Twin 12 252 Опубліковано: 26 вересня, 2022 2 часа назад, FredJr сказал: По факту адекватно пояснити , те що відбувається в пятницю і сьогодні важко. На мою думку причиною всьому паніка на фоні ядерної загрози, але нащо їм долари коли впадуть ракети з ядерним зарядом...? Ну і так, не забуваємо, що цього тижня в пятницю щей кінець місяця, буде фіксація, можемо і до 0,99 підскочити, залежно де будемо на ранок пятниці Це загальна реакція Європи, розчарування одним словом... 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 28 вересня, 2022 Rehn (ЕЦБ): нужно значительное повышение ставки ЕЦБ в октябре - на 0.5% или 0.75% или еще... Ось дане висловлювання трохи оживило євро. 0,99 я вже не чекаю цього тижня, але 0,9765 треба все таки знизу протестувати, якось не гарно вийшло. Загалом ще місяць назад, я чекав, що ми опустимось до 0,96 але не так швидко і для мене це було дно, яке ні з першого, ні з другого разу не пройдемо, але на даний час маємо як мінімум прокол цього рівня... Поки більше нічого сказати. 2 7 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 28 вересня, 2022 (змінено) P.S. Спонсором корекції долара, який ми зараз спостерігаємо виступив BoE (Банк Англії). Банк Англии: - ЦБ будет осуществлять временные покупки долгосрочных государственных облигаций с 28 сентября по 14 октября - покупки будут осуществляться в любом масштабе, необходимом для достижения результатов - ЦБ без сомнений прибегнет к любому необходимому изменению ставки для борьбы с инфляцией Змінено 28 вересня, 2022 користувачем FredJr 6 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 29 вересня, 2022 Так трішки графіків. Вчора ми все таки знайшли дно (хтось активно відкупляє в районі 0,9535) і нас імпульсом викинуло вверх. Зараз, що добре видно на Н4, ми б'ємося в рівень Фібо 38,2. Думаю якщо завтра не станеться якоїсь катастрофи ( невідомо ще як ринок відреагує на завтрашнє підписання путіним договору про приєднання окупованих територій і не відомо до кінця чи це взагалі станеться), то ми таки пройдемо його (а може ще сьогодні до вечора зробимо це). Зараз виглядає так, що в процесі даної хвилі корекції ми можемо дістати 0,9860, тут якраз рівень 61,8 Фібо, Киджун і ЕМА21 на Д1 зараз в цьому районі. Чи зможе євро це зробити - багато в чому залежить від того, що буде в нас відбуватися після цих референдумів. Щодо руху вниз, то там все печально, якщо пройти рівень 0,95-0,96, то дальше аж в районі 0,9277 на ступний денний рівень Мюррея. 5 11 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 29 вересня, 2022 Жду хороший отскок (коррекцию) от всего падения Евры, не исключаю даже разворот. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 29 вересня, 2022 2 часа назад, FredJr сказал: як ринок відреагує на завтрашнє підписання путіним договору про приєднання окупованих територій Никак, имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 29 вересня, 2022 1 година тому, йцукен сказав: Никак, имхо. Дуже навіть може бути, тут фонда нам натякає куди завтра підемо... Хоч завтра кінець місяця і тижня, думаю вчора вже багато хто фіксанувся... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 30 вересня, 2022 20 часов назад, йцукен сказал: Никак, имхо. собственно, реакции нет. панических распродаж не вижу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 30 вересня, 2022 І так, як я і думав основний фікс був в середу, сьогодні вже таких різких рухів не було. І так, на путіна ринок вже особливо не реагує, що не може не тішити. Якщо глянути на М15, видно як ювелірно ми торкнулись рівня Фібо 61,8 і від нього пішли вниз (там і місячна ЕМА21 і Киджун). Так як сьогодні кінець тижня і кінець місяця, можна глянути, що там робиться. Спочатку тижні. Там по суті нічого цікавого немає, розворотом поки не пахне, єдине, що можна поміти - це лінію супротиву, яка тримає Євро ще з початку лютого 2022 року, сходити ще раз до неї виглядає правдоподібно, в пробиття поки не віриться. На місячному графіку виглядає, що місячний рівень Мюррея 0,9765 все таки встояв, але це мабуть єдиний позитив для Євро, більше нічого хорошого на графіку не видно, схоже на те що продовжаться спроби пробити цей рівень. 2 11 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 4 жовтня, 2022 DXY... теперь волнами на 108 ? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах