Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
54 минуты назад, Modestus сказал:

Л. Троцкий "О СВОЕВРЕМЕННОСТИ ЛОЗУНГА "СОЕДИНЕННЫЕ ШТАТЫ ЕВРОПЫ"

https://www.marxists.org/russkij/trotsky/works/trotm232.html

Як у воду дивився...

Троцкій - голова. А не зіц-прєдсєдатель.

Шкода, що не вивчають...

Філософію потрібно вивчати, і не в приватному колі... І історію...

Дякую за цитату

Змінено користувачем ZzzZzzZzz
Опубліковано:
3 часа назад, Анджелина сказал:

Кто-то верит в завершение войны хотя бы в 2025 году? 

Я не верю.

Я и МВФ верим, что к концу 25 или в начале 26.

Оно ж закончится, если тем, кто эту кашу заварил, будет надо, а все указывает на то, что им уже сильно надо.

Что не отменяет усиление трешака внутри страны: чем ближе к концу - тем сильнее трешак (так вижу).

42 минуты назад, viking-joss сказал:

Я и МВФ верим, что к концу 25 или в начале 26.

Оно ж закончится, если тем, кто эту кашу заварил, будет надо, а все указывает на то, что им уже сильно надо.

Что не отменяет усиление трешака внутри страны: чем ближе к концу - тем сильнее трешак (так вижу).

І кому треба? Крім Угорщини та Словакії щось ніхто сильно голос не підносить. І ті, тільки за газ-транзит яйка несуть.

Змінено користувачем ZzzZzzZzz
Орфографія
15 часов назад, Олександрм сказал:

А хто розуміє і ніяк не чинить опору. А робить вигляд , що нічого не проісходить?

Надіється , що його не зачепить?) Ті ігрові персонажі? 

К приміром кум в мене рішив як і робив при ковіді - піти на самоізоляцію на 2 місяці взяв отпуск за свої і заліг в нору як борсук. По продукти в магазин жінка ходить...

Він ігровий персонаж?

зараз на боці нквдешників що винищують населення і гроші і влада і сила, закони, ви більш організовані і сильніші... залягти в нору є цілком мудрим рішенням. ниє сенсу грати на такому полі бою...але так буде не завжди. 'борсуків в норах' стає дедалі більше. візьміть будь-який регіон, населений пункт чи громаду...візьміть конкретно цей чат - борсуки повсюди. а проти натовпу не попреш...час настане.

колись дуже модно було козиряти по всій країні 'слыш ты, я с данецка...' і тоді теж на їх боці була сила і здавалось настільки непохитна що буде так вічно...колись черги у військомати були і навкруги лунало 'наші котики' і 'поліція з народом' а пройшло лем 2 рочки...подивимось що буде ще через два... 

p.s. військових навіть у США прокидали після В'єтнаму. повернулись нікому непотрібні

Змінено користувачем gadina86
4 години тому, gadina86 сказав:

ниє сенсу грати на такому полі бою...але так буде не завжди. 'борсуків в норах' стає дедалі більше. візьміть будь-який регіон, населений пункт чи громаду...візьміть конкретно цей чат - борсуки повсюди. а проти натовпу не попреш...час настане.

Надія насправді одне із найгірших зол, вона продліває муки людини) для всемірного інтернаціоналу борсуків час іще не настав, для того щоб був натовп треба вилізти із нір. 

А якщо дослідити сам феномен цього класу виявиться що він далеко не монолітний.

Хотя  мож я щось не помітив?  буремний  час борсуків вже пробив?

Змінено користувачем Олександрм