beck73 8 992 Опубліковано: 1 листопада, 2022 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Plato 187 Опубліковано: 3 листопада, 2022 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вікторія._. 143 Опубліковано: 3 листопада, 2022 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вікторія._. 143 Опубліковано: 5 листопада, 2022 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOGDANGG 92 Опубліковано: 5 листопада, 2022 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 6 листопада, 2022 (змінено) Нехай допоможе Бог Україні, та всім Українцям. Змінено 6 листопада, 2022 користувачем Лев 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 6 листопада, 2022 Немає слів. 1 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 6 листопада, 2022 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beck73 8 992 Опубліковано: 8 листопада, 2022 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 8 листопада, 2022 Я пришел сюда за тобой За моей любовью Для твоих глаз Для твоего взгляда Свет, обними меня Ночь, благослови меня Скрытый текст Я весь твой В тишине Мечты ласкают меня вечно Позволь мне увидеть, где я сдерживаюсь Смотря в серебряные сумерки На рассвете проснись в темноте будь со мной рядом Позволь мне почувствовать линию на которую я наступаю Я таю С тобой Мечты ласкают меня вечно Позволь мне увидеть, где я сдерживаюсь смотря в серебряные сумерки На рассвете проснись в темноте Теперь, где ты утром Почему я остался сам? Я есть -я, дышу полусветом Принудительно лишен дневного света Отправьте меня в тишину Закройте двери, началось падение Теперь, где ты утром Почему я остался один? Я есть я, дышу полусветом Принудительно лишен дневного света Мечты ласкают меня вечно Позволь мне увидеть, где я сдерживаюсь Глядя в серебряные сумерки На рассвете проснись - в темноте Приведи меня Я жду тебя Приснись меня Давай я тебя найду Моя настоящая любовь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах