101195 Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Что за "хочу/не хочу"?! Может для начала нужно повзрослеть (как мужчина!)? Тогда такого рода вопросы не будут вообще возникать. Ответь сам себе честно - любишь или нет? Если любишь - значит ВСЕГДА ДЕЛАЙ ТАК, ЧТОБЫ ТВОЯ ЖЕНЩИНА УЛЫБАЛАСЬ. Всегда. Вы правы. Но не всегда всё так однозначно. 7 Цитата
Це популярне повідомлення. Mobile Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 20 жовтня, 2015 РАГС не хочу бо на мою думку це комуністичний пережиток. Пардон конечно, но вы скорей всего живете в квартире "комуністичний пережиток", ходите по дорогам "комуністичний пережиток", пьете воду из труб "комуністичний пережиток". 12 Цитата
Johndoe Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Автор Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Живу в 3-поверхому будинку збудованому моїми батьками вже за України вода тече по пластикових трубах з свердловини - і те і інше вже за України зроблене Пардон конечно, но вы скорей всего живете в квартире "комуністичний пережиток", ходите по дорогам "комуністичний пережиток", пьете воду из труб "комуністичний пережиток". 1 Цитата
StNekroman Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Опубліковано: 20 жовтня, 2015 РАГС не хочу бо на мою думку це комуністичний пережиток. Вийди заміж за чоловіка. Це буде анти-комуністичний нажиток. А якщо серйозно, то скажи "так і так, ти мені треба тільки щоб шури-мури крутити. Покрутим трохи, розстанемся, а потім я одружуся на першій ліпшій за місяць." 6 2 Цитата
Mobile Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Живу в 3-поверхому будинку збудованому моїми батьками вже за України вода тече по пластикових трубах з свердловини - і те і інше вже за України зроблене Половина материалов для дома сделаны на заводах "комуністичний пережиток". и т.д., я могу много написать А так по сути, Вы же идет в ЗАГС уже во времена Украины 7 Цитата
Sweet_heart Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Штамп в паспорте всего лишь формальность, которая облегчит Вам жизнь в плане законодательных и юридических нюансов. Вы можете расписаться заранее, а когда будете гулять свадьбу, то будет только венчание и праздник, без ЗАГСа 4 Цитата
nnn Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Опубліковано: 20 жовтня, 2015 РАГС не хочу бо на мою думку це комуністичний пережиток. А вы думаете, что во всех СОВРЕМЕННЫХ не коммунистических (или не имеющих коммунистического прошлого) странах религиозные браки имеют юридический статус и не требуют дополнительной регистрации в органах гос.власти? 4 Цитата
Mobile Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Опубліковано: 20 жовтня, 2015 а когда будете гулять свадьбу, то будет только венчание и праздник, без ЗАГСа Еще чего свадьбу гулять, расписались и все. Праздник уже начался. Для жены теперь: работа, домашние хозяйства, забота о муже, работа, ......никаких гулек. 4 Цитата
Johndoe Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Автор Опубліковано: 20 жовтня, 2015 От про це я якраз і думаю. Для мене головним є вінчання в церкві а не розписка в РАГСі, і заради того щоб в органі держ влади хтось собі в статистиці поставив +1 витратити купу грошей і 3 дні часу (саме так - підготовка 1 день, ЦЕЙ УРОЧИСТИЙ ДЕНЬ, і день ліквідації наслідків цього урочистого дня) це не правильно А вы думаете, что во всех СОВРЕМЕННЫХ не коммунистических (или не имеющих коммунистического прошлого) странах религиозные браки имеют юридический статус и не требуют дополнительной регистрации в органах гос.власти? Цитата
Johndoe Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Автор Опубліковано: 20 жовтня, 2015 Золоті слова! але ресторані музика вже замовлені Еще чего свадьбу гулять, расписались и все. Праздник уже начался. Для жены теперь: работа, домашние хозяйства, забота о муже, работа, ......никаких гулек. Цитата
Рекомендовані повідомлення