Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
27 минут назад, 101195 сказал:

Та ну... поднимут ставку выше 20%  ?  и появятся спекули, шо наши, шо их )))

Ну да, ну да... Если население вынесет всю гривну из банков (останутся только "патриоты" типа Alex2006 с ветки ДС, забавнейший персонаж!), за какие шиши они будут их покупать? 
Может, начнут свою валюту продавать? :)

Я тут намекал уже Пересу: продать валюту - не проблема. Проблема может быть с откупом НАЗАД... 

Опубліковано:

Тобто, по 27.40 (в нас так вже другий день) треба брати? Я навпаки думаю про вихід і погоджуюсь з Орестом на рахунок серпневого відкату, трохи часу ще є..

Опубліковано:
9 минут назад, Mozart сказал:

Я мыслю, как человек, отработавший более 20 лет в банковской системе, в т.ч. в... Как человек, видящий довольно много и тесно общающийся очень со многими. 
Очень жаль, что Вы судите о других по себе. 
Ответьте сами на вопрос: ПОЧЕМУ инвесторы толпой не стоят в очереди за ценными бумагами Аргентины или Венесуэлы, например?  Там же курс так взлетел, что дальше некуда?
Да и в турецкие ЦБ они идут не сильно охотно, хотя Турция - это не Украина/Аргентина/Венесуэла.
Попробуйте ответить на этот вопрос. Или Вы только спрашивать сюда пришли? :)

Капiтал тiка€ з  нерозвинених краiн , торговI вiйни мiж свiтовими гiгантами економiк США -Китай -€вропа  ляка€  iнвесторiв вкладати кошти.  Але то таке ,не будемо пускати бульби. Йде рiч про нашу краiну i майбутнiй курс доляра мене цiкавить  ,та й багатьох iнших в нашiй домiвцI. До речI Ви не вiдповiли  по гривневим ОВДП ,як  варiант взути всiх  в ближчiй час .Не розгляда€те це?        PS.Бiографiю Вашу залишимо.

• Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано: (змінено)
42 минуты назад, Mozart сказал:

Ну да, ну да... Если население вынесет всю гривну из банков (останутся только "патриоты" типа Alex2006 с ветки ДС, забавнейший персонаж!), за какие шиши они будут их покупать? 
Может, начнут свою валюту продавать? :)

Я тут намекал уже Пересу: продать валюту - не проблема. Проблема может быть с откупом НАЗАД... 

Так це Перес Вам вiщує , що вiдкати пiдробленI , чи Ви моє одiяло  собi перетягли?      Кращн Оресту це адресуйте  ....

Змінено користувачем Перес де Куэльяр
  • Хаха 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 3
Опубліковано: (змінено)
39 минут назад, Twin сказал:

Тобто, по 27.40 (в нас так вже другий день) треба брати? Я навпаки думаю про вихід і погоджуюсь з Орестом на рахунок серпневого відкату, трохи часу ще є..

У Вас є ризик лося піймати копійок  20-30 у разі руху вище до 28..

Змінено користувачем Перес де Куэльяр
Опубліковано:

Зовсім забув, почалися дзвінки знайомих, з фразою, ти бачив який курс, треба брати, бо буде..., ітд...)

А я питаю, а де ж ви були, коли продаж був 26,30-50)

До чого це я, основна маса дійсно починає прокидатися тільки зараз, а як правило відкат поруч, після таких дій)

Опубліковано:
9 минут назад, Twin сказал:

Зовсім забув, почалися дзвінки знайомих, з фразою, ти бачив який курс, треба брати, бо буде..., ітд...)

А я питаю, а де ж ви були, коли продаж був 26,30-50)

До чого це я, основна маса дійсно починає прокидатися тільки зараз, а як правило відкат поруч, після таких дій)

Ось Перес писав ,якраз в тему 
Сообщение Добавлено: Пт 13 июл, 2018 14:02

j.gif   rasmus писал(а):Люди забули про відпочинок та відпустки та побігли міняти гривню ....

Курс доляра останнього часу зрiс -слабо здають , а розумнI люди зараз вiдкупляють , поки «оленI» не сполохались та не спохватилися ,якI потiм будуть знiмати сонцезахиснI окуляри i вилупляти беньки ,протираючи iх,та причмокувати ,чому такI. котирування високI а коли воно виросло?
  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не подобається 3
Опубліковано:
1 час назад, Mozart сказал:

А гривневые ОВГЗ не то, что нерезиденты, вообще скоро никто брать не будет :)

Госбанки будут, им некуда деваться с подводной лодки.

Опубліковано:

После вчерашнего небольшого приседания под вечер сегодня резкий рывок вверх. 
Выглядит, как финальная стадия загона. ОЧЕНЬ РЕЗКО вверх.  
Или все в воскресенье только проснулись, а раньше не следили за курсами?...

• Дякую 3
  • Не розумію 1
  • Подобається 2