lutsak.oleg@ukr.net 1 493 Опубліковано: 17 березня, 2023 29 хвилин тому, borysyablonski сказав: Дякую але головне питання - чи є можливість відкрити віртуальну картку і перекинути туди гроші без комісії не виходячи з дому? А потім відкрити онлайн конверт депо? З приватом я користувався sendmoney і то потратив два дні через обмеження 29999 на картку - в мене дві картки на рахунок від кредобанку... Настільки знаю онлайн ше можна відкрити в Райфайзені, Банк Тігіпка"ТАСС" Сенс Банк, Моно Банк, Ізі-Банк, за комісії уточняйте на гарячій лініі Банків, якшо немає можливості ходити по Банках 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 493 Опубліковано: 17 березня, 2023 8 хвилин тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав: Настільки знаю онлайн ше можна відкрити в Райфайзені, Банк Тігіпка"ТАСС" Сенс Банк, Моно Банк, Ізі-Банк, за комісії уточняйте на гарячій лініі Банків, якшо немає можливості ходити по Банках А, добавлю ше Укргаз Банк, кстаті Державний Банк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nomer 2 058 Опубліковано: 17 березня, 2023 24 хвилини тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав: Відкриваєте безплатні пакети а саме (депозитні) і ніякої плати Тоді інших зручностей немає. А так умови в цих пакетах або кошти тримати, або операції в місяць. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nomer 2 058 Опубліковано: 17 березня, 2023 4 хвилини тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав: А, добавлю ше Укргаз Банк, кстаті Державний Банк Кажись там комісія за конвертацію, якщо не помиляюсь і електронний банкінг нульовий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 493 Опубліковано: 17 березня, 2023 (змінено) 13 хвилини тому, nomer сказав: Кажись там комісія за конвертацію, якщо не помиляюсь і електронний банкінг нульовий. Комісія за конвертацію то є, но всерівно получається чистими 37.45 дето, а банкінг то да, як в Ощаді🙄 Змінено 17 березня, 2023 користувачем lutsak.oleg@ukr.net Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nomer 2 058 Опубліковано: 17 березня, 2023 10 хвилин тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав: Комісія за конвертацію то є, но всерівно получається чистими 37.45 дето, а банкінг то да, як в Ощаді🙄 Просто онлайн економите час на відвідувані відділень і все можна робити будь-коли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 493 Опубліковано: 17 березня, 2023 22 хвилини тому, nomer сказав: Просто онлайн економите час на відвідувані відділень і все можна робити будь-коли. Нашо ви мені то пишете, я в курсі🙄 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
T626 135 Опубліковано: 17 березня, 2023 26 хвилин тому, nomer сказав: Просто онлайн економите час на відвідувані відділень і все можна робити будь-коли. Онлайн можна Майже все але не все, от долари перевести в гривні можна по лиш по курсу НБУ, через це треба ходити забирати, йти де обміняти, а якби цього обмеження не було, то конверт депо було б в рази масовішим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
senderZ 1 193 Опубліковано: 18 березня, 2023 Колеги, із 1 квітня (це не жарт) НБУ планово має перейти на систему СЕП 4 (24 години на 7 днів) що чути із боку банків - чи готові вони? чи це автоматом означатиме, що СЕП можна буде відправляти в будь який час дня і він дойде до 3 год як зараз? чи як завжди - одні банки перейдуть, інші будуть мурижитись в силу тих чи інших причин також цікавить чи буде SEPA інтеграція (дуже дешевий аналог дорого і старого SWIFTa але лише для євро) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scotch 895 Опубліковано: 19 березня, 2023 Вышла большая статья про Sens.Может кому-то будет интересно https://finclub.net/ua/analytics/simeon-diankov-investory-zatsikavylysia-sens-bankom-navit-v-umovakh-viiny.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах