Modestus 4 177 Опубліковано: 27 вересня 1 час назад, Олександрм сказал: пару вечорів по містечку Вільдфлекен лазив, й пиво купляв Вважаєте суттєвим досягненням? Одному моєму знайомому дуже сподобалося пиво в Гарміш-Партенкірхене. Після цього він був буквально захоплений подорожами у більш гарячі місця. На жаль, після однієї із цих подорожей я можу лише згадати світлий образ його. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 487 Опубліковано: 27 вересня 7 хвилин тому, Modestus сказав: Вважаєте суттєвим досягненням? Обідити хочете? ) Не досягнення, а те що просто міг зідзвонитись з сином маминого двоюрідного брата , за 300км звідти лікарем працює , і без суттєвих проблем розчинитись в європі. Та й 700 доларів налічкою я з собою мав і карточки там працювали. Корочє , вибір був. Я й зараз можу максимум через годин 3 пішки, сісти в маршрутку і до запоріжжя безпроблемно доїхати, на блокпостах особо не перевіряють. Та й паролі маю на добу по всіх регіонах України) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 789 Опубліковано: 27 вересня Быть воином, значит жить вечно. Гумилев Николай. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Totolya 1 119 Опубліковано: 27 вересня 1 час назад, Олександрм сказал: Нас німці вчили проробляти план удару з глибини... потом американці в здоровенній базі графенвере донатаскували до автоматизму. В каву в криму я не вірив, но прорив сухопутного коридору виглядав можливим. По плану то куди ми перлись півроку до новопрокопівки ми мали проскочити за півдня а потом гонка по степу до азовського моря як в шаленому максі... Якщо б заново ті самі умови і перспективи то велика ймовірність , що заново б купився. математика войны: возьмем для пример 100 человек против 100 человек. с одной стороны погибли все, с другой стороны 99 человек. итого на 200 человек в максимум 200 убийств. то есть в среднем убьешь одного человека. учитывая, что кроме убийств есть и ранения, и что практически все убийства забирает себе артиллерия и дроноводы, то за всю войну по статистике не стоит рассчитывать, что ты убьешь или хотя бы просто попадешь хоть в кого-то. а тогда зачем ты нужен? ты нужен как кусочек живого щита чтобы держать фронт, защищать дроноводов и артиллерию. живой щит, который со временем стачивается, и его чинят новыми людьми. вот ужасная реальность войны. у рядовых пехотинцев на фронте задача - подольше не умереть, чтобы сэкономить моб ресурс. но кто бы шел в окоп или штурм, зная эту правду? вот и перефразируют в красивое "проскочити за півдня а потом гонка по степу до азовського моря як в шаленому максі..." вот почему по жизни важно называть вещи своими именами и не надевать розовых очков. да, так жить сложней и печальней, но это позволяет принимать правильные решения. вот человеку затуманили взгляд, и вот уже смерть какая-то далекая и ненастоящая, а его предстоящая роль драйвовая, важная и вообще офигенная. и судьбоносное решение принято иначе. 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 487 Опубліковано: 27 вересня 1 година тому, Аид сказав: Быть воином, значит жить вечно. Гумилев Николай. Брехня як і вся поезія ) хоть і талант. Варвари нормальне в нього .... С надменной усмешкой войска повернул он на север. 1 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fat Point 11 520 Опубліковано: 27 вересня 8 часов назад, Олександрм сказал: По плану то куди ми перлись півроку до новопрокопівки ми мали проскочити за півдня а потом гонка по степу до азовського моря як в шаленому максі... Настало время удивительных историй ,некогда разбираться кто кого и в каком направлении гонит.😁 А тем временем из-за океана прилетели первые результаты встречи , ностальжи так сказать -"Вова у тебя скучное лицо ,тебе никто денег не даст "- гепа. 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 789 Опубліковано: 27 вересня Если Бубочка доживет до старости эт будет настоящее чудо. 1 2 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 177 Опубліковано: 27 вересня 9 часов назад, Олександрм сказал: 10 часов назад, Аид сказал: Быть воином, значит жить вечно. Гумилев Николай. Брехня як і вся поезія ) хоть і талант. Творчість його дружини Вам також не подобається? Ганна Горенко (Ахматова): Не с теми я, кто бросил землю Скрытый текст Не с теми я, кто бросил землю На растерзание врагам. Их грубой лести я не внемлю, Им песен я своих не дам. Но вечно жалок мне изгнанник, Как заключенный, как больной. Темна твоя дорога, странник, Полынью пахнет хлеб чужой. А здесь, в глухом чаду пожара Остаток юности губя, Мы ни единого удара Не отклонили от себя. И знаем, что в оценке поздней Оправдан будет каждый час.. . Но в мире нет людей бесслезней, Надменнее и проще нас. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 789 Опубліковано: 28 вересня Вовчика плющит video_2024-09-28_01-34-02.mp4 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 487 Опубліковано: 28 вересня 18 часов назад, Modestus сказал: Творчість його дружини Вам також не подобається? Приховати вміст Не с теми я, кто бросил землю На растерзание врагам. Их грубой лести я не внемлю, Им песен я своих не дам. Но вечно жалок мне изгнанник, Как заключенный, как больной. Темна твоя дорога, странник, Полынью пахнет хлеб чужой. А здесь, в глухом чаду пожара Остаток юности губя, Мы ни единого удара Не отклонили от себя. И знаем, что в оценке поздней Оправдан будет каждый час.. . Но в мире нет людей бесслезней, Надменнее и проще нас. Його мені подобається, ) ахматова якось не торкає. Поезія то не про рифму а про неадекватне сприйняття реальності) 20 часов назад, Аид сказал: Если Бубочка доживет до старости эт будет настоящее чудо. Та да, тільки не мож не признати , що з ним чудеса вже траплялися) кого шановне пансьтво бачить наступним гетьманом України? Разумков? Залужний? Порох? Притула? Тут скоріше як типажі ніж конретні люди. Хотя... Доречі, петлюра був волонтьором збирав внески на царську армію підчас 1ї світової , но сам не воював. Вийде з притули петлюра?😂 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах