Kaktuz Опубліковано: 14 жовтня, 2014 Опубліковано: 14 жовтня, 2014 сьогодні - Свято, то ясно... курсів - нема, чекаєм до завтра... в Приваті (особливо великі відділення) - шоу "всім по 200" - зранку пробігав біля філії, було весело глянути... 1 Цитата
2PAC SHAKUR Опубліковано: 14 жовтня, 2014 Опубліковано: 14 жовтня, 2014 сьогодні - Свято, то ясно... курсів - нема, чекаєм до завтра... в Приваті (особливо великі відділення) - шоу "всім по 200" - зранку пробігав біля філії, було весело глянути... еле сдал в океане по 13.70 как я и писал выше доллара хоть жопой жуй. В привате с 16 зависла система, депо не смог валютное пополнить. По 1100 выдают без проблем. Я начинаю наооборот заносить, как-то так. Отпишитесь львов кто где сдавал и по чём валюту. Заранеее благодарен Цитата
AdminLviv Опубліковано: 15 жовтня, 2014 Опубліковано: 15 жовтня, 2014 підскажіть будь ласка де можна здати 1800 уо, наперед дякую Цитата
Kaktuz Опубліковано: 15 жовтня, 2014 Опубліковано: 15 жовтня, 2014 підскажіть будь ласка де можна здати 1800 уо, наперед дякую а що, пятачок на Краківському пустий? чи обмінки біля Добробуту... ПС: чекаєм сьогоднішніх куп/прод. Цитата
gekko Опубліковано: 15 жовтня, 2014 Опубліковано: 15 жовтня, 2014 Обмінки на Шпитальній (там є дві), на першому поверху ТЦ Магнус. Цитата
KREMEN Опубліковано: 15 жовтня, 2014 Опубліковано: 15 жовтня, 2014 А є в кого знайомий нормальний валютчик, який бере бакс? А то двох людей мені порадили, я приїхав, сказали нема грн. при тому перед тим телефонував, кажуть давай приїжджай приїжджаю, руками розводять кажуть нем грн. Мені така співпраця не підходить. Якщо можна, телефон в Лс. Цитата
Kaktuz Опубліковано: 15 жовтня, 2014 Опубліковано: 15 жовтня, 2014 сказали нема грн. Гривні дійсно нема..., ГРН буде аж на пятницю, можливо завтра під вечір... всі в баксі по самий чуб Цитата
Espresso.Doktor Опубліковано: 16 жовтня, 2014 Опубліковано: 16 жовтня, 2014 Був сьогодні з ранку в УкрСоці, на Коновальця, 103 USD - немає, може буде "завтра". Цитата
2PAC SHAKUR Опубліковано: 16 жовтня, 2014 Опубліковано: 16 жовтня, 2014 Гривні дійсно нема..., ГРН буде аж на пятницю, можливо завтра під вечір... всі в баксі по самий чуб не Нет гривны сдавал вчера выдали гривну 50 и 20 много-много бумаги. Еле-еле по 13.60 сдал. Как и писал выше доллара ну просто во Львове по ушы. Цитата
Espresso.Doktor Опубліковано: 16 жовтня, 2014 Опубліковано: 16 жовтня, 2014 Нет гривны сдавал вчера выдали гривну 50 и 20 много-много бумаги. Еле-еле по 13.60 сдал. Как и писал выше доллара ну просто во Львове по ушы. В кожному бізнесі, є прибуток та попандос, тому хтось нахватався USD по 14,5, і тепер буде чекати коли курс піде у гору, але на разі до виборів, це не можливо, тому на разі це попандос "валютчиків" та "банків". Але вони як правило не люблять бути у мінусах, як інший приватний бізнес, але це ж бізнес.... Правило комерційного бізнесу пише: "Заробив сам, дай заробити іншим чи не так?" 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення