Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
1 час назад, Twin сказал:

А Райф знову красень,  як йому це вдається

18.10.2024 в 20:15, Twin сказал:

Тобто це буде перший місяць,  коли Райф стане антимаяком,  тобто після акції гривня піде на зміцнення,  цікаво,  дізнаємось вже згодом. 

На що я тоді тобі відповів " Твінчику а ти сам в то віриш? Я чомусь сумніваюсь, але це якщо за логікою + деякою статистикою по попереднім акціям Райфу" ...

Отже і ти правий (в чергове) і моя інтуїція мене не підвела - Райф влаштував акцію саме тоді коли топтали дно. :yes3:

Змінено користувачем Кремень
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Подобається 5
Опубліковано:
4 часа назад, Twin сказал:

Райф знову красень,  як йому це вдається

Да, те, кто закупался в Райфе на минималках, гарантировано без профита не останутся 

Думаю, копеек 50+ самым шустрым вполне будет реально получить 

Тигипко так увлекся покупкой идеи, что перестал в тасе менять курсы онлайн. Курс доллара онлайн уже не меняется 19 дней, а продажа евро на 50тыс - 45.2, а на 3-месячный депозит - 45.35. Очень странная политика курсообразования.

Если бы не поюзал в этом месяце пивденный и полтаву, купил бы у них сейчас евро онлайн.😴

Змінено користувачем Otass
  • Лайк 2
  • Дякую 2
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано:
1 час назад, Otass сказал:

Тигипко так увлекся покупкой идеи, что перестал в тасе менять курсы онлайн. Курс доллара онлайн уже не меняется 19 дней, а продажа евро на 50тыс - 45.2, а на 3-месячный депозит - 45.35. Очень странная политика курсообразования.

Если бы не поюзал в этом месяце пивденный и полтаву, купил бы у них сейчас евро онлайн.😴

гм... странное решение при условии что есть предложения по 45,1 и если сильно постараться по 44,9

11 минут назад, Tes_mk сказал:

гм... странное решение при условии что есть предложения по 45,1 и если сильно постараться по 44,9

44.99 и 45 - у нас дешевле нет. Банки есть далеко не все. Это на данный момент тоже самое приблизительно по форексу, что и было взять по акции в райфе по 41.82

Змінено користувачем Otass
Опубліковано:
16 часов назад, Digger сказал:

Думаю, копеек 50+ самым шустрым вполне будет реально получить 

Хіба що, на протязі 1,5-2 місяців. Це скільки 0,5 коп. * 1200 = 600 грн. Тобто 300-400 грн. в місяць. Ви що не працюєте, що ризикуєте за такі кошти?

Еххх.....дехто тут вже руки протирав,і рахував наперед як має 50 коп на долларі заробити,а тут на тобі, Пишний взяв тай знову всі плани зірвав,хоча два роки назад з нього сміялись,лгбт називали ,шо нехочеш ,тай з мене впринципі також сміялись,хоча як я вам тут толкував сприймати Пишного всерйоз,тай мене впринципі,та куда там,всі тут щитали себе розумнішими🫤...а тут ще російський активи розморозили на 35 млрд на додачу,думаю шановний АИД і інші ждуни уже остаточно зрозуміють що курсу 50 їм в цьому році вже точно невідати,можливо і того шо зволожений в бюджет також....🤣

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Сумно 1
  • Подобається 4
  • Не подобається 13
Опубліковано:
15 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

всі тут щитали себе розумнішими

Примерно как те кто смотрят на чувака, который опять ставит все на красное, и выигрывает. Разумеется потому что умнее, дальновидней и все расчитал...

Опубліковано:
19 часов назад, sergeipo сказал:

Ви що не працюєте, що ризикуєте за такі кошти?

Профессионально зарабатывают на спекуляциях и качелях только операторы.

Для остальных это скорее хобби и не более, безотносительно основного заработка