Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
42 минуты назад, Modestus сказал:

До речі, 21 серпня 2024 року Верховна Рада України ухвалила закон про ратифікацію Римського статуту, який після підпису президентом набув чинності з 1 січня 2025 року, а Україна стала повноправним членом Міжнародного кримінального суду.

Друг БиБи під загрозою... та інші друзі. А чого не одразу  

500 років зачекати?

Опубліковано
В 10.09.2026 в 23:02, Аид сказав:

Не ной! Кто сеет ветер, пожнет бурю!

А хто ниє?🤣

Десь я тут був помічений в надмірній жалісливості до цивільних?

Тільки триндіть не треба про комбатантів, нема для росіян ніякої різниці. В цьому й основа терору.

Хто там шо сіяв?

Покупці атб відправлялти ракети по нафтопероробці?  

Опубліковано
В 10.09.2026 в 14:43, Олександрм сказал:

А нова пошта, маршрутки, гастрономи теж місця скупчення комбатантів? 

Где вы так научились манипулировать ? 😂 Сначала смешали всё в кучу )

Не хочу перегружать фотками их много в сети . Есть такое выражение  "рыльце в пушку " - сначала эти установы по своей инициативе переходят на военные рельсы очень громко афишируя свои действия ,а после кричат "а нас за что ". Или молча надо делать или не делать.

На первом фото .После такого анонса в сети появился список заправок Нафтогаза под уничтожение.

На втором фото в грузовике направляющие для запуска беспилотников. По Нп всё аналогично. Открыто сообщают  ,а после возмущаются.

IMG_20260912_075227_577 — копия.jpg

IMG_20260905_135335_637.jpg

Опубліковано
52 хвилини назад, Fat Point сказав:

Где вы так научились манипулировать ? 😂 Сначала смешали всё в кучу )

Не хочу перегружать фотками их много в сети . Есть такое выражение  "рыльце в пушку " - сначала эти установы по своей инициативе переходят на военные рельсы очень громко афишируя свои действия ,а после кричат "а нас за что ". Или молча надо делать или не делать.

На первом фото .После такого анонса в сети появился список заправок Нафтогаза под уничтожение.

На втором фото в грузовике направляющие для запуска беспилотников. По Нп всё аналогично. Открыто сообщают  ,а после возмущаются.

IMG_20260912_075227_577 — копия.jpg

IMG_20260905_135335_637.jpg

Пані, витяніть голову з піску й визирніть в вікно.

Ви ж з ЗП?

То що мішає сісти в маршрутку і проїхатись хочаб в Комишуваху? Там глянете своїми очима на розборчівость росіян в комбатантах)))

Від оріхова до запоріжжя нема жодної заправки чи непідпольного магазину. Хто і шо там на які рельси перейшов?

Те саме й з авіаударами ударами каб по будинках в населених пунктах і охотою фпв за автомобілями. 

Ці казки про піонертабори й школи забудьте, ми живем посеред вас.

Тому не надійтесь, що хтось буде розбиратись комбатант ви чи не комбатант. 

І ще. Ми понятно вгризлись в землю, но тут методично вибиваються позиції а нові рити в кілзоні не можливо, тому рано чи пізно фронт підійде до запоріжжя вплотну. І тоді арта буде стояти справді посеред міста. А дрони запускатимуться з поверхів. Но то колись і сподіваюсь, що ще не скоро.

А поки скажу Вам по секрету, що це місто де засіли штабні щуристає трохи некомфортним для проживання) скоро сюди питтєву воду будуть скидати дронами чи підвозити на нрк.

На рахунок помитись постіратись самі розумієте... 

так що не дивуйтесь якщо завтра я зніму квартиру в одному підїзді з Вами.  А розбитий зелений корч пікап з ребом зверху, буде стояти рядом.

Опубліковано
1 час назад, Олександрм сказал:

Ці казки про піонертабори й школи забудьте, ми живем посеред вас

Лично я помню видео с начала войны, в 2022. И про парковку с торгового центра, за что потом снявшего записали в предатели и посадили, и мужика, вступившего в скандал во дворе своего дома с оператором "катюши" в Харькове, и директрисы садика с Харькова, относительно близлежащего сквера. 

Опубліковано
42 хвилини назад, San4es сказав:

Лично я помню видео с начала войны, в 2022. 

Було, но давно.. вже ніхто ні в школах ні в піонер таборах не живе. 

Хіба десь в глибокому тилу. 

Просто орендують хати в населення. 

