DarkPassenger Опубліковано: 28 серпня, 2023 Опубліковано: 28 серпня, 2023 (змінено) 26.08.2023 в 16:56, admin сказал: Установлен блокировщик рекламы? Да. Встроен в браузер. Отключал - не помогает. Змінено 28 серпня, 2023 користувачем DarkPassenger Цитата
Ирина_ Опубліковано: 16 грудня, 2023 Опубліковано: 16 грудня, 2023 Добрый вечер! Предлагаю исследования по бензину и дт,выложенные форумчанами, закреплять в шапке ветки Качество топлива на АЗС и временно Цена на нефть бензин. Лучше это делать в виде ссылки на пост,чтоб не растягивать шапку топика. 1 1 Цитата
Це популярне повідомлення. Moskit Опубліковано: 20 вересня Це популярне повідомлення. Опубліковано: 20 вересня Доброго дня! Пропоную для фанатів мінусувати без обмежень ввести звання "ВОЛОДАР ЧЕРВОНОЇ КНОПКИ (ВЧК)", та почесне звання "МОВЧАЗНИЙ ВЧК" для тих, хто не пише взагалі або дуже рідко, але практично щодня мінусує інших учасників. Перший кандидат на "Мовчазний ВЧК" - @Pit, досяг значних успіхів у регулярному мінусуванні форумчан, особливо за проукраїнські погляди, оволодів методику "пакетного мінусування" (поки що тільки сім мінусів за раз). imho якщо людині нема чим поділитися із іншими учасниками форуму (корисна інформація, конструктивна критика, добре слово, моральна підтримка), то і розкидатися "мінусами" він не повинен. Має працювати правило "не пишеш сам - не мінусуй інших" Всім тихих, спокійних вихідних, Миру та Перемоги, в т.ч. і "мінусовщикам"! 2 9 Цитата
San4es Опубліковано: 20 вересня Опубліковано: 20 вересня 11 минут назад, Moskit сказал: "не пишеш сам - не мінусуй інших" С этим согласен. Есть тут минусователи, у Аида поинтересуйтесь кто... 1 5 Цитата
Аид Опубліковано: 20 вересня Опубліковано: 20 вересня (змінено) 4 часа назад, San4es сказал: С этим согласен. Есть тут минусователи, у Аида поинтересуйтесь кто... Не у меня еще с Алексашки (или Васи Ровно)такой способ заткнуть кому либо рот. Он не пишет дабы не прилетело но минусует. Змінено 20 вересня користувачем Аид 1 2 2 Цитата
Moskit Опубліковано: 21 вересня Опубліковано: 21 вересня (змінено) 7 годин тому, San4es сказав: у Аида поинтересуйтесь дасть Бог, може і зустрінемося "ніс до носу". Да, Сергію? Але це не має бути онлайн: привселюдно мірятися органами та інтелектом мені не цікаво. Хоча в деяких питаннях ми антагоністи, думаю, що об'єднує нас більше, ніж розділяє. "Я так думаю" (с). П.С. у 2013 році купляв машину у Франкфурті-на-Майні. Продавець був з бувших, трохи старше за мене, напевно азербайджанець/турок. Просив за можливості привезти українську горілку (бо німецька - *****). Взяв просту Хортицю, поки їхав ICE (600 км від Берліна, 4 години) ліниво думав,як правильно/пафосно привітатися. З усіх варіантів лишився один - "Мир Вашому дому". Чому саме цей варіант у 2013 році, у ситій Європі? Хоча сто років перед тим в Європі теж все було непогано,,, Змінено 21 вересня користувачем Moskit 1 Цитата
San4es Опубліковано: 21 вересня Опубліковано: 21 вересня 42 минуты назад, Moskit сказал: дасть Бог, може і зустрінемося "ніс до носу". Да, Сергію? Але це не має бути онлайн: привселюдно мірятися органами та інтелектом мені не цікаво. Хоча в деяких питаннях ми антагоністи, думаю, що об'єднує нас більше, ніж розділяє. "Я так думаю" (с). П.С. у 2013 році купляв машину у Франкфурті-на-Майні. Продавець був з бувших, трохи старше за мене, напевно азербайджанець/турок. Просив за можливості привезти українську горілку (бо німецька - *****). Взяв просту Хортицю, поки їхав ICE (600 км від Берліна, 4 години) ліниво думав,як правильно/пафосно привітатися. З усіх варіантів лишився один - "Мир Вашому дому". Чому саме цей варіант у 2013 році, у ситій Європі? Хоча сто років перед тим в Європі теж все було непогано,,, Кто, где? Что? и не собирался. а зачем? Я за честность, как и вы. К чему? Дополню Не понимаю, если ответ не в тему мой, то - удалите пожалуйста. 1 Цитата
Moskit Опубліковано: 21 вересня Опубліковано: 21 вересня 12 хвилини тому, San4es сказав: Кто, где? Что? и не собирался. а зачем? "не починай, якщо не знаєш як закінчити": а далі доведеться самоцитуватися) 1 година тому, Moskit сказав: Да, Сергію? до @Аид))) але, Ви @San4es, про напевно не знали, згадуючи про між іншим, Гіганта))) 1 Цитата
San4es Опубліковано: 21 вересня Опубліковано: 21 вересня 7 часов назад, Moskit сказал: "не починай, якщо не знаєш як закінчити": а далі доведеться самоцитуватися) до @Аид))) але, Ви @San4es, про напевно не знали, згадуючи про між іншим, Гіганта))) Нет. Не знал. Теперь знаю. Благодарю. 1 1 Цитата
Аид Опубліковано: 21 вересня Опубліковано: 21 вересня 10 часов назад, Moskit сказал: дасть Бог, може і зустрінемося "ніс до носу". Да, Сергію? Але це не має бути онлайн: привселюдно мірятися органами та інтелектом мені не цікаво. Хоча в деяких питаннях ми антагоністи, думаю, що об'єднує нас більше, ніж розділяє. "Я так думаю" (с). П.С. у 2013 році купляв машину у Франкфурті-на-Майні. Продавець був з бувших, трохи старше за мене, напевно азербайджанець/турок. Просив за можливості привезти українську горілку (бо німецька - *****). Взяв просту Хортицю, поки їхав ICE (600 км від Берліна, 4 години) ліниво думав,як правильно/пафосно привітатися. З усіх варіантів лишився один - "Мир Вашому дому". Чому саме цей варіант у 2013 році, у ситій Європі? Хоча сто років перед тим в Європі теж все було непогано,,, Ну пути Его неисповедимы. 1 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення