101195 Опубліковано 20 жовтня, 2015 Опубліковано 20 жовтня, 2015 Что за "хочу/не хочу"?! Может для начала нужно повзрослеть (как мужчина!)? Тогда такого рода вопросы не будут вообще возникать. Ответь сам себе честно - любишь или нет? Если любишь - значит ВСЕГДА ДЕЛАЙ ТАК, ЧТОБЫ ТВОЯ ЖЕНЩИНА УЛЫБАЛАСЬ. Всегда. Вы правы. Но не всегда всё так однозначно. 7 Цитата
Популярний пост Mobile Опубліковано 20 жовтня, 2015 Популярний пост Опубліковано 20 жовтня, 2015 РАГС не хочу бо на мою думку це комуністичний пережиток. Пардон конечно, но вы скорей всего живете в квартире "комуністичний пережиток", ходите по дорогам "комуністичний пережиток", пьете воду из труб "комуністичний пережиток". 12 Цитата
Johndoe Опубліковано 20 жовтня, 2015 Автор Опубліковано 20 жовтня, 2015 Живу в 3-поверхому будинку збудованому моїми батьками вже за України вода тече по пластикових трубах з свердловини - і те і інше вже за України зроблене Пардон конечно, но вы скорей всего живете в квартире "комуністичний пережиток", ходите по дорогам "комуністичний пережиток", пьете воду из труб "комуністичний пережиток". 1 Цитата
StNekroman Опубліковано 20 жовтня, 2015 Опубліковано 20 жовтня, 2015 РАГС не хочу бо на мою думку це комуністичний пережиток. Вийди заміж за чоловіка. Це буде анти-комуністичний нажиток. А якщо серйозно, то скажи "так і так, ти мені треба тільки щоб шури-мури крутити. Покрутим трохи, розстанемся, а потім я одружуся на першій ліпшій за місяць." 6 2 Цитата
Mobile Опубліковано 20 жовтня, 2015 Опубліковано 20 жовтня, 2015 Живу в 3-поверхому будинку збудованому моїми батьками вже за України вода тече по пластикових трубах з свердловини - і те і інше вже за України зроблене Половина материалов для дома сделаны на заводах "комуністичний пережиток". и т.д., я могу много написать А так по сути, Вы же идет в ЗАГС уже во времена Украины 7 Цитата
Sweet_heart Опубліковано 20 жовтня, 2015 Опубліковано 20 жовтня, 2015 Штамп в паспорте всего лишь формальность, которая облегчит Вам жизнь в плане законодательных и юридических нюансов. Вы можете расписаться заранее, а когда будете гулять свадьбу, то будет только венчание и праздник, без ЗАГСа 4 Цитата
nnn Опубліковано 20 жовтня, 2015 Опубліковано 20 жовтня, 2015 РАГС не хочу бо на мою думку це комуністичний пережиток. А вы думаете, что во всех СОВРЕМЕННЫХ не коммунистических (или не имеющих коммунистического прошлого) странах религиозные браки имеют юридический статус и не требуют дополнительной регистрации в органах гос.власти? 4 Цитата
Mobile Опубліковано 20 жовтня, 2015 Опубліковано 20 жовтня, 2015 а когда будете гулять свадьбу, то будет только венчание и праздник, без ЗАГСа Еще чего свадьбу гулять, расписались и все. Праздник уже начался. Для жены теперь: работа, домашние хозяйства, забота о муже, работа, ......никаких гулек. 4 Цитата
Johndoe Опубліковано 20 жовтня, 2015 Автор Опубліковано 20 жовтня, 2015 От про це я якраз і думаю. Для мене головним є вінчання в церкві а не розписка в РАГСі, і заради того щоб в органі держ влади хтось собі в статистиці поставив +1 витратити купу грошей і 3 дні часу (саме так - підготовка 1 день, ЦЕЙ УРОЧИСТИЙ ДЕНЬ, і день ліквідації наслідків цього урочистого дня) це не правильно А вы думаете, что во всех СОВРЕМЕННЫХ не коммунистических (или не имеющих коммунистического прошлого) странах религиозные браки имеют юридический статус и не требуют дополнительной регистрации в органах гос.власти? Цитата
Johndoe Опубліковано 20 жовтня, 2015 Автор Опубліковано 20 жовтня, 2015 Золоті слова! але ресторані музика вже замовлені Еще чего свадьбу гулять, расписались и все. Праздник уже начался. Для жены теперь: работа, домашние хозяйства, забота о муже, работа, ......никаких гулек. Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.