По торгових центрах бють не через техніку рядом а просто по тц. І якщо на початку війни вони старались бити в ночі коли мінімум людей зараз бють в день.

"оператори катюші"  є в будьяких містах звідки мож достати до фронту. 

І конфлікти і в мене теж траплялися й без катюш, просто через припаркований в дворі джип. Коли тут місцевих було більше то сварились, що хотять жити і їм нема куди виїхати... 

Опубліковано
10 минут назад, Олександрм сказал:

Було, но давно.. вже ніхто ні в школах ні в піонер таборах не живе. 

Хіба десь в глибокому тилу. 

Просто орендують хати в населення. 

По торгових центрах бють не через техніку рядом а просто по тц. І якщо на початку війни вони старались бити в ночі коли мінімум людей зараз бють в день.

"оператори катюші"  є в будьяких містах звідки мож достати до фронту. 

І конфлікти і в мене теж траплялися й без катюш, просто через припаркований в дворі джип. Коли тут місцевих було більше то сварились, що хотять жити і їм нема куди виїхати... 

Ну вот, же - ничего не меняется. эта "власть" приняла такую тактику, прикрываться мирняком.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Сумно 1
  • Не подобається 3
Опубліковано
10 хвилин назад, San4es сказав:

Ну вот, же - ничего не меняется. эта "власть" приняла такую тактику, прикрываться мирняком.

Власть тут ні до чого. Якщо ви гадаєте, що для мене мирняк має якусь особливу цінність порівняно з побратимами то розчарую вас. 

І ще. Росіяни виносять інфраструктуру особо не вникаючи. Заправки і магазини тут розбомблені ВСІ. Укр нафта не укрнафта...

дотягнулись? Знищили! 

Опубліковано
52 минуты назад, Олександрм сказал:

так ведь у нас все гордятся тем, как у нас все децентрализовано и замаскировано, и поэтому это сложно все найти и уничтожить. 

децентрализовано - значит вместо большого много маленьких. а много означает что куда ни ударишь, есть хороший шанс что сгорит что-то военное. 

если раньше чтобы ударить по тц прям надо было качественную разведку делать прежде чем ударить, то после вайлдберис могут бить по любым местам и 2х зайцев - минус экономика и военное что-то может сгореть заодно. 

и про день / ночь. когда били ночью - хоть где-то у нас или на западе замечали и ставили в плюс, типа посмотрите, они могли бы бить днем, но стараются бить ночью чтобы минимизировать смерти мирного населения, не полностью они плохие?

нет, всегда и везде говорят что они всегда и во всем максимально плохие, а если что-то не делают плохое, то только потому что не могут или боятся. 

ну тогда какой смысл им стараться сберегать жизни мирных, если никаких плюсов вообще нет? 

у нас даже считается среди правильных патриотов, что рф вообще не стала бить больше по складам или тц, а бьет ровно столько сколько и до этого, и единственное что изменилось, это только то что Украина стала отвечать. 

Опубліковано
11 хвилин назад, Totolya сказав:

ну тогда какой смысл им стараться сберегать жизни мирных, если никаких плюсов вообще нет? 

Тут ви вже перейшли до логіки і мотивації росіян...

На це гер майор вам скаже -ХЗ.🤣

винесем то поки за скобки.

Факт , з цивільними вони не церемоняться. На трасі виносять дронами будь-який легковий автомобіль. По прифронтовим населеним пунктам сиплять кабами методично і регулярно.

При чому з завидною щедрістю, при мені по одному ларьку з шаурмою всипали штук 8 кабів, 1 даж застряг в асфальті не розірваним.🤣, но торговля продовжилась ще на 4 місяці

Чи були там черги з військових? Були.

Но сказати, що вони там зупинялись щоб прикритись мирняком це явна брехня.

щодо моєї субєктивної думки то десь з цьогорічного Різдва росіяни почали виносити прифронтову зону методично, без будьякого зважання на цивільних, окрім того в них збільшилась чисельність і дальність фпв та молній і вони обявили свободну охоту....

десь в лютому один наш солдатик поперся по кока колу в сільський магаз в цивільному і його заганяла фпвшка.  Після того випадку тут жертв серед місцевих було маса...

Зараз ні скора ні пожежка сюди не їздить...

І ще відео з фпв перехоплюється "чуйками" і я сам неодноразово бачив як бють по кому попало, а коли не знаходять жертву і сідає батарея то тупо вибирає будьяку хату і влітає в вікно.

В них це називається свободная охота. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...