Александр313 Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 10 часов назад, Олександрм сказал: Мої близькі в чернівецькій області. Ваша мисль що військові не мають права ходити в магазини і пошту чи винаймати житло понятна. Як і нєрвность коли прилітає. Коло нас теж буває заїде техніка, відпрацює і поїде, а потім овєтка по нам... Тепер уловіть і мою мисль. Я вважаю чоловіка який воює ціннішим за непридатного цивільного. Тим більше чоловіка що воює рядом зі мною. Можете називати це корпоративною солідарністю. Те що десь там розказують в телемарафоні чи написано в уставі про обовязки щодо цивільних, все дуже важне для нас. Тіки ні телемарафон не дивлюсь ні устав, з моральним кодексом строітєля комунізма, не читав, ні разу за 3 роки. Бойовий устав гортав там чуш застаріла.) Щось на рахунок построєній...) От в запоріжжі прилетіло по автовокзалу, там заодно і атб то мож військовим не ходити на автовокзал? Чи не купляти хамбургери з ларьків в прифронтових селах? Як гадаєш хто є основним джерелом прибутку для такого бізнесу? Чи може заборонити знімати квартири? А для відпочинку копати нори в землі?) Даж якщо і видати таку заборону дотримуватись її буде рівно ніхто. То ваша мысль,а не моя́,все имеют право и в магазин и на автовокзал да и куда угодно, только если носишь форму имей осторожность и желательно больше 3х не собираться.А приехал в отпуск к гражданским людям,то переоденься в гражданскую одежду.Помню после дембеля многих людей носили форму ещё по пол года,мол я пришел с армии гордитесь мною, всё это понты голимые для бабушек. А когда снимают военные квартиры,то тоже не стоит как попало ставить свои машины по 4-5в кучу возле подъезда,я за безопасность,а не то,что вы написали про гамбургеры и магазины в селе. 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 41 хвилину назад, Александр313 сказав: То ваша мысль,а не моя́,все имеют право и в магазин и на автовокзал да и куда угодно, только если носишь форму имей осторожность и желательно больше 3х не собираться.А приехал в отпуск к гражданским людям,то переоденься в гражданскую одежду.Помню после дембеля многих людей носили форму ещё по пол года,мол я пришел с армии гордитесь мною, всё это понты голимые дл Раздражають воєнні в отпуску з понтами? ) раджу їм лічно замєчаніє робити) А те що не більше 3 х збиратись і як машини ставити, то яким способом ви регулювати зібрались? самодисципліною? Чому вам можно більше 3х, і машину де попало, а мені нізя? Обоснуйте. Вам треба в армію і хоть з 15 чоловік бусифікованих в підпорядкування. Будете читати їм мораль про те, що нічого бикувати в формі в відпустці) Армія це частина суспільства і якщо він лишав машину де попало їхав на червоне, розвертався через 2 сплошні, в формі буде тільки гірше. Тут ж повна безнаказаність за дрібний криміналітет) чи ви думаєте, що якщо я відпустці в формі будучи в нєтрєзвом відє з хуліганських мотивів побюсь з Вами, чи вчиню домашнє насильство, чи піймають мене з 10 грамами марихуани, чи вкраду в магазині бутилку віскі то мене в сізо посадять на місяць?) А потім в тюрму на 2 роки? 🤣 4 1 Цитата
alex_agent Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 19 часов назад, Олександрм сказал: Харашо, встрєчний вопрос.... Лічно у Вас є обязатєльства перед гражданським населенням? А перед військовими? Якого Ви мені ліпите якісь обязатєльства? Дайте вгадаю. Ви маєте право в любий момент покинути цю державу і жити в любій країні світу. Ви не лох і нікому нічого нє должни, крім папи з мамой.) А те що когось мобілізували то їх вибор, лічно ви нікого на війну не посилали. Поправте якшо я десь не прав. Я присягу гражданскому населению (народу Украины) не давал. А вы (если вы реально в ВСУ) - давали! Вы сейчас на службе, причем согласно присяги - служите вы народу. Вы добровольно согласились служить народу Украины (гражданскому населению), причем за его же деньги! Высказываясь в духе "я никому ничего не должен" и "моя жизнь ценнее чем жизнь гражданского" вы нарушаете свою же клятву, а если она для вас ничего не значит - то чем вы лучше всех тех из "слуг народа", которые тоже много чего обещали людям перед выборами , после выборов клялись в верности - а по факту всех нае обманули, захватили власть и гнобят сейчас свой народ ? 2 1 2 1 Цитата
