Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
12 хвилини тому, Modestus сказав:

По-перше, що стосується купюр, то, дійсно, у багатьох випадках вони були новенькими, але не завжді. Одначе, а саме у травні 2022 року, депозит мені видали мотлохом у складі 20-доларових купюр. Тоді термінали відомого банку працювали на прийом гарно і я був вимушений цим скористатися.

По-друге, що стосується сучасного стану банку, то я погоджуюся з Моцартом, бо, на жаль, за сукупністю ознак його висновок є правільним. Мені шкода вкладників банку.

Нерозумію,а вчому такі поспіхи що ви вже когось жалієте?шо у Липніі закрилось одне відділення ,і змінений Голова Правління,і знизились депозитні ставки,ви вже зробилили такий висновок?🤔

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано:
5 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:
16 минут назад, Modestus сказал:

По-перше, що стосується купюр, то, дійсно, у багатьох випадках вони були новенькими, але не завжді. Одначе, а саме у травні 2022 року, депозит мені видали мотлохом у складі 20-доларових купюр. Тоді термінали відомого банку працювали на прийом гарно і я був вимушений цим скористатися.

По-друге, що стосується сучасного стану банку, то я погоджуюся з Моцартом, бо, на жаль, за сукупністю ознак його висновок є правільним. Мені шкода вкладників банку.

Нерозумію,а вчому такі поспіхи що ви вже когось жалієте?шо у Липніі закрилось одне відділення ,і змінений Голова Правління,і знизились депозитні ставки,ви вже зробилили такий висновок?🤔

Я буду радий, якщо я помилюся у цьому випадку.

Опубліковано:

В "Укрбудінвестбанку" деяким вкладникам, які не володіють інформацією і ще бажають поповнити вклади, співробітники кажуть, що зараз немає для цього "технічної" можливості. Начебто, проблема буде вирішена протягом наступних одного-двох тижнів. Здається, що банк у стані проблемності. А може, що до кінця серпня все буде вирішено, адже натякають на політичні мотиви.

https://www.obozrevatel.com/ukr/ekonomika-glavnaya/economy/natsbank-ne-vidklikae-litsenziyu-u-skandalnogo-banku-ih-ne-vpustili-na-perevirku-a-u-zmi-govoryat-pro-masshtabne-porushennya.htm

• 3 weeks later...

Читая  форум, наткнулся на такую систематическую ошибку  или незнание материала от журналистов 

1. что под конец месяца люди сдают дол для пополнения кредитных карт, кредитки пополняются через 55 дней, в период льготного периода, а не под 1 число

К примеру вы купили сегодня на кредитные средства телефон, то пополнить карту вы должны не под первое число а через 55 дней 

это доказывает то что журналисты абсолютно не понимают материал о котором пишут  

Почему дешевеет вначале месяца я писал, если будет интересно напишу еще позже

Змінено користувачем InGodWeTrust
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Не подобається 7
Опубліковано:
28 минут назад, InGodWeTrust сказал:

конец месяца люди сдают дол для пополнения кредитных карт

Так и есть. Чтобы оставатся в "грейсе" надо гасить кредитку до конца месяца это может быть 25 число для привата и 30 для пумба, к примеру.

Грейс период это минимальный платёж, который не делает погоды , 20 дол сдать на курс не влияют, а вот тело кредита 55 дней 

Змінено користувачем InGodWeTrust
  • Хаха 3
  • Сумно 1
  • Не подобається 1
Опубліковано:

https://mono-card.com.ua/mono-d-exact1-api/?gclid=CjwKCAjwrranBhAEEiwAzbhNteFHsB3JwRvqFCpIDKSuhL7FsnswnIaRW365LV0ITSr0Yba7dfkX3xoCzpUQAvD_BwE#tarif

іншийБАНК
карткаМОНОБАНК

Пільговий період

до 55 днів

до 62 дня

Ви мабудь зовсім не корустуєтися кредитним лімітом.

Опубліковано:
45 минут назад, InGodWeTrust сказал:

Читая  форум, наткнулся на такую систематическую ошибку  или незнание материала от журналистов 

1. что под конец месяца люди сдают дол для пополнения кредитных карт, кредитки пополняются через 55 дней, в период льготного периода, а не под 1 число

К примеру вы купили сегодня на кредитные средства телефон, то пополнить карту вы должны не под первое число а через 55 дней 

это доказывает то что журналисты абсолютно не понимают материал о котором пишут  

Почему дешевеет вначале месяца я писал, если будет интересно напишу еще позже

Вы понятия не имеете о многих процессах, касающихся банков. Скорее всего, Вы относитесь к тем валютчикам, которые "принципиально не имеют с банками дела". 
Но при этом продолжаете выдавать нагора "космические глупости". Да еще и пытаетесь бросать камни в чужой огород. 
Прекращайте, глупо выглядит, правда. 

• Лайк 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано:
12 минут назад, InGodWeTrust сказал:

Грейс период это минимальный платёж, который не делает погоды , 20 дол сдать на курс не влияют, а вот тело кредита 55 дней 

Це тільки ПриватБанк 55 днів, Моно, А банк, СпортБанк та ін. 60 днів пільговий період!

19 минут назад, InGodWeTrust сказал:

Цитата

Це тільки ПриватБанк 55 днів, Моно, А банк, СпортБанк та ін. 60 днів пільговий період!

обычно те кто сидят на кредитках имеют перманентную задолженность на весь лимит, 55 дней это только в первый раз и то если обнулил 1го числа, иначе период сильно меньше. По итогу приходится платить всю сумму кредита каждый месяц, в привате до 25, в моно до 30/31. Есть еще альфа со своими индивидуальными платежными датами. Если платить только минимальный платеж попадаешь на 3,1-3,6% от суммы

Змінено користувачем Azarro