Перейти до змісту

Як пояснити нареченій що я не хочу в РАГС

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Что за "хочу/не хочу"?! Может для начала нужно повзрослеть (как мужчина!)? Тогда такого рода вопросы не будут вообще возникать.

Ответь сам себе честно - любишь или нет? Если любишь - значит ВСЕГДА ДЕЛАЙ ТАК, ЧТОБЫ ТВОЯ ЖЕНЩИНА УЛЫБАЛАСЬ. Всегда.

Вы правы. Но не всегда всё так однозначно.

Опубліковано

Живу в 3-поверхому будинку збудованому моїми батьками вже за України

вода тече по пластикових трубах з свердловини - і те і інше вже за України зроблене :)

Пардон конечно, но вы скорей всего живете в квартире "комуністичний пережиток", ходите по дорогам "комуністичний пережиток", пьете воду из труб "комуністичний пережиток".

Опубліковано

РАГС не хочу бо на мою думку це комуністичний пережиток.

Вийди заміж за чоловіка. Це буде анти-комуністичний нажиток.

А якщо серйозно, то скажи "так і так, ти мені треба тільки щоб шури-мури крутити. Покрутим трохи, розстанемся, а потім я одружуся на першій ліпшій за місяць."

Опубліковано

Живу в 3-поверхому будинку збудованому моїми батьками вже за України

вода тече по пластикових трубах з свердловини - і те і інше вже за України зроблене :)

Половина материалов для дома сделаны на заводах "комуністичний пережиток".

и т.д., я могу много написать :)

А так по сути, Вы же идет в ЗАГС уже во времена Украины :)

Опубліковано

Штамп в паспорте всего лишь формальность, которая облегчит Вам жизнь в плане законодательных и юридических нюансов.

Вы можете расписаться заранее,

а когда будете гулять свадьбу, то будет только венчание и праздник, без ЗАГСа 

Опубліковано

РАГС не хочу бо на мою думку це комуністичний пережиток.

А вы думаете, что во всех СОВРЕМЕННЫХ не коммунистических (или не имеющих коммунистического прошлого) странах  религиозные браки имеют юридический статус и не требуют дополнительной регистрации в органах гос.власти?

Опубліковано

а когда будете гулять свадьбу, то будет только венчание и праздник, без ЗАГСа 

Еще чего свадьбу гулять, расписались и все.

Праздник уже начался.

Для жены теперь: работа, домашние хозяйства, забота о муже, работа, ......никаких гулек. :)

Опубліковано

От про це я якраз і думаю. Для мене головним є вінчання в церкві а не розписка в РАГСі, і заради того щоб в органі держ влади хтось собі в статистиці поставив +1 витратити купу грошей і 3 дні часу (саме так - підготовка 1 день, ЦЕЙ УРОЧИСТИЙ ДЕНЬ, і день ліквідації наслідків цього урочистого дня) це не правильно

А вы думаете, что во всех СОВРЕМЕННЫХ не коммунистических (или не имеющих коммунистического прошлого) странах  религиозные браки имеют юридический статус и не требуют дополнительной регистрации в органах гос.власти?

Опубліковано

Золоті слова!

але ресторані музика вже замовлені :D

Еще чего свадьбу гулять, расписались и все.

Праздник уже начался.

Для жены теперь: работа, домашние хозяйства, забота о муже, работа, ......никаких гулек. :)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...