Pan Włodek Опубліковано 2 грудня, 2016 Опубліковано 2 грудня, 2016 (змінено) 12 години тому, Lil Jo сказав: Сказ о том, как Новая почта ворует из посылок, прибывающих из-за границы: http://m.antikor.com.ua/articles/138315-kak_novaja_pochta_postepenno_prevrashchaetsja_v_moshennikov Звучит диковато, но зная нашу страну, верю. Кто-то из наших уже сталкивался? Галіма брєдятіна і заказуха. Ще й безграмотна. Змінено 2 грудня, 2016 користувачем Pan Włodek 3 Цитата
Zhuyka Опубліковано 6 грудня, 2016 Опубліковано 6 грудня, 2016 (змінено) В 01.12.2016 в 21:15, smuggler сказал: 5.6. Тварини (рештки тварин) ....вот почему-то барсучий жир вспомнился Ну, на это закрывают глаза... В 02.12.2016 в 08:57, Lil Jo сказал: Сказ о том, как Новая почта ворует из посылок, прибывающих из-за границы: http://m.antikor.com.ua/articles/138315-kak_novaja_pochta_postepenno_prevrashchaetsja_v_moshennikov Звучит диковато, но зная нашу страну, верю. Кто-то из наших уже сталкивался? Я сталкивался. Воруют безтреки с китая. Они их как то еще перехватывают на Киев ММПО, и оттуда доставляют по адресу. Ты расписываешься, потом смотришь - полено вместо какой-то мелочи лежит. По факту ты то расписался...а вскрываешь посылку уже в квартире... По этому теперь вскрываю на их глазах все. При чем сами курьеры смотрят на меня как на врага народа. Такое было у меня один раз из наверное 10-и. Остальные посылки доезжали целыми. Причем воруют какую то херню. Лично в моем случае блендер за 10 у.е., Мне для спорт пита нужен был... китайский брендовый:) Змінено 6 грудня, 2016 користувачем Zhuyka 3 Цитата
Zhuyka Опубліковано 6 грудня, 2016 Опубліковано 6 грудня, 2016 В 01.12.2016 в 21:15, smuggler сказал: 5.1. Грошові кошти (знаки), зокрема іноземна валюта, цінні папери. А вот это, простите, бред. Они и сами нарушают это правило. Во многих отделениях нет фор поста, и если сумма большая - деньги, которые вы ждете от покупателя, пересылаются вам в конверте. В прямом смысле. конверт с пачкой деньжат упакованный в их пакетик. 2 Цитата
Pan Włodek Опубліковано 3 січня, 2017 Опубліковано 3 січня, 2017 Виявляється, дійсно Нова пошта "перехоплює" міжнародні відправлення, а саме ті, що доставляються в Україну службою SF-Express. Нещодавно сам зтикнувся з цим, коли подзвонили з Нової пошти з київського номера, повідомили що на моє ім"я їде міжнародна бандероль, запитали, як мені зручно її отримати- на відділенні чи у кур"єра. По доставці зауважень нема. Зазначу, що бандероль була без трек-номера, такі бандеролі часом губляться на "Укрпошті". Ось що пишуть з цього приводу на сайті НП: https://novaposhta.ua/ru/faq_import_china 1 Цитата
NWEN Опубліковано 3 січня, 2017 Опубліковано 3 січня, 2017 Интересно, вот "перехватили" они посылочку с алиэкспресса например, благополучно потеряли, смогу ли я потом открыть диспут на алиэкспресс? Что-то мне подсказывает что нет Так что спасибо новой почте за медвежью услугу. Не то чтобы я удивлен, - укробизнес, сэр. Но мягко говоря недоволен. 1 Цитата
Pan Włodek Опубліковано 3 січня, 2017 Опубліковано 3 січня, 2017 2 минуты назад, NWEN сказал: Интересно, вот "перехватили" они посылочку с алиэкспресса например, благополучно потеряли, смогу ли я потом открыть диспут на алиэкспресс? Что-то мне подсказывает что нет А чому ні? Наскільки я розумію, у SF-Express з Новою поштою договір, шо по Україні відправлення супроводжує НП. Інакше вони не могли б забирати пошту з митниці. Ну і поки ви не розписались, що отримали посилку, у неї не буде статусу "доставлено". 1 Цитата
NWEN Опубліковано 3 січня, 2017 Опубліковано 3 січня, 2017 3 минуты назад, Pan Włodek сказал: Ну і поки ви не розписались, що отримали посилку, у неї не буде статусу "доставлено". Щодо процитованого у мене є деякi сумнiви. Щось там незрозумiле вiдбувається при передачi SF-НП. Коли буду замовляти щось знову уважно прослiдкую за статусом вiдправлення, бо у мене таке враження, що статус "доставлено" виставляється тепер чи то при перетинi кордону, чи то в момент старту супроводження Новою Поштою. Поки що це лише сумнiви, але менi це категорично не подобається. 1 Цитата
Pan Włodek Опубліковано 3 січня, 2017 Опубліковано 3 січня, 2017 5 минут назад, NWEN сказал: Щось там незрозумiле вiдбувається при передачi SF-НП. Коли буду замовляти щось знову уважно прослiдкую за статусом вiдправлення, бо у мене таке враження, що статус "доставлено" виставляється тепер чи то при перетинi кордону, чи то в момент старту супроводження Новою Поштою. У моєї посилки статус "Delivered" з"явився за годину по тому, як я її отримав у відділенні НП. А до того висів "Arrive at destination country". І це, повторюю, у посилки, яка на Укрпошті взагалі не відслідковувалася б, а по Китаю її можна було б прослідкувати тільки до вильоту з аеропорту. 2 Цитата
NWEN Опубліковано 3 січня, 2017 Опубліковано 3 січня, 2017 У мене чомусь статус доставлено висiв уже в момент дзвiнка з НП, я якраз хотiв починати розбиратися де вiдправлення подiлося. Можливо якась випадковiсть, баг чи щось iще. А можливо i нi. Перевiрю з оказiею, - коли ж вiн таки виставляеться. 1 Цитата
Pan Włodek Опубліковано 12 січня, 2017 Опубліковано 12 січня, 2017 В 03.01.2017 в 16:47, NWEN сказал: У мене чомусь статус доставлено висiв уже в момент дзвiнка з НП, я якраз хотiв починати розбиратися де вiдправлення подiлося. Можливо якась випадковiсть, баг чи щось iще. А можливо i нi. Перевiрю з оказiею, - коли ж вiн таки виставляеться. Не Новою поштою єдиною... Сьогодні Міст-експрес доставив посилку, яку Китаєць відправив поштою Естонії. Посилка зайшла в Україну через Львів: Кур'єр приніс додому, попередньо узгодивши час. Але розписатись ніде не просив, просто віддав пакет у руки Так шо незабаром Укрпошту викинуть взагалі з цього ринку, і буде вона тільки видавати пенсії і приймати оплату комуналки. 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.