Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
41 минуту назад, Олександрм сказал:

В чому біда? ) що війна?

звідки набрати молодших офіцерів коли армія розрослась в 5 раз? І шанси в мол офіцерів на виживання не набагато вищі ніж в рядових?

А майора пенсіонера на посаду капітана взяти можно лиш за його згодою)

я іще добавлю що вже маю 3 воса (офіцерські спеціальності) ніяк не повязані одна з одною))) 

На першу тіпа вчився 2 роки (1день в тиждень, 24р тому), на 2гу 40 днів в 2022, а по 3й взагалі походу діла))) 

Беда в том, что про то, где брать младших офицеров и как мобилизовать военных пенсов и еще про много чего другого властям надо было думать до того, как решили "просто продолжать воевать" весной 2022, а еще лучше - вообще задолго до войны Зеленскому надо было думать, а стоит ли бесить "русского медведя" и хватит ли "мяса" если он взбесится ? Я уже приводил график динамики открытых дел по отказникам - дальше будет только хуже, количество отказников будет расти и таких дел будет еще больше. Через год воевать будет просто некому. От того что вы освоите еще десяток вос - вы сможете воевать за тринадцатерых типа как Смоллетт ? :smile:

Змінено користувачем alex_agent
  • Лайк 4
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Не подобається 5
Опубліковано (змінено)
49 минут назад, Олександрм сказал:

В чому біда? ) що війна?

звідки набрати молодших офіцерів коли армія розрослась в 5 раз? І шанси в мол офіцерів на виживання не набагато вищі ніж в рядових?

А майора пенсіонера на посаду капітана взяти можно лиш за його згодою)

я іще добавлю що вже маю 3 воса (офіцерські спеціальності) ніяк не повязані одна з одною))) 

На першу тіпа вчився 2 роки (1день в тиждень, 24р тому), на 2гу 40 днів в 2022, а по 3й взагалі походу діла))) 

В мене колєга вже 9! ВОСів поміняв. Третій срок мотає. А думка все та ж: дємбєль кагда?

В маю

PS 50 років вже людині. Зі всіма супутніми діагнозами, і діти вже 20+

Змінено користувачем ZzzZzzZzz
Додано постскриптум
Опубліковано
1 годину назад, alex_agent сказав:

. От того что вы освоите еще десяток вос - вы сможете воевать за тринадцатерых типа как Смоллетт ? :smile:

Я за 3х. І без шуток. ) того і на грані ,од безсоння

1 годину назад, ZzzZzzZzz сказав:

PS 50 років вже людині. Зі всіма супутніми діагнозами, і діти вже 20+

В мене зара 2. Меншій було в листопаді 22  коли я пішов рік, старша на 1,5 р старша ...  за весь час 35 днів мене бачили. Виростуть чужі.(

Опубліковано
35 минут назад, Олександрм сказал:

В мене зара 2. Меншій було в листопаді 22  коли я пішов рік, старша на 1,5 р старша ...  за весь час 35 днів мене бачили. Виростуть чужі.(

Дык кричали с 2004 и 2014 чемодан вокзал. Многие уехали или остались но не хотят. Посему кто кричал тот пусть и разгребает.

И говорит спасибо шо многие кто служил сохраняют нейтралитет. Ибо могли дать столько целей...

• Хаха 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 3
Опубліковано
1 час назад, Олександрм сказал:

И сколько вы так еще протянете, сможете еще несколько лет или даже десятилетий, как предполагает к примеру @Totolya  ?

Если не боитесь - опишите пожалуйста ваше личное отношение к Зеленскому и остальному высшему командному составу.

Опубліковано
1 час назад, Олександрм сказал:

Это стоит того??? Ваше отсутствие? Дети вас не видят, вы не видите их... Цель средства оправдывает???

Опубліковано
1 годину тому, San4es сказав:

Это стоит того??? 

Не бачим це ще не зовсім те слово, ми майже не знайомі одне з одним. Це більш всього бісить. Батьківський інстинкт)

Якось не вийшло з мене патріарха, а вже майже 44.

Та і сам загалом змінивси,

відчуття що ще з 2р і не буде куди вертатись, крім бджіл,😂 випав я вже  з того життя, 

за 2 тижня отпуску в грудні мало кого і хотів бачити, та і тих недовго...

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Сумно 2
Опубліковано

https://youtu.be/0ZoR8rQenKU?si=a5TIEstjNSlyS4m9

Дело, в котором судья на 17 листах расписал о незаконности мобилизации, ТЦК, КМУ, что все Постановления и Указы не имеют юридической силы и т.д. И как итог, оправдательный приговор в отношении обвиняемого по 336 статье УК Украины "Уклонение от воинской службы". Самое известное дело Зиньковского суда Полтавской области № 530/337/23

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 8
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...