Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, orest777 сказав:

З огляду на те, що сьогодні розміщення ОВДП не зовсім вдале, в порівнянні з завтрашнім погашенням, можу припустити, що рівень 26,5 не зможе втримати корекцію.

А виплата немала: 11,92 млрд. грн. + відсотки 1,87 млрд. грн. = 13,79 млрд.грн.

Опубліковано
2 часа назад, 200314 сказал:

Так что там в пятницу ожидать, по 27грн или по 26,2?
Если серьезно, я бы еще конвертировал чуток, но ничего ж непонятно, 26,6 дорого после 26,2, опоздал не опоздал? :punish:

Ну есть надежда что к четвергу чуть просядет. Но очень всё стремно. Согласно годовым графикам - наступил конец тренда укрепления грн. Поэтому я заблаговременно откупился на прошлой неделе ( на всю грн, даже на хлебушек мало оставил).

Но если еще зайдет крупный продавец $ (по типу Укрэнерго, как неделю назад) через 3-4 недели, то снова может появиться шанс на вход в $ по приятному курсу.

Опубліковано
38 минут назад, Gennadiy08 сказал:

Курс 26,8 на цьому тижні , це якщо почнеться паніка. Будемо сподіватись, що регулятор спроможний її погасити...

26,80 це ще не паніка.  Спостерігаємо за регулятором,  коли стане на якомусь рівні з безлімітом,  це і буде сигнал. 

Перша декада грудня має бути спокійна для грн,  мали б трохи скоректуватись... 

Опубліковано (змінено)
9 минут назад, Fat Point сказал:
Скрытый текст

На наличке к вечеру осилили 26.50 на себя. Если ещё на выходных страх купить зелёнку был сильнее страха не купить ,то  в понедельник уже стало понятно ,что инвестиция в зелёнку на моменте не принесёт убыток ,но это опять же доходило выборочно до сознания и сейчас до сих пор есть "ждуны" . Психология покупателей- ,некоторые очень быстро принимают решения ,другие не спешат. Но то,что курс добавил практически за два дня около 1.5 процента - это факт.:mail1: Может со стороны гривна и выглядит слегка перепроданной , но это свойство нашей валюты впитывать все страхи по поводу возможных негативных событий.

Поэтому по ощущениям падение может замедлиться ,но на сегодня нет факторов его остановить.,кроме  жёсткой позиции Нбу.

Имхо.

+++ Не вижу нормальной коррекции от 26.50, может опустимся к 26.40/ завтра, до полудня и дальше вверх. :big_boss:

Но это не точно :biggrin:

Змінено користувачем d812460
Опубліковано
2 часа назад, yurets8 сказал:

Или на коррекцию линии тренда.

Или на ложный пробой.

Пока.

Ну так по-моему так и написал... Или Вам важно было добавить еще пару терминов из тех анализа? 🤔

Опубліковано
55 хвилин тому, Twin сказав:

Спостерігаємо за регулятором,  коли стане на якомусь рівні з безлімітом,  це і буде сигнал. 

Логіку регулятора зараз важко зрозуміти. Він і на падінні "цементував" мінімум три рівні.. а потім знову давав падати

Опубліковано
1 час назад, orest777 сказал:

А де я написав, що 26,8 цього тижня???????? Найбільше не можу терпіти, коли коментуючи написане щось вигадують, додумують і починають з цим "боротися".

Припускаю 26,8 в кінці місяця. При чому, вищим буде курс готівки а МБ буде трохи дешевшим. А 26,8-27,1 з грудня...

Вибачте за уточнення по терміну. Я сам прогнозував сильну корекцію, але не такими темпами...

Опубліковано

За моїми спостереженнями підскоко іде на факапі колишнього очільника ГарПока. Не можна було всім усе й одразу. Треба було порціями, пропорційно до суми боргу. Далі - жадібність рулить ринком. Чим краще зараз підскочимо - тим гучніше потім впадемо...

Єдине, що може зупинити падіння - це падіння національних валют торговельних партнерів: ліра вже впала, якщо єврік сходить до паритету - гривня не підніметься відносно долара...

• Лайк 3
  • Дякую 5
  • Подобається 5
  • Не подобається 4

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...