jános1 111 Опубліковано: 21 березня, 2016 DJ Snake, Lil Jon - Turn Down for What 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 22 березня, 2016 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 22 березня, 2016 Интересное кино было... и собственно многие помнят тему ) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 22 березня, 2016 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 22 березня, 2016 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
heatexchanger 1 312 Опубліковано: 22 березня, 2016 One Million Bullets Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 22 березня, 2016 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 138 Опубліковано: 24 березня, 2016 Актуальности не теряет, к сожалению... Океан Ельзи - Веселі, брате часи настали Веселі, брате, часи настали, Нове майбутнє дарує день! Чому ж на небі так мало сонця стало, Чому я далі пишу сумних пісень? Веселі, брате, часи настали, Ми наближаємось до мети! Чому ж тоді я шукаю іншу стежку, Чому я далі з ними не хочу йти? Веселі, брате, часи настали, На грудях світить нам слави знак! Нам очі ніжно закрили, губи медом змастили, Душу кинули просто так… Душа прокинулась, та й питає Сама у себе — чому одна? Немає в кого спитати — золото замість тата, Замість мами — глуха стіна. І тихо, тихо навколо стало… Кудись поділися голоси… Часи веселі настали, нас лишилось так мало, Ну їх, брате, такі часи! Та нам з тобою своє робити, Відкрити очі і далі йти! І зуби сильно стиснувши, маму ніжно любити Хто ж тоді, як не ми, брати?!! 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 138 Опубліковано: 24 березня, 2016 Песенка о Моцарте И. Балаевой (Делюсиной) Моцарт на старенькой скрипке играет, Моцарт играет, а скрипка поет, Моцарт отечества не выбирает -- просто играет всю жизнь напролет. . Ах, ничего, что всегда, как известно, наша судьба -- то гульба, то пальба... Не оставляйте стараний, маэстро, не убирайте ладони со лба. Где-нибудь на остановке конечной скажем спасибо и этой судьбе. Но из грехов своей родины вечной не сотворить бы кумира себе. Ах, ничего, что всегда, как известно, наша судьба -- то гульба, то пальба... Не расставайтесь с надеждой, маэстро, не убирайте ладони со лба. Коротки наши лета молодые. Миг -- и развеются, как на кострах, красный камзол, башмаки золотые, белый парик, рукава в кружевах Ах, ничего, что всегда,как известно, наша судьба --то гульба,то пальба... Не обращайте внимания, маэстро, не убирайте ладони со лба. 1969 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jános1 111 Опубліковано: 24 березня, 2016 Jason Derulo - "Wiggle" feat. Snoop Dogg (Official HD Music Video) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах