Гість Опубліковано: 10 квітня, 2015 А я, кажется, умудрилась заболеть в апреле Эххх, глинтвейну бы... И платков бумажных еще пачечку :( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 10 квітня, 2015 Лина Милович - Летать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 10 квітня, 2015 легендарные King Crimson открыл тексты и послушал слушаю редко но с удовольствием почитатели поймут 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gonza 8 Опубліковано: 10 квітня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=H4ZXdXkElT8 . https://www.youtube.com/watch?v=UkTMxqc3fIA . 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 10 квітня, 2015 Лина Милович - Летать Спасибо за песню. Так в тему мне сегодня... Я до этого только книгу читала, благодаря Вам и фильм посмотрела Чет вспомнилось: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
The dark side of the moon 118 Опубліковано: 10 квітня, 2015 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 10 квітня, 2015 Всегда пожалуйста , БландинкО ...))) и это .... вы прекращайте болеть в апреле!!! ещё и перед Пасхой ...))) Завтра утром проснётесь и будете здоровы! Я у нас ( в стране Чудес) в департаменте счастья узнавала !! Вот вам волшебная песня для быстрого выздоровления ! : 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Simpson 9 068 Опубліковано: 10 квітня, 2015 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sofia Vatrushkina 12 646 Опубліковано: 11 квітня, 2015 Я поняла, что это девушка с прошлого Голоса протеже Вакарчука. Прям сегодня случайно попала, очень понравился клип. 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 11 квітня, 2015 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах