж в Райфі як ви написали , але сам замовляю в чатику, після обміну пишешь суму та адресу відділення, де бажаєшь забрати, видає дату від мінімальної(+2 дні десь)  до дати яку забажаєшь, вибираєшь час також... вже пару років користуюсь цим методом, один раз телефонував касир вже з віддлення - переносили на іншу дату на декілька днів, але це тоді як завезли мало готівки, у всіх банках не було готівкового. Весь час видаюсь сині, на відміну від ПБ, який став як курс вищий ставити та ще видавати сині + білі (по народному кажучі "махлювати") ...

Валютчики свої у всіх відділеннях любого банка, "отоварюються" в першу чергу. Після інкасації спостерігав в ПБ є така каса "для великих клиєнтів" , ось вони туди заходять і отримують свою суму в пачках, щоб не привертати увагу тих, хто в касу стоїть... всі в шоколаді, як банк(не безплатно ж таке роблять при обмеженні 50к), так і валютники- весь час синій мають скільки замовили...

Так, все вірно, можна й через чат, але коли загружаю гривню в банкомат, я одночасно роблю замовлення у відділенні, і вони ще роблять таку помітку, що саме синні)

А Приватом, з огляду на не цікавість курсів, комісій та квесту по пошуку нормальних купюр, не користуюсь вже більше 1,5 року. Хоча, головне, це курси, а по решті, можна й комісії мінімізувати, та знайти сині «грибні місця».

Дії валютчиків не відслідковую, і ніколи не помічав, щоб вони мені в якомусь сенсі «заважали», проте, знаю, що така «співпраця» у них з багатьма банками точно існує.

Опубліковано:
9 минут назад, Т.С. сказал:

Дії валютчиків не відслідковую, і ніколи не помічав, щоб вони мені в якомусь сенсі «заважали», проте, знаю, що така «співпраця» у них з багатьма банками точно існує.

Трохи поясню. Мене здивувало, що я, подзвонивши о 8 ранку(!), вже не міг втрапити в чергу. Гаряча лінія сказала: "у вашому місті спостерігається незрозумілий ажіотаж до каси". Тобто там вже з 7 ранку розбирали всі місця у черзі. 
У моєму місті, обласному центрі, залишилось лише 2 відділення Райфу, а тому тут таке і діється. Звісно, у Києві, де відділень десятки, буде простіше з цим. 
До речі, якщо говорити просто про купівлю, то є банки (не найменші), де курси і нижче, ніж у Райфа. Але, гадаю, там проблема з наявністю, і простому смертному там щось ловити немає чого. На відміну від Райфу, де шанси є. 
Тому я про це все й розписав так детально.

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 1
Опубліковано:
1 час назад, Mozart сказал:

Доллар в Райфе онлайн - 41,25
Евро - 44,82
Была бы гривна свободная, я бы евро на все брал по такой цене.

У нас $ в обменке принимают  по 41.45 разница с продажей  с райфом 0.20 коп

€ 44.90 в обменке приём, а в райфе на момент 44.82 то есть  разница 0,08 коп

помнится Вы писали что евро в корзину ещё рано покупать … или я что то пропустил ?

долгосрочный тренд не изменился 

Опубліковано:
1 час назад, Mozart сказал:

Доллар в Райфе онлайн - 41,25
Евро - 44,82
Была бы гривна свободная, я бы евро на все брал по такой цене.

Думал долларов на депозит взять. За евро как-то не слежу, есть смысл евро на депозит брать?

Опубліковано:
38 минут назад, lexlex сказал:

Думал долларов на депозит взять. За евро как-то не слежу, есть смысл евро на депозит брать?

Берите, смысл есть.

Можно 50/50 $\€