Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Это означает, что народ проедает последние сбережения. Радоваться особо нечему... 

Чому Ви постійно нагнітаєте?

які останні збереження?

я сьогодні з одного кінця Львова ледве приперся автівкою до себе додому на 2 кінець, машин хмара - бенза А-95 - 22,49, стоянки біля маркетів забиті, черги біля кас, на ринках не протовпитись, довкола міста особняки гатять один іншого кращий. Де ви бачите "последніє сбереженія"?

• Подобається 20
  • Не подобається 16
Опубліковано

А валютку то народ сдаёт, на нашем форуме в Одессе пишут, что  тот же Райффайзен, который принимает по 22,50, очередь под 50 человек.

во1 Менялы принимают по 22 и то с кривой рожей а на 7 км не всем ехать выгодно.

во2 Сегодня первый рабочий день после выходных.

Опубліковано

Вы на "своїй автівці" выедьте куда-нибудь за город... Судить об уровне жизни по прогуливающимся по "стометрівці" перед Оперным - ИМХО, не стоит однозначно :)

То, что Ваша таможня "гатить особняки" ... тоже не показатель :) Уважаемый, я достаточно пожил во Львове, чтобы понимать, о чем речь :)

А если Вы видите где-то нагнетания - перекреститесь... Вам мерещится... 

їжджу регулярно за місто - нормальний рівень  у селах, ті ж особняки на 2-3 поверхи, хіба якщо людина не господар. 100 метрівка - це для приїжджих туристів. митниця не забудовує усе довкола Львова - смішно просто. люди живуть-вкладають-розвиваються. бізнес нормально крутиться, навіть незважаючи на підняття цін.

Опубліковано

Все просто едят "по-разному" :)

ОК, давайте серьезно. Я пойму, если речь зайдет о Львове , западной Украине - там "заробітчани" привозят валюту из Европы. 

Но если возьмем ,допустим, Черкассы или Винницу - там процент зарабатывающих валюту ничтожно мал. Думаю, со мной не возьмутся спорить? 

И если сдают "заначки" - это означает, что уровень их гривневых доходов НЕ ПОЗВОЛЯЕТ обходиться заработанной гривней.

Знаете, как у нас говорят ?

"Есть три степени бедности.

1. Нет денег.

2. Совсем нет денег.

3. Пришлось доллары сдавать"

Вот об этом я и писал, а тут увидели нагнетание :) Что Вы! У нас все хорошо... Вот-вот коммунизм построим :)

Вы очень не правы, сегодня приехали друзья из Львова. Говорят - туристов на майские очень много посещают культурную столицу, в основном соотечественники. Осталось два направления Одесса, Западная Украина. Вот и меняют :)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...