+andyss_ua Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 14 часов назад, Александр313 сказал: Географически так сложилось,что мы понимаем,а некоторые говорят и на русском и украинском языке.Западная Украина понимает румынский,польский,венгерский.Чем больше человек знает языков,тем ему проще в общении в любой стране мира.В Польше вас не поймут если будете говорить на украинском или русском,так же и в Германии.Здесь не нужно сравнить разные языки. Но у нас в Украине кто-то думает,что имеет право указывать как кому говорить,а потом плакать в камеру когда немножко дали по морде и бегут сразу в полицию,хотя изначально конфликт начался из поучительства,что не так сказал и чьому не державною. Как вы до сих пор не поймёте,язык и мова на 100м месте из тех проблем,что сейчас есть,вас со всех сторон обворовывают в вышиванках,а вам дай момент к кому-нибудь прицепиться,как в последнем ролике,тетка со второй полки к детворе. Мова і все інше це все частини пазлу. От що ви - ми складемо те й отримаємо. Я вчити нікого не збираюся. Причипитися, це ж ваше сприйняття, не подобається коментарій проходимо повз. Але так і не прокоментували, як так, що люди говорят мовою росії, а не мовою в країні якій живуть, от це я зрозуміти не можу. 1 2 Цитата
Олександрм Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 14 часов назад, alex_agent сказал: Вы добровольно согласились служить народу Украины (гражданскому населению), причем за его же деньги! Высказываясь в духе "я никому ничего не должен" и "моя жизнь ценнее чем жизнь гражданского" вы нарушаете свою же клятву, а если она для вас ничего не значит - то чем вы лучше всех тех из "слуг народа", не збираюсь бути кращим. вважайте мене срєднєстатистичним), можете мене вигнати з зсу як клятвопорушника. я іще клятву піонера давав і подружній обєт при вінчанні.. 🤣 6 Цитата
Аид Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 (змінено) 42 минуты назад, alex_agent сказал: Я присягу гражданскому населению (народу Украины) не давал. А вы (если вы реально в ВСУ) - давали! Вы сейчас на службе, причем согласно присяги - служите вы народу. Вы добровольно согласились служить народу Украины (гражданскому населению), причем за его же деньги! Высказываясь в духе "я никому ничего не должен" и "моя жизнь ценнее чем жизнь гражданского" вы нарушаете свою же клятву, а если она для вас ничего не значит - то чем вы лучше всех тех мразей из "слуг народа", которые тоже много чего обещали людям перед выборами , после выборов клялись в верности - а по факту всех нае обманули, захватили власть и гнобят сейчас свой народ ? Эт в начале 200х служили народу Украины сейчас служат Nації. Змінено 23 вересня, 2025 користувачем Аид 1 2 3 3 Цитата
aleksandr7434saman Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 50 минут назад, andyss_ua сказал: Мова і все інше це все частини пазлу. От що ви - ми складемо те й отримаємо. Я вчити нікого не збираюся. Причипитися, це ж ваше сприйняття, не подобається коментарій проходимо повз. Але так і не прокоментували, як так, що люди говорят мовою росії, а не мовою в країні якій живуть, от це я зрозуміти не можу. Так сложилось, что люди говорят на "языке " с рождения, и их родители говорили, и их бабушки. А Украина уже потом пришла к ним, и то не сразу " см.конституцию" начала заставлять. Я в 2008 университет заканчивал на русском ещё языке экзамены сдавал. 3 1 1 Цитата
+andyss_ua Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 13 минут назад, aleksandr7434saman сказал: Я в 2008 университет заканчивал на русском ещё языке экзамены сдавал. це де так в 2008 в універах російська? Цитата
spring507 Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 34 минуты назад, andyss_ua сказал: це де так в 2008 в універах російська? 2009 Харьковский национальный университет радиоэлектроники Цитата
Аид Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 13 часов назад, Олександрм сказал: Ну ти ж тож клятву давав? Але рішив що вже народ не той і власть не та і взагалі краще в болгарії. ) Заметь народу а не Зелебобику и его шобле. А народ желает мира а не границ 91 года, НАТы и других его фантазий. А за что мне воевать? За переименованные улицы, содранные надписи на русском языке, снесенные памятники, за запрет всего что на русском (музыки, общения и т.д.)? За говно которое мочей брыжит от того что мыслю им не угодно? Это мой язык с рождения и на нем я думаю и не откажусь от него. И вот такие тупорылые бабы у меня вызвали стойкую рвотную реакцию на украинский язык. Посему ноутбук и телефон переводят все на русский автоматом. Посему извиняй но нет, за твои но не мои ценности мне нет резона. Могу против. IMG_1468 (online-video-cutter.com).mp4 1 1 2 3 